Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zuzanele @ 2011 06 26, 21:13)
Labai įdomus ir nematytas darbelis wub.gif

ačiū
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 26, 20:44)
nes tikrasis eina i ruduma,veliau surasysiu tikruosius kodukus,gal pades kitoms.
kazkas nugrybavo su spalvom 
cia ir vardo sriftas ir spalva labai tinka,ir virsuje esantis bet koks vardas ant bet kokio metriko uzgozia pati darbeli  ax.gif
p.s bet ir tavo mielas ir siltas darbelis  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif . O dėl vardo - man kažkaip taip patinka, čia turbūt jau skonio reikalas ax.gif

QUOTE(murkse @ 2011 06 26, 20:57)
atnešu naują darbelį:

Gražu thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes gal numanot kokiai temai priskiriami tualeto ir vonios vaizdeliai? nenumanau nuo kur pradet ieskotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 06 26, 18:57)
atnešu naują darbelį

Koks mielas darbelis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(cacukas @ 2011 06 26, 10:16)
Nedidelė rožių puokštė

Uoj kokios grazus visi darbeliai, bet labiausiai noreciau dovanu pirmojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2011 06 26, 22:15)
Gražu thumbup.gif

QUOTE(Matrioske @ 2011 06 27, 01:11)
Koks mielas darbelis  wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Visoms didelis dėkui už palaikymą. 4u.gif Labai norisi man kokį didelį išsiuvinėti, tik laiko tiek nebeturiu. smile.gif

QUOTE(rasiux- @ 2011 06 26, 12:25)
Cacukas- labai gražios tavo puokštės ir įrėminimai puikiai priderinti  thumbup.gif

Rėminu visada ten pat - jasinskio g. 4 Rėmininimo centre. Labai mes gerai su ten dirbančia moterimi sutariame ir ji visada puikiai pataria, jei pati neišsirenku rėmelių.

Dėl to kurį dovanosim garbioji komisija pasimetė... hihihi.gif Greičiausiai vešim visus tris, kad jubiliatė pati išsirinktų. Pažiūrės kuris labiau tinka prie sienos. Man pačiai tai gal gėlių puokštė gražiausia. bigsmile.gif
Beje nesitikėjau, kad aguonos taip atrodys. Va kaip rėmelis pakeičia visą darbelį. g.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2011 06 27, 07:03)
Visoms didelis dėkui už palaikymą.  4u.gif Labai norisi man kokį didelį išsiuvinėti, tik laiko tiek nebeturiu.  smile.gif 
Rėminu visada ten pat - jasinskio g. 4 Rėmininimo centre. Labai mes gerai su ten dirbančia moterimi sutariame ir ji visada puikiai pataria, jei pati neišsirenku rėmelių.

Dėl to kurį dovanosim garbioji komisija pasimetė...  hihihi.gif Greičiausiai vešim visus tris, kad jubiliatė pati išsirinktų. Pažiūrės kuris labiau tinka prie sienos. Man pačiai tai gal gėlių puokštė gražiausia.  bigsmile.gif
Beje nesitikėjau, kad aguonos taip atrodys. Va kaip rėmelis pakeičia visą darbelį.  g.gif

Visi trys darbeliai be galo grazus 4u.gif bet man aguonos pacios paciausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(glazauskiene @ 2011 06 26, 23:57)
sveikutes gal numanot kokiai temai priskiriami tualeto ir vonios vaizdeliai? nenumanau nuo kur pradet ieskotis g.gif

eik i paiesku tema veliau sudesiu schemas ir nuorodas i jas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 birželio 2011 - 09:37
Gal kuri turite program PCStitch su raktu? Tokia faina schema gavosi, ale nei atsispausdint, nei išsisaugoti neleidžia. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2011 06 27, 12:33)
Gal kuri turite program PCStitch su raktu? Tokia faina schema gavosi, ale nei atsispausdint, nei išsisaugoti neleidžia.  schmoll.gif

as fotografuoju ax.gif
Atsakyti
tik išvažiavau vienam savaitgaliui ir kiek gražių darbelių wub.gif visom po 4u.gif
cacukas , naudokis PrintScreen (klaviatūroje "PrntScr") galimybe, išsisaugoji į Wordą ir atsispausdini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 26, 18:03)
Sveikutės 4u.gif
Ateinu su prašymu, tiksliau, reikia jūsų patarimo rolleyes.gif
Bet nelabai išmanau kaip jį įrėminti. Kokie rėmeliai tinka, koks paspartas. Gal turit kokių minčių? Gal žinot kur Kaune rėmelių pasirinkimas, kur būtų iš kart galima nusipirkt, nereikia užsisakyt.

Darbelis labai grazus wub.gif O reminant pritariu vienai forumietei-reikia deti toki rema, kokia spalva norite isryskinti. siuo aveju svieisia rudas nelabai tiktu, nebent tamsiai, tada tamsios vietos isrysketu, gyvas paveikslas butu.
Na, tokiam dideliam mieste kaip Kaunas manau tirkai rasite kas greit iremins. aisku, geirausia tureti savo megstama vieta (kaip kad ir kirpeja ar siuveja:)smile.gif
Sekmes Jums-noretume pamatyti galutini rezultata (ireminta) smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 27, 12:40)
as fotografuoju  ax.gif

Ir turiu pasakyti tikrai geros kokybes gaunasi schema-uodegyte yra ir man pagelbejus-atsiunte schema nufotografuota ir sekmingai issiuvinejau jau. Aciu dar karteli uz rasta sprendima 4u.gif
Atsakyti