Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 25, 18:11)
po ilgu remeliu ieskojimu ,pagaliau isireminau  smile.gif

Labai papuosia darbeli toks remas. grazu. Kazkaip pamanaiu kad remas puikia tiktu ir kokia dama su skrybele ireminti smile.gif
Gelyte irgi labai subtiliai ir graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 25, 17:11)

labai įdomus įrėminimas, gražu wub.gif
Atsakyti
Uodegyte - fainas rėmelis, gražu!
Atsakyti
aciu merginos biggrin.gif

dar vienas neiprastas remelis,gavau dovanu .viduje buvo laivas ir svyturys .viska isemiau ir pakeiciau siuvinuku ,ir pridejau juros ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 birželio 2011 - 09:37
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 26, 11:33)
aciu merginos  biggrin.gif

dar vienas neiprastas remelis,gavau dovanu .viduje buvo laivas ir svyturys .viska isemiau ir pakeiciau siuvinuku  ,ir pridejau juros  ax.gif

Originalu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 26, 11:33)
dar vienas neiprastas remelis,gavau dovanu .viduje buvo laivas ir svyturys .viska isemiau ir pakeiciau siuvinuku  ,ir pridejau juros  ax.gif

Labai originalu!! Uodegyte tikra menininke! super
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 26, 12:03)

QUOTE(Princesė @ 2011 06 26, 12:07)
Labai originalu!! Uodegyte tikra menininke! super

ax.gif smile.gif labai aciu

sekantis ax.gif galvojau issiuvineti griztantiems is uzsienio draugams,bet vyras sako mums issiuvinek biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 birželio 2011 - 10:14
Uodegyte, man labai gražu. wub.gif Man pačiai jūros tema yra labai prie dūšios, nors ir toli nuo jūros gyvenu.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 06 26, 12:14)
Uodegyte, man labai gražu. wub.gif Man pačiai jūros tema yra labai prie dūšios, nors ir toli nuo jūros gyvenu.

aciu ,ir as taipat begalo myliu jura ,prie remelio gavau graziu kriaukliu ,ir sendinto dizaino burlaivi ,vos nenukritau pamacius doh.gif turiu savo vietele kur viska susistaciau,ir salia vaiko nuotraukyte prie juros ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 birželio 2011 - 10:19
Sveikos darbštuolės. Va vis įlendu paskaitinėti kaip gyvenate blush2.gif ax.gif Ir įkelsiu tris paskutinius darbelius. Vienas keliaus dovanų, kai garbioji komisija nutars kuris... hihihi.gif

Aš vis gryžtu ir gryžtu prie gėlių...
Nedidelė rožių puokštė
user posted image

Gėlių puokštė
user posted image

Aguonos
user posted image

Taip pat norėjau padiskutuoti apie siuvinėjimo programas. Gal jau Jūs čia ir anksčiau diskutavote, tad jei kartojuosi - nepykit ax.gif Mačiau, kad ne viena siuvinėja nuostabius paveikslus iš nuotraukos. Tik va, kurią programą pasirinkti? g.gif Turiu jas kelias, tik kuri geriausiai ir geriausiai padaro schemas? Ar tiesiog bandėte visas? ax.gif Užėjo man noras išbandyti pagaliau, vis nesiryžau.
Atsakyti
Cacuk, labai gražu. Ypač patiko Gėlių puokštė. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 25, 16:11)

Eik tu sau.... wub.gif Ir kur tokių gražių rėmelių būna?

Cacukas- labai gražios tavo puokštės ir įrėminimai puikiai priderinti thumbup.gif
Atsakyti