Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Metaxa @ 2011 06 23, 16:22)
pati papūga tai gerai viskas, tik tiek kad trūksta ar kojelių ar šakelės ant kurios tupėtų, dabar vis žiūriu ir vis tiek va to kažko trūksta 4u.gif

dar butu imanoma pataisyti,pati darbeli tiesiai aptraukti .ir kazka ikomponuoti ,arba persiuvineti pacia papuga,graziu daug turiu.o si truputi kaip sulauzyta hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 birželio 2011 - 15:01
QUOTE(glazauskiene @ 2011 06 23, 15:15)
sveikutes nuostabus darbeliai visu wub.gif  4u.gif
ir as noriu parodyt savo pirmaji bandyma apvilkt knygute, nelabai kokybiska bet... sirdziai miela nes su meile daryta  thumbup.gif

Aš patarčiau patvarkyti savo darbelį- bent jau tiesiai apvilkti knygutę, kad rėmelis nebūtų įstrižas. O papūgai gali pasiuvinėti kojytes ir šakelę.
Atsakyti
Sveikos,

rodžiau savo darbelį jau, bet šį kart noriu parodyt jau įrėmintą blush2.gif tik ką parsivežiau, šiandien brolio gimtadienis, tai ir iškeliaus jau pas šeimininką blush2.gif

user posted image
Atsakyti
aciu visoms uz patarimus patvarkysiu ta knygute ir pasirodysiu su perdaryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2011 06 23, 15:29)
Sveikos,

rodžiau savo darbelį jau, bet šį kart noriu parodyt jau įrėmintą blush2.gif tik ką parsivežiau, šiandien brolio gimtadienis, tai ir iškeliaus jau pas šeimininką  blush2.gif

kaip dailiai irėminai wub.gif thumbup.gif wub.gif labai tinka rėmas šiai panelei thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(timi @ 2011 06 23, 15:29)
rodžiau savo darbelį jau, bet šį kart noriu parodyt jau įrėmintą blush2.gif tik ką parsivežiau, šiandien brolio gimtadienis, tai ir iškeliaus jau pas šeimininką  blush2.gif

Labai grazus darbelis 4u.gif Ir remelis puikus thumbup.gif Darbstuole matau siauliete,gal galite parasyti kur reminate savo darbus?...
Atsakyti
QUOTE(verssuss @ 2011 06 23, 18:43)
Labai grazus darbelis  4u.gif Ir remelis puikus  thumbup.gif  Darbstuole matau siauliete,gal galite parasyti kur reminate savo darbus?...

Ir man smalsu paliko,nors rėminu pati,bet labai rėmeliai patiko ir darbas thumbup.gif

Visoms už nuostabius darbelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai šaunūs visų darbai thumbup.gif ypač Kibirkštėlės knygelė sužavėjo wub.gif

Įveikiau vakar meškiuko schemą - padidinau dvigubai thumbup.gif Rytoj bandysiu zuikį didinti. Vargas, kad reikia viską iškarto padaryti, nes programa bandomoji (pasirodo pas mane PCStitch Pro 9, o aš galvojau, kad PM) ir neleidžia saugoti darbelių (saugau print screen'us). Padalinau į daug gabaliukų, tai į internetą nekelsiu, bet jei kam reikės, mielai prašom - pasidalinsiu. Iš jūsų lobynų gi tiek visokių grožių prisirinkusi esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2011 06 23, 14:29)
Sveikos,

tikrai,kad ispudingas remas,labai grazu thumbup.gif
as remus tai perkuosi turguose-kaip cia vadinamuose car boot sale arba charity parduotuvese,galima tikrai graziu rast,zmones tokiu groziu kartais prinesa biggrin.gif

o as supykau ant saves-nu sako,kvaila ir baznycioj musa doh.gif nugis reikejo man ta orchideja siuvinet 2x3 doh.gif gavosi tokia paplota-reiks pailgo remo ir nedidele,isivaizdavau,kad bus daug didesne,tai dabar trauksiu vel i turgu remo ieskot doh.gif reikejo ja 3x3 siuvinet-butu buvus kaip tik turimam.
itariu,kad kada nors,as ja pdovanosiu kam nors,o sau pagal rema issiuvinesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 23 birželio 2011 - 23:35
QUOTE(verssuss @ 2011 06 23, 17:43)
Labai grazus darbelis  4u.gif Ir remelis puikus  thumbup.gif  Darbstuole matau siauliete,gal galite parasyti kur reminate savo darbus?...

QUOTE(Kaliteja @ 2011 06 23, 20:24)
Ir man smalsu paliko,nors rėminu pati,bet labai rėmeliai patiko ir darbas  thumbup.gif
Visoms už nuostabius darbelius  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Rėminu tilžės gatvėje, esančioje rėmelių dirbtuvėje 4u.gif labai man ten patiko, moteriškė valandą laiko su manimi žaidės biggrin.gif taikėm rėmus smile.gif biggrin.gif ir įrėmino per vieną dieną bigsmile.gif biggrin.gif

Biški pareklamavau blush2.gif biggrin.gif 4u.gif

Ačiū už pagyras biggrin.gif Brolis buvo be žado blush2.gif
Atsakyti
tikrai,as irgi buciau be zado,gavus tokia dovana thumbup.gif
ateinu su ka tik iskeptu atviruku-bus padovanotas mano merginos mokytojai mokslo metu pabaigos proga,mat cia,kasmet vis kita mokytoja,o si jai labai patiko
user posted image

Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 06 24, 14:15)
ateinu su ka tik iskeptu atviruku-bus padovanotas mano merginos mokytojai mokslo metu pabaigos proga,mat cia,kasmet vis kita mokytoja,o si jai labai patiko

Labai dailus atvirukas wub.gif
Atsakyti