Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(libaja @ 2011 06 14, 22:47)
Įdedu. Koks nuobodus darbas...  Reikia dar 4. Gailiuosi, kad apsiėmiau, bet dabar jau reik užbaigt...

Darbeliai mažučiai, bet mieli. O tokiems reikia labai daug kruopštumo. Sveikinu už kantrybę mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

kol radau Jus siandien smile.gif Ir kiek daug graziu darbeliu prideje - nesitikejau tiek vasara smile.gif

Murkse, Tavo istrigo labiausiai - labai daili dovana!

as siuo metu pradejau dukrytei siuvinet jos varda ant ranksluoscio, nors gal maziuasiai 5 darbeliai stovi pradeti ir nebaigti doh.gif bet labai reikejo man ta ranksluosti pradet, nes jai reik i baseina jos vardu pazymeto ranksluoscio, o man nelygis uzrasyt ant jo tusinuku, tai va turiu savaite gera jam pribaigt biggrin.gif

QUOTE(casolin @ 2011 06 14, 04:31)
sveikos 4u.gif  noriu pasirodyti savo gražuolį  blush2.gif

Kaip norėtųsi, kad šis pomėgis kada nors virstu darbu, kuris padėtų užsidirbti šiek tiek papildomų pinigėlių blush2.gif , tik vat nežinau kur pradėti ieškotis klientų  g.gif

tikrai labai mielas dalmantinas 4u.gif
del to pomegio pavertimu darbu. Net nezinau, as kaip ir dauguma pritarciau, kad darba ir hobi reik atsiet viena nuo kito. Bet jei labai labai noris, pabandyk gal i tokias parduotuves kaip rankdarbis.lt, boutique Privilege (cia Vilniuj, Gedimino9) ar i pan. parduotuves pasiulyk. jei nori specializuotis kazkokioj vienoj srity, pabandyk ras tai sriciai budingu parduotuviu, pvz, siuvinesi vien vaikams - rask vaiku (ne tinklines, o mazas, butiko stiliuas parduotuveles) ir nesk savo darbus bei siulyk savininkams.
As nesiverciu tuo, bet kai ka is savo rankdarbiu esu pardavus per etsy.com. Tas "pardavus" toks salyginis, nes pardaviau pigiau uz savikaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 06 14, 21:50)
vat uztat man ir iskiles klausimas,ar nebus DMC siulai ryskesni nei pvz.anchora  g.gif 

Siūlai vadinasi Anchor (angliškai reiškia inkaras.)

QUOTE(verssuss @ 2011 06 14, 21:51)
Truputi pasiteisinsiu del reminimo: nunesus remint,pasake,kad nepjauna apvalaus pasporto-labai nusiminiau,bet kadangi ruosiausi dovanoti,nebebuvo laiko ieskoti kt.dirbtuviu  verysad.gif

Išties daugelyje dirbtuvių nepjauna apvalių paspartų. Bet tiksliai žinau, kad pjauna "Rėmai ir rėmeliai" ant Kalvarijų g. ir Žalgirio g. sankryžos arba priešais Akropolį. Esu ten rėminusi su apvaliu paspartu.

Libaja - o kam tie maišeliai skirti? g.gif (užrašus ant jų tai perskaičiau, bet negi kažkas maišelyje laiko muilą arba, tarkim, pinigus?)
Atsakyti
QUOTE(verssuss @ 2011 06 14, 20:25)
Laba auksarankes! Pamaciau sita darbeli ir galiu pasirodyti su tokiu pat savuoju 

LABAI GRAžU 4u.gif

QUOTE(libaja @ 2011 06 14, 21:47)
Įdedu. Koks nuobodus darbas... .

aš turiu 11 vnt padaryt ax.gif 8 jau turiu. paveiksliukas user posted image
tik užrašą ardžiau ir kitaip dėjau, čia pirminis variantas. galutinį parodysiu kai pasiusiu visus maišiukus

QUOTE(Katu @ 2011 06 14, 22:35)
Murkse, Tavo istrigo labiausiai - labai daili dovana!

ačiu. šį šestadienį dovanosiu
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 06 15, 11:34)
aš turiu 11 vnt padaryt  ax.gif 8 jau turiu. paveiksliukas

Labai dailūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 15, 11:59)
Labai dailūs wub.gif

ačiū, gerai, kad "nedegantys". Tarp jų siuvinėjimo kitus darbelius įkišu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 06 14, 22:35)
del to pomegio pavertimu darbu.

Na matai aš Panevėžy gyvenu tai čia nelabai net žinau ar yra tokių parduotvėlių, reiks bandyt kažko ieškotis, o gal ir praeis tas noras, nors siuvinėti norisi, bet šid malonumas ne toks jau ir pigus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 06 15, 10:01)
Libaja - o kam tie maišeliai skirti?  g.gif (užrašus ant jų tai perskaičiau, bet negi kažkas maišelyje laiko muilą arba, tarkim, pinigus?)

Kiek žinau, čia tokiuose maišiukuose krikštamotė dovanoja vaikiukui tuos dalykus, kad gyvenimas būtų turtingas, sotus, mielas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2011 06 15, 13:29)
Kiek žinau, čia tokiuose maišiukuose krikštamotė dovanoja vaikiukui tuos dalykus, kad gyvenimas būtų turtingas, sotus, mielas ir t.t.

drinks_cheers.gif cukrus - kad košę paskanint, kruopas - kad būtų iš ko tą košę virt, muilas - kad tvarkingas būtų..
Atsakyti
pagaliau tiek laiko tik stebėjus ir gyrus jūsų darbelius ir aš turiu ką pasirodyt: dar tik procesas bet nemažai pažengus blush2.gif user posted image
o jūsų krikštynų maišeliai nuostabūs 4u.gif įsivaizduoju koks ten nuobodus darbas, aš tikriausiai nepasiryžčiau doh.gif
poster_offtopic.gif čia tik man vienai "sugedo" SM? niekaip neina įeit i Favorites, reikia pačiai naršyt ilgai ir nuobodžiai po SM doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metaxa: 15 birželio 2011 - 15:56
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 15, 16:53)
pagaliau tiek laiko tik stebėjus ir gyrus jūsų darbelius ir aš turiu ką pasirodyt: dar tik procesas bet nemažai pažengus

nuostabus procesas wub.gif
rėmai thumbup.gif
Atsakyti
Na, aš atkeliavau per favorites cool.gif
Atsakyti