Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(angeliukė9 @ 2011 06 28, 19:54)
O aš nemoku iš karto kelti,kelis kart bandžiau ir neišėjo blush2.gif  verysad.gif gal galit paaiškinti  "blondinei" ax.gif

perkopijuoju info is pirmos zinutes temoje

NUOTRAUKŲ ĮKĖLIMAS per http://www.imageshack.us/
1. Įeiname į http://load.imageshack.us/
2. Browse ir pasirenkam foto iš savo kompiuterio
3. Tada uždedam pirmą varnelę (reise image)
4. Pasirenkam dydį (siūlau 640X480 for message boards)
5. host it!
6. Paskutinė duota nuoroda (pačioje apačioje) (Direct link to image) http://.. (nuoroda be jokių klaustukų)
P.S. Puslapis buvo pakoreguotas, todėl:
Reikia pasirinkti: + Show Advanced Linking
Ir tik tada po užrašu: DO NOT Use Link Below when posting. Use FORUM Links above for posts
Duoda: Direct link to image
7. Kopijuojam nuorodą
8. Atsakydami žinutę renkamės IMG mygtuką ir įdedam nukopintą nuorodą
9. Spaudžiam OK
Sėkmės!

Atsakyti
Sveikos smile.gif kokias adatas naudojat siuvinėjimui? Nusipirkau dmc adatas, bet per porą dienų pajuodavo, garsas kai bedi adatą į medžiagą nepakenčiamas, tai dabar siuvinėju kažkokiom мур - угл adatom, jei gerai įskaičiau, mat rusiškai nemoku. Tai jau seniau su jom siuvinėjau, tai iki dabar dar net nepajuodavo, o ir garso bedant nėra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2011 06 28, 13:18)
Sveikos  smile.gif  kokias adatas naudojat siuvinėjimui? Nusipirkau dmc adatas, bet per porą dienų pajuodavo, garsas kai bedi adatą į medžiagą nepakenčiamas, tai dabar siuvinėju kažkokiom мур - угл adatom, jei gerai įskaičiau, mat rusiškai nemoku. Tai jau seniau su jom siuvinėjau, tai iki dabar dar net nepajuodavo, o ir garso bedant nėra  thumbup.gif

As naudoju DMC komplektukus (turiu 28 ir 26 dydzio) ir tas adatas, kurios buna zurnaluose, pritaikytos 14 AIDAI (tikrai storesnes uz 26 ir 28)

Atrodo panasiai i sitas mano komplektukai, tik jose po 7 vnt ir, kaip minejau, plonesnes
user posted image

abu komplektus turiu daugiau puse metu. Net ideja nekilo, kad jie gali juoduot...
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 06 28, 19:59)
o as jau apsipirkau uz paskutinius 20% Gerose akyse. Nusipirkau siulu Mirabiliai, nauja dezute is dar visokiu niekuciu  thumbup.gif

aš siandien turėjau irgi važiuoti, bet užsisėdėjau namie ir taip ir neišvažiavau doh.gif tai rytoj sakiau jau būtinai biggrin.gif

QUOTE(vasarė @ 2011 06 28, 20:06)
perkopijuoju info is pirmos zinutes temoje

ir man prireikė šitos info, nes photobucket man pradejo streikuot g.gif anksčiau ten padarydavau nuotraukas resize 640*480 ir būdavo gerai, o dabar nors darau lygiai tą patį, į SM vis tiek kelia labai dideles nuotraukas doh.gif jau sakiau kelsiuosi iš ten kur nors kitur, nes jau atsibodo daryt kompiutery nuotraukų kopijas ir jas su Paint programa po vieną mažint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 28, 22:01)
ir man prireikė šitos info, nes photobucket man pradejo streikuot g.gif anksčiau ten padarydavau nuotraukas resize 640*480 ir būdavo gerai, o dabar nors darau lygiai tą patį, į SM vis tiek kelia labai dideles nuotraukas doh.gif jau sakiau kelsiuosi iš ten kur nors kitur, nes jau atsibodo daryt kompiutery nuotraukų kopijas ir jas su Paint programa po vieną mažint ax.gif

as tai esu uziregistravusi imageshack ,tai man leidzia nuotraukas det,kitais nepasitikiu pvz kaip radikal.

o jai nesiregistrujant

pasirenkam pav dydi do not resize,uzkraunam ,kopijuojam 3 nuo galo eilute,ir ikeliam i pacia zinute,ir istrinam upload with imageshack,ir gaunas taip,dar ir pasididina

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 28 birželio 2011 - 20:10
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 28, 21:09)
nepasitikiu pvz kaip radikal.

drinks_cheers.gif nu tas tai.... amzinai, kol uzkrauna foto, ir ismeta pazalavatca administrataru doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ikona @ 2011 06 28, 20:18)
Sveikos  smile.gif  kokias adatas naudojat siuvinėjimui? Nusipirkau dmc adatas, bet per porą dienų pajuodavo, garsas kai bedi adatą į medžiagą nepakenčiamas, tai dabar siuvinėju kažkokiom мур - угл adatom, jei gerai įskaičiau, mat rusiškai nemoku. Tai jau seniau su jom siuvinėjau, tai iki dabar dar net nepajuodavo, o ir garso bedant nėra  thumbup.gif

siuo metu nadoju viena is siu http://www.kasiulai....426-p-3479.html

pirma ir antra savo darbus siuvinejau su adata is riolio rinkinio, dabar buvo ir dim rinkiny, nu bet nuo plonumo linksta tiek, kad doh.gif padejau i sali.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 28, 20:09)
o jai nesiregistrujant
user posted image

Ačiū už rėminimo variantą bigsmile.gif . Kaip tik siuvinėju šitą ax.gif
Atsakyti
Pirmojo puslapio nuorodą aš mačiau, bet kažkaip kitaip nei aprašyta viskas ten gaunasi schmoll.gif Bandau, ir jei nesigaus, matyt blondinė busiu ne tik plaukų spalva lotuliukas.gif

user posted image

Valio, gavosi, tik net nežinau kaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image kadangi pavyko pasirodyti su paskutiniuoju savo didesniu darbu, tai bandysiu dar ir pasigirti kuo dabar užsiėmusi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliukė9: 28 birželio 2011 - 22:01
QUOTE(angeliukė9 @ 2011 06 28, 23:05)
Pirmojo puslapio nuorodą aš mačiau, bet kažkaip kitaip nei aprašyta viskas ten gaunasi schmoll.gif Bandau, ir jei nesigaus, matyt blondinė busiu ne tik plaukų spalva lotuliukas.gif

Valio, gavosi, tik net nežinau kaip lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kadangi pavyko pasirodyti su paskutiniuoju savo didesniu darbu, tai bandysiu dar ir pasigirti kuo dabar užsiėmusi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

gražu, tik būtų įdomu pamatyti didesnę foto, rūpi iš arčiau pasmalsauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukė9 @ 2011 06 29, 00:05)
kadangi pavyko pasirodyti su paskutiniuoju savo didesniu darbu, tai bandysiu dar ir pasigirti kuo dabar užsiėmusi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip tik sita ir as siuvineju drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muza @ 2011 06 28, 23:41)
Ačiū už rėminimo variantą  bigsmile.gif . Kaip tik siuvinėju šitą  ax.gif

o as blue waters siuvineju bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukė9 @ 2011 06 28, 23:05)

šaunuolė išmokai 4u.gif
darbas bigsmile.gif
procesiukas tai eilėj pas mane verysad.gif lauksiu galutinio ir arčiau foto.
beje kokiais siūliukais siuvinėji?
Atsakyti