Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 28, 22:09)
as tai esu uziregistravusi imageshack ,tai man leidzia nuotraukas det,kitais nepasitikiu pvz kaip radikal.

O aš atvirkščiai, su imageshack nesusišneku schmoll.gif Ką bekopijuočiau, kažkokia nesąmonė gaunasi. O va radikal thumbup.gif Per ten tik ir keliu paskutiniu metu ir be jokių problemų. Viskas greitai gaunasi ir aiškiai parašyta nuorodos pasirinkimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 29 birželio 2011 - 08:15
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 29, 00:25)
gražu, tik būtų įdomu pamatyti didesnę foto, rūpi iš arčiau pasmalsauti ax.gif

Smalsauk į sveikatą mirksiukas.gif

http://img191.images...5/dscn8580v.jpg http://img813.images...92/koliazas.jpg
http://imageshack.us...48/jpg1213.jpg/

Murkse siuvinėju DMC siūlais, ir ten dar vienas šilkinis, tai dar to neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 28, 10:37)
Vadinasi vienodai mąstom bigsmile.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

Aha- tik tu mane vis aplenki- va ir gėlytes mano nužiūrėtas jau išsiuvinėjai biggrin.gif
Angeliukė9- puikiai įgyvendintas Klimto projektas- tiesiog super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, vis groziuosi jusu darbais o pati nepasirodau. Na pagaliau galiu parodyti sioki toki procesa smile.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 29 birželio 2011 - 11:12
Jei norit paziureti tikru groziu ir turit Facebook'a smile.gif tai yra grupe - Mirabilia Designs - Nora Corbet. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na,pagaliau ir as rodausi su siokiais tokiais rezultatais:
1) Sis metrikutis (janlynn baby shoes) - didelis mano eksperimentas, nes pamaciau ir isimylejau, o schemutes paplatinots niekur internete neradau... taigi, nusprendziau pagudrauti - atsispausdinau issiuvineta darbeli ir "pasidariau" schema smile.gif blush2.gif Bijojau siuvineti, taciau dabar rezultatu esu daugiau nei patenkinta lotuliukas.gif
mano batukai: user posted image
2) Na, o cia - (jei neklystu bears essentials) - taciau visiskai perkurtas, velgi - mano pacios biggrin.gif Norejosi padaryti labai paprasta metrikuti, bet gavosi, sakyciau, labai neiprastas smile.gif Bet kokiu atveju atiduodu Jusu visu teismui:
mano metrikutis:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bianca: 29 birželio 2011 - 11:41
gražūs darbai, procesai
QUOTE(Klajokle @ 2011 06 27, 17:11)
pagaliau pabaigiau  smile.gif

oi, čia tikrai trūksta žodžių thumbup.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Bianca @ 2011 06 29, 13:39)
Na,pagaliau ir as rodausi su siokiais tokiais rezultatais:

čia balionėlių per mažai už tokią kūrybą ir drąsą siunčiu bis.gif O juo labiau, kad nematyti metrikai
Atsakyti
labai gražūs visų darbai ir procesai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2011 06 29, 12:39)
2) Na, o cia - (jei neklystu bears essentials) - taciau visiskai perkurtas, velgi - mano pacios  biggrin.gif  Norejosi padaryti labai paprasta metrikuti, bet gavosi, sakyciau, labai neiprastas smile.gif Bet kokiu atveju atiduodu Jusu visu teismui:
mano metrikutis:

Šitas labai mielas akiai. Ir spalvos labai šiltos ir puikiai dera. Daug žodžių, teksto nemėgstu metrikuose, bet čia visai žavingai jis sudėliotas. Puikus darbas thumbup.gif
Atsakyti
visu darbai saunus 4u.gif
Gaila, kad turiu nedaug laiko siam savo pomegiui, bet peizaza po truputi siuvineju. Greitu laiku pasirodysiu savo procesa blush2.gif
Atsakyti
Bianca-tiesiog super! Tikra menininke-kureja!
Uz drasa, ir taip puikiai pavykusi eksperimentai 10 o gal net 11 balu! (jei tik tiek butu:)smile.gif labai grazu isties. wub.gif
Papildyta:
Diskutuojate kaip kelti nuotraukas? as pavyzdziui keliu per www.fotki.com
Labai paprasta ir patogu thumbup.gif
Atsakyti
pabandžiau vakar su imageshack, nu ir labai patiko thumbup.gif tik aišku ne iš pirmo karto pavyko, bet kai jau išsiaiškinau tai dabar daug greičiau viskas darosi negu su photobucket bigsmile.gif jeigu kas norit ebt nesigauna, rašykit a.ž., smulkiai parašysiu kaip viskas daroma smile.gif
Atsakyti