jeetau kaip grazu cia uzejus buna
as tai imsiau sau aguonas
nu va, grįžau iš šiltų kraštų į šaltą Lietuvėlę, bet jūsų darbeliai vėl sušildė neįmanomai daug naujų darbelių pridėjot vos per savaitę pagarba
rasiux- is maximos
antras darbelis
Sveikos darbštuolės. Va vis įlendu paskaitinėti kaip gyvenate Ir įkelsiu tris paskutinius darbelius. Vienas keliaus dovanų, kai garbioji komisija nutars kuris...
Aš vis gryžtu ir gryžtu prie gėlių...
Nedidelė rožių puokštė
Nedidelė rožių puokštė
antras darbelis
QUOTE(cacukas @ 2011 06 26, 11:16)
Sveikos darbštuolės. Va vis įlendu paskaitinėti kaip gyvenate Ir įkelsiu tris paskutinius darbelius. Vienas keliaus dovanų, kai garbioji komisija nutars kuris...
dailūs darbeliai, gražūs įrėminimai
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 26, 10:33)
Man tai labai akis užkliuvo už kažko kairėje pusėje krašte per vidurį darbo,tik nesupratau kas ten gadina vaizdą
Rėmelis tai labai originalus
QUOTE(cacukas @ 2011 06 26, 12:16)
Labai gražios gėlės
Sveikutės
Ateinu su prašymu, tiksliau, reikia jūsų patarimo
Skubiai prireikė dovanėlės. Išrinktas šis darbelis. Jis nedidelis, kažkur pusės lapo dydžio. Reikia jį įrėminti. Teks man šį darbą atlikt ir reikia skubiai Bet nelabai išmanau kaip jį įrėminti. Kokie rėmeliai tinka, koks paspartas. Gal turit kokių minčių? Gal žinot kur Kaune rėmelių pasirinkimas, kur būtų iš kart galima nusipirkt, nereikia užsisakyt.
Darbelis toks
Ateinu su prašymu, tiksliau, reikia jūsų patarimo
Skubiai prireikė dovanėlės. Išrinktas šis darbelis. Jis nedidelis, kažkur pusės lapo dydžio. Reikia jį įrėminti. Teks man šį darbą atlikt ir reikia skubiai Bet nelabai išmanau kaip jį įrėminti. Kokie rėmeliai tinka, koks paspartas. Gal turit kokių minčių? Gal žinot kur Kaune rėmelių pasirinkimas, kur būtų iš kart galima nusipirkt, nereikia užsisakyt.
Darbelis toks
dekui uz grazius zodzius
ten truputi as turbut persisvieciu ,ir taip stengiaus nepapult i kadra ten ant lapuko kur balta ?
Man tai labai akis užkliuvo už kažko kairėje pusėje krašte per vidurį darbo,tik nesupratau kas ten gadina vaizdą
ten truputi as turbut persisvieciu ,ir taip stengiaus nepapult i kadra ten ant lapuko kur balta ?
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 26, 17:05)
vaizdas is arciau
vaizdas is arciau
Oi ne ten kur su gėlyte tai viskas labai idealu ,tas kur su laiveliu
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 26, 17:10)
siuliuka palikau
Va va sakau,kad kažkas matosi,tik nelabai supratau kas. Gyvai tai suprantu,kad nesimato o vat fotografuojant tai ir pasimato
aš tai nematau jokio siūliuko vienintelis dalykas, kurį matau kairiam krašte per vidurį, tai jūros žvaigždutė, tokia pati kaip ir kairėje apačioje
QUOTE(Kaliteja @ 2011 06 26, 18:17)
Va va sakau,kad kažkas matosi,tik nelabai supratau kas. Gyvai tai suprantu,kad nesimato o vat fotografuojant tai ir pasimato
ten ne siuliukas ,keliose vietose pabirejusios samanos.
p.s kokia juros zvaigzde