QUOTE(zuzanele @ 2011 06 26, 17:03)
Sveikutės
Ateinu su prašymu, tiksliau, reikia jūsų patarimo
Skubiai prireikė dovanėlės. Išrinktas šis darbelis. Jis nedidelis, kažkur pusės lapo dydžio. Reikia jį įrėminti. Teks man šį darbą atlikt ir reikia skubiai Bet nelabai išmanau kaip jį įrėminti. Kokie rėmeliai tinka, koks paspartas. Gal turit kokių minčių? Gal žinot kur Kaune rėmelių pasirinkimas, kur būtų iš kart galima nusipirkt, nereikia užsisakyt.
Ateinu su prašymu, tiksliau, reikia jūsų patarimo
Skubiai prireikė dovanėlės. Išrinktas šis darbelis. Jis nedidelis, kažkur pusės lapo dydžio. Reikia jį įrėminti. Teks man šį darbą atlikt ir reikia skubiai Bet nelabai išmanau kaip jį įrėminti. Kokie rėmeliai tinka, koks paspartas. Gal turit kokių minčių? Gal žinot kur Kaune rėmelių pasirinkimas, kur būtų iš kart galima nusipirkt, nereikia užsisakyt.
Siuvinėt darbeliai gražiausiai atrodo neuždengti stiku, bet... Tada renka dulkes, blunka ir laikui bėgant praranda savo grožį. Geriausiai rėminti matiniu spec stiklu. Bet tai nepigu (kaip ir visi geri dalykai ). Pasportas paveikslams dedamas dažniausiai pagal taisyklę: dėt tokios spalvos, kurios darbe yra mažiausiai (žinoma, neprošal vadovautis sveiku protu). Jei dėsit rudos/smėlio spalvos, kurios vyrauja darbe, darbas darysis "nuobodus" žiūrėt. Kiek man matosi, ten mažiausiai yra rausvos/bordo spalvos (jei foto gerai rodo) Va, šitą ir imčiau bent jau pabandymui pridėt nuėjus į atelje. Žinoma, jei jums atrodys labai rėžiančiai, taigi nedėkit. Čia svarbu, kad žmogui pačiam patiktų. O taisyklės tam ir yra, kad jas laužyti. Rėmelius derinčiau prie pasparto. Šiaip nemėgstu itin įmantrių rėmelių - jie kartais net nukreipia dėmesį nuo pačio darbo. Tai tokios mintys pas mane. Sėkmės