Labai gražūs visi darbeliai ir procesai.
Parodysiu savo senąjį darbelį, kurį po truputį siuvinėju (ypač tam tinka toks oras kaip šiandien, lyja, todėl lauke nėra ką veikti). Jau įveikiau antrą paukščiuką, liko tik fonas ir BS.
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 06 24, 14:15)
tikrai,as irgi buciau be zado,gavus tokia dovana
ateinu su ka tik iskeptu atviruku-bus padovanotas mano merginos mokytojai mokslo metu pabaigos proga,mat cia,kasmet vis kita mokytoja,o si jai labai patiko
ateinu su ka tik iskeptu atviruku-bus padovanotas mano merginos mokytojai mokslo metu pabaigos proga,mat cia,kasmet vis kita mokytoja,o si jai labai patiko
mielas mes darzelyje turim taipat megiama auklyte,turbut reiks padovanot ka nors rugesejo 1 d.
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 06 24, 14:15)
Atvirukas be priekaistu-labai grazus, tvarkingas, stilingas-tiesiog grazus.
Bet ar ne geriau butu jei Jusu dukryte pati kazka padarytu mokytojai ar nupiestu, kad ir neidealiai As pati mokytoja, tai zinau kas tikrai nudziugina-paciu viakuciu darbeliai
QUOTE(Princesė @ 2011 06 24, 19:24)
Bet ar ne geriau butu jei Jusu dukryte pati kazka padarytu mokytojai ar nupiestu, kad ir neidealiai As pati mokytoja, tai zinau kas tikrai nudziugina-paciu viakuciu darbeliai
ne visai miela dovanoti mokytojai atviruka ,arba visai neblogai butu uzrasu knygute.piesinuka gali dovanoti mociutei ar mamai ,artimam zmogui,bet ne mokytojai
QUOTE(Princesė @ 2011 06 24, 16:24)
per mokslo metus ji tiek jai pripiesus,kad jau nebutu turbut idomu.na,as pati siaip cia sumasciau-maciau,kad daug tevu taip daro-mokslo metu gale nesa kazkokia doavana mokytojai,tad ,nusprendziau dar viena savo ranku darbo padovanot.kaledoms issiuvinejau pirma atvirute,po to-tas medis su vaikais,ji labai apsidziauge,zinoma,medis liks klaseje.ji megsta tokius dalykus-ivertino ir padekojo ne karta.zinau,kad bus labai pamaloninta,o mergyte mano padarys viduje irasa-bus kaip nuo musu abieju
aciu visoms
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 06 24, 22:17)
per mokslo metus ji tiek jai pripiesus,kad jau nebutu turbut idomu.na,as pati siaip cia sumasciau-maciau,kad daug tevu taip daro-mokslo metu gale nesa kazkokia doavana mokytojai,tad ,nusprendziau dar viena savo ranku darbo padovanot.kaledoms issiuvinejau pirma atvirute,po to-tas medis su vaikais,ji labai apsidziauge,zinoma,medis liks klaseje.ji megsta tokius dalykus-ivertino ir padekojo ne karta.zinau,kad bus labai pamaloninta,o mergyte mano padarys viduje irasa-bus kaip nuo musu abieju
aciu visoms
aciu visoms
Na, gerai sugalvote kad bus bendra dovanele nuo Jusu ir nuo Jusu dukrytes (dukryte uzrasys)
Atvirute labai miela
oi gražių darbų pridėjote sunku, net ką nors išskirt
My Webpage gal kas turite sio paveikslelio schemute? lb reiktu dekoju isanksto
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 24, 19:34)
ne visai miela dovanoti mokytojai atviruka ,arba visai neblogai butu uzrasu knygute
Sutinku su Uodegyte, labai gera mintis-padovanoti uzrasu knygute, arba mokslo metu kalendoriu, aptraukus siuvineta medziaga
Tuomet tai bus praktiska dovana ir visalaik prisimins kai ims i rankas
Patikekit mokytojos buna labai artimos vaikams ir tikrai dziaugiasi ju darbeliais bei pasiekimais. man bent jau labai grazu buvo kai cia, forume mamyte idejo savo ir savo dukrytes darbelius. nuostabu-menas perduodamas is kartos i karta!
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 25, 18:11)
po ilgu remeliu ieskojimu ,pagaliau isireminau
Gražu
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2011 06 24, 18:57)
Labai gražūs visi darbeliai ir procesai.
Parodysiu savo senąjį darbelį, kurį po truputį siuvinėju (ypač tam tinka toks oras kaip šiandien, lyja, todėl lauke nėra ką veikti). Jau įveikiau antrą paukščiuką, liko tik fonas ir BS.
Šauniai darbuojiesi
Aš pabaigiau šiandien savo vaisių krepšelį, liko tik išskalbti