Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Metaxa @ 2011 06 27, 12:31)
tik išvažiavau vienam savaitgaliui ir kiek gražių darbelių wub.gif visom po 4u.gif
cacukas , naudokis PrintScreen (klaviatūroje "PrntScr") galimybe, išsisaugoji į Wordą ir atsispausdini ax.gif

Spaudžiu tą Print Screen, bet nieko man vis tiek neduoda. doh.gif Ale ir fool.gif , o dirbu maketuotoja...
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2011 06 27, 12:39)
Spaudžiu tą Print Screen, bet nieko man vis tiek neduoda.  doh.gif Ale ir  fool.gif , o dirbu maketuotoja...

į paint programą nekopijuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.simona @ 2011 06 27, 12:48)
į paint programą nekopijuoja?  g.gif

schmoll.gif nieko neleidžia daryt, liepia registruoti iškarto. Gal tikrai reiketų nusifotografuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2011 06 27, 14:05)
schmoll.gif nieko neleidžia daryt, liepia registruoti iškarto. Gal tikrai reiketų nusifotografuot?  g.gif

as fotografuoju su geru telefonu,nustatau ne automaiskai o stambaus pl.rezima,ir be blykstes.su fotoaparatu man nekaip sekesi unsure.gif

ir registruotis bandziau,nieko ir nesigavo.

cia schema is pm
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 birželio 2011 - 12:35
QUOTE(cacukas @ 2011 06 27, 11:39)
Spaudžiu tą Print Screen, bet nieko man vis tiek neduoda.  doh.gif Ale ir  fool.gif , o dirbu maketuotoja...

tai paspaudus reik atsidaryt piešimo programa ir su Ctrl+V iklijuoti i tuščia lapa, o tada išsisaugai kompe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 06 27, 13:15)
tai paspaudus reik atsidaryt piešimo programa ir su Ctrl+V iklijuoti i tuščia lapa, o tada išsisaugai kompe  smile.gif

bigsmile.gif thumbup.gif Dabar viskas pavyko... Didelis ačiū aciuks.gif
Atsakyti
pagaliau pabaigiau smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2011 06 27, 17:11)
pagaliau pabaigiau  smile.gif

Labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2011 06 27, 16:11)

kaip vasariska ir grazu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2011 06 27, 16:11)

Nuostabūs drugeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2011 06 27, 15:11)

Ech..... kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles smile.gif

Vis pasiziuriu jusu tema, kiek graziu darbeliu esate prisiuvinejusios smile.gif Kazkada ir as ateisiu pasirodyti su savo ilgameciu 3 metu darbu smile.gif

O dabar norejau paklausti is kur siunciates arba perkate DMC siuliukus ir kokia pigiausia kaina ?smile.gif

Atsakyti