Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zuzanele @ 2011 06 26, 17:03)
Sveikutės 4u.gif
Ateinu su prašymu, tiksliau, reikia jūsų patarimo rolleyes.gif
Skubiai prireikė dovanėlės. Išrinktas šis darbelis. Jis nedidelis, kažkur pusės lapo dydžio. Reikia jį įrėminti. Teks man šį darbą atlikt ir reikia skubiai unsure.gif Bet nelabai išmanau kaip jį įrėminti. Kokie rėmeliai tinka, koks paspartas. Gal turit kokių minčių? Gal žinot kur Kaune rėmelių pasirinkimas, kur būtų iš kart galima nusipirkt, nereikia užsisakyt.

Siuvinėt darbeliai gražiausiai atrodo neuždengti stiku, bet... Tada renka dulkes, blunka ir laikui bėgant praranda savo grožį. Geriausiai rėminti matiniu spec stiklu. Bet tai nepigu (kaip ir visi geri dalykai unsure.gif ). Pasportas paveikslams dedamas dažniausiai pagal taisyklę: dėt tokios spalvos, kurios darbe yra mažiausiai (žinoma, neprošal vadovautis sveiku protu). Jei dėsit rudos/smėlio spalvos, kurios vyrauja darbe, darbas darysis "nuobodus" žiūrėt. Kiek man matosi, ten mažiausiai yra rausvos/bordo spalvos (jei foto gerai rodo) Va, šitą ir imčiau bent jau pabandymui pridėt nuėjus į atelje. Žinoma, jei jums atrodys labai rėžiančiai, taigi nedėkit. Čia svarbu, kad žmogui pačiam patiktų. O taisyklės tam ir yra, kad jas laužyti. Rėmelius derinčiau prie pasparto. Šiaip nemėgstu itin įmantrių rėmelių - jie kartais net nukreipia dėmesį nuo pačio darbo. Tai tokios mintys pas mane. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 26, 10:33)
dar vienas neiprastas remelis,gavau dovanu .viduje buvo laivas ir svyturys .viska isemiau ir pakeiciau siuvinuku  ,ir pridejau juros  ax.gif

Tikrai labai originalu thumbup.gif

QUOTE(cacukas @ 2011 06 26, 12:16)
Sveikos darbštuolės.

Man vidurinis paveikslėlis mieliausias. Šiaip visi darbeliai tvarkingi ir gražūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 26, 10:33)

dar vienas neiprastas remelis,gavau dovanu .

super thumbup.gif

Gėlių puokštė

va šis man fainiausias rolleyes.gif , isasiusciau lauk dovanoms aguonas ax.gif
Atsakyti
Na o aš baigiau metriką, išploviau ir pastebėjau kad kairiame šone apačioje nuo lankelio medinio parudavus dėmelė truputį. Pabandžiau pabalinti, tą vietą tik patepiau, bet lyg pagelto, dar perploviau, užmerkiau. Lyg geriau, gal nepasakytų niekas nežinantis, bet aš matau ir nežinau ką daryt doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2011 06 26, 21:28)
Na o aš baigiau metriką, išploviau ir pastebėjau kad kairiame šone apačioje nuo lankelio medinio parudavus dėmelė truputį. Pabandžiau pabalinti, tą vietą tik patepiau, bet lyg pagelto, dar perploviau, užmerkiau. Lyg geriau, gal nepasakytų niekas nežinantis, bet aš matau ir nežinau ką daryt  doh.gif

spalvytes nebeokios kokios turetu buti unsure.gif ,nes ne tie siuliukai surasyti.ir vardas per ryskus ir per didelis ax.gif man taipat buvo taip ,bet gerai kad toje vietoje kur medziaga uzsilenkia i bloga puse.o demiu valikli bandei ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 birželio 2011 - 19:38
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 26, 20:35)
spalvytes netokios kokios turetu buti ,nes ne tie siuliukai surasyti.ir vardas per ryskus ir per didelis  ax.gif man taipat buvo taip ,bet gerai kad toje vietoje kur medziaga uzsilenkia i bloga puse.

Nu *****, anksčiau jau rašiau, kad įtariu jog kažkas negerai. bet siuvinėjau pagal spalvas, kur pas Paukščiuką albume radau. O dabar vat žiūriu ir tos schemutės ten neberandu sad.gif Ai velnias verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2011 06 26, 21:39)
Nu *****, anksčiau jau rašiau, kad įtariu jog kažkas negerai. bet siuvinėjau pagal spalvas, kur pas Paukščiuką albume radau. O dabar vat žiūriu ir tos schemutės ten neberandu sad.gif Ai velnias verysad.gif

nes tikrasis eina i ruduma,veliau surasysiu tikruosius kodukus,gal pades kitoms.

kazkas nugrybavo su spalvom g.gif
user posted image

cia ir vardo sriftas ir spalva labai tinka,ir virsuje esantis bet koks vardas ant bet kokio metriko uzgozia pati darbeli ax.gif

p.s bet ir tavo mielas ir siltas darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 birželio 2011 - 19:49
atnešu naują darbelį:

nuotraukų albumas Dinara
Dirbtinė 2 spalvų oda , Madeira siūlai, dažyta aida 14

user posted image
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 06 26, 21:57)
atnešu naują darbelį:

grazu ir kruopstu clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 birželio 2011 - 20:11
QUOTE(timi @ 2011 06 23, 16:29)
Sveikos,

rodžiau savo darbelį jau, bet šį kart noriu parodyt jau įrėmintą blush2.gif tik ką parsivežiau, šiandien brolio gimtadienis, tai ir iškeliaus jau pas šeimininką  blush2.gif

ir darbas ir rėmas thumbup.gif

QUOTE(mylittleprincess @ 2011 06 24, 13:15)

koks mielas atvirukas

QUOTE(Florestina @ 2011 06 24, 17:57)
Parodysiu savo senąjį darbelį, kurį po truputį siuvinėju (ypač tam tinka toks oras kaip šiandien, lyja, todėl lauke nėra ką veikti). Jau įveikiau antrą paukščiuką, liko tik fonas ir BS. g.gif

procesas thumbup.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 25, 17:11)
po ilgu remeliu ieskojimu ,pagaliau isireminau  smile.gif

abu rėmai ir siuvinukai wub.gif

Sveikos darbštuolės. Va vis įlendu paskaitinėti kaip gyvenate  blush2.gif  ax.gif Ir įkelsiu tris paskutinius darbelius. Vienas keliaus dovanų, kai garbioji komisija nutars

oho kiek darbelių
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 26, 21:02)
grazu ir kruopstu  clap_1.gif

4u.gif bus dovana mergytei
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 06 26, 21:57)
atnešu naują darbelį:

nuotraukų albumas Dinara
Dirbtinė 2 spalvų oda , Madeira siūlai, dažyta aida 14

Labai įdomus ir nematytas darbelis wub.gif
Atsakyti
kazkur sioje temoje skaiciau kad klp rumpiskes g. yra internetine parduotuve,kas nors uzsisako is ten smile.gif ?sugalvojau siuvineti,nusipirkau lino,o kryziukai lens.gif ir lino splava per sviesi,o taip norisi greiciau pradeti ,o is '' lino namu'' pirkau tamsesnes nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 birželio 2011 - 20:17