Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(jurginėlis @ 2011 06 28, 07:26)
bandau parodyti keletą dar nesutvarkytų smulkmenėlių

labai mielos smulkmenėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 28, 07:04)
Mielos smulkmenėlės wub.gif

zuzanėle- baik mano mintis rašyti- ką bepagalvočiau apie kurį nors darbelį- jau tu būni lygiai taip pat pakomentavusi biggrin.gif
Smulkmenėlės tikrai mielos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 06 28, 12:25)
zuzanėle- baik mano mintis rašyti- ką bepagalvočiau apie kurį nors darbelį- jau tu būni lygiai taip pat pakomentavusi  biggrin.gif
Smulkmenėlės tikrai mielos  4u.gif

Vadinasi vienodai mąstom bigsmile.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyti su dar vienu meskuciu-metrikiuku.
Miegantis Teddy:)
Bene greiciausiai atliktas uzsakymas-per tris dienas su ireminimu salone.
Ir greitai ir bent jau man atrodo - kokybiskai, stengiausi kad butu idealus 4u.gif
foto:

user posted image

wub.gif
Atsakyti
Sveikutės norėąiau jūsu pagalbos ,no riu pasiteirauti kaip jus apvelkat knygas ? ieškojau ir niekur neradau , pirmame puslapyje yra nuorodo bet jos neatidaro panaikintas puslapis. Labai ąčiū už info
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 06 28, 15:09)
Bene greiciausiai atliktas uzsakymas-per tris dienas su ireminimu salone.
Ir greitai ir bent jau man atrodo - kokybiskai, stengiausi kad butu idealus 4u.gif
foto:

gražu wub.gif

QUOTE(astuliene @ 2011 06 28, 15:15)
Sveikutės norėąiau jūsu pagalbos ,no riu pasiteirauti kaip jus apvelkat knygas ? ieškojau ir niekur neradau , pirmame puslapyje yra nuorodo bet jos neatidaro panaikintas puslapis. Labai ąčiū  už info

Kaip apvilkti knygelę 1
Kaip apvilkti knygelę 2

būtų gerai, kad kuriant temą kas nors įdėtų šiuos link'us (arba jei dar kas ir kitokių žinot) į pirmą puslapį, daug kam palengvėtų paieškos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 06 28, 15:09)

labai mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 06 28, 16:09)

Gražus darbas 4u.gif
Atsakyti
dėkui už gražius žodžius 4u.gif 4u.gif

ir didelis dėkui Uodegytei,Paukščiukui, kurios man padeda pasiieškot schemų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu Metaxai Zuzanelei ir Murksei uz pagyrimus 4u.gif
Man ir sis meskutis labai mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2011 06 28, 11:08)
grazu thumbup.gif , ir kam slepti tokius fainus dalykelius po nuorodomis ax.gif , kelkite is karto foto, kad nereiketu atidarineti kiekviena atskirai  mirksiukas.gif

O aš nemoku iš karto kelti,kelis kart bandžiau ir neišėjo blush2.gif verysad.gif gal galit paaiškinti "blondinei" ax.gif
Atsakyti
Grazus metrikiukas wub.gif

o as jau apsipirkau uz paskutinius 20% Gerose akyse. Nusipirkau siulu Mirabiliai, nauja dezute is dar visokiu niekuciu thumbup.gif
Atsakyti