Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Labai gražūs drugeliai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2011 06 27, 16:11)
pagaliau pabaigiau  smile.gif

vienas gražiausių kada nors matytų wub.gif
Atsakyti
Klajokle, kaip nerealiai atrodo wub.gif
Man dabar irgi drugeliu metas - nusprendziau dukriukui nupirkt pataliukus su drugeliais ir isdekoruot drugeliais kambari, bet siuvinet nebespesiu, tai greiciau is popieriaus darysiu kazokius darbelius, siuvinesiu tik jos varduka su drugeliais.

Bet Tavo - nerealus, gal kada jiems pribresiu, tai prasysiu schemu 4u.gif
Atsakyti
Drugeliai wub.gif
Atsakyti
Mano pabaigtukas mirksiukas.gif Jei kas susigundysit siuvinėt, schemoje yra klaidų unsure.gif
Dabar esu kaip be vietos, nežinau kokį dabar siuvinėt. Vis dar ieškojimuose rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Klajokle, jau drugelių grožis..... wub.gif wub.gif wub.gif traukiu į savo norimų išsiuvinėti darbelių sąrašą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 27, 16:57)
Mano pabaigtukas mirksiukas.gif Jei kas susigundysit siuvinėt, schemoje yra klaidų unsure.gif
Dabar esu kaip be vietos, nežinau kokį dabar siuvinėt. Vis dar ieškojimuose rolleyes.gif

Labai gražu. thumbup.gif

Man blogiau, pas mane planų krūva, kai baigsiu bijūnus, darbinis bus DIM'as:
user posted image

O kai baigsiu paukštelius ant rėmo keliaus Anchor Travel:
user posted image
Atsakyti

koks grozis wub.gif reiks kada mamytei toki grozi padaryti wink.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 06 27, 17:57)

kaip skaniai atrodo thumbup.gif
Man dar toli iki pabaigos, bet jau zinau ko noreciau po to blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 27, 16:57)

turbo greitis doh.gif as per ta laika tik savo drugius issiuvinejau manrods smile.gif Na bet ne kasdien siuvinejau.

Aciu visom uz pagyras,kai pati pamaciau gintariux issiuvinetus,puoliau ir pati prie ju wub.gif Dar liko reminimas...kazin,koki pasparta deti g.gif
Atsakyti

bigsmile.gif nuostabūs
mėlynas pats pačiausias
Papildyta:

thumbup.gif kartoju kokį 4 kartą. spalvos superinės. Lauksiu įrėminto
Atsakyti
Mano pabaigtukas

super thumbup.gif

QUOTE(Florestina @ 2011 06 27, 18:14)

Man blogiau, pas mane planų krūva09/1222686938_www.stitchfanclub.com_rmlszxmtn0wzsm1znh.jpg[/img]

grazus planai mirksiukas.gif
Atsakyti
Klajokle, zuzanele nuostabus darbai wub.gif
Atsakyti