Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Metaxa @ 2011 06 14, 11:30)
koks gražus wub.gif

kreipiuosi į tas kurios prekinatės gerose akyse: ar tikrai tos kortelės su parašais galioja tik iki liepos 1? 4u.gif nes turiu pasilikus dideliam pirkiniui 20proc nuolaidą ir jau antros kortelės pusė prikaupta, o man kol kas nieko nereikia, tai negi prapuls mano parašiukai jei iki tada neišnaudosiu? smile.gif

Taip tikrai, aš irgi tokią turiu. Kitą savaitę reiks apipirkti.
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2011 06 14, 11:31)
Kaip norėtųsi, kad šis pomėgis kada nors virstu darbu, kuris padėtų užsidirbti šiek tiek papildomų pinigėlių blush2.gif , tik vat nežinau kur pradėti ieškotis klientų  g.gif

Oi, nenorėk, kad pomėgis virstų darbu... rolleyes.gif Nes tada tai jau bus nebe pomėgis smile.gif Jau geriau kai pomėgiai ir lieka pomėgiais, žinoma, tai tam tikra prasme yra prabanga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 06 14, 12:32)
Taip tikrai, aš irgi tokią turiu. Kitą savaitę reiks apipirkti.

vadinasi vieną siuvinį per pusę metų vos įpusėjus teks nuspręst kokį sekantį siuvinėsiu, kad deramai išnaudot didelę nuolaidą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 14, 13:15)
vadinasi vieną siuvinį per pusę metų vos įpusėjus teks nuspręst kokį sekantį siuvinėsiu, kad deramai išnaudot didelę nuolaidą doh.gif

Man tai reikia dėžutės siūlams ir tuoj turėčiau gauti naują RR, tad tikrai bus ką pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 06 14, 13:58)
Oi, nenorėk, kad pomėgis virstų darbu...  rolleyes.gif Nes tada tai jau bus nebe pomėgis smile.gif Jau geriau kai pomėgiai ir lieka pomėgiais, žinoma, tai tam tikra prasme yra prabanga  cool.gif

drinks_cheers.gif Man tai puikus būdas atsipalaiduoti po darbų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 06 13, 18:26)
sveikos,parodysiu savo procesiuka  blush2.gif  gal taip paskatinsiu save greiciau pabaigti  ax.gif  kad tingulys neapimtu  biggrin.gif
[url=http://img135.imageshack.us/i/picture4023small.jpg/]user posted image[/

Laba auksarankes! Pamaciau sita darbeli ir galiu pasirodyti su tokiu pat savuoju ax.gif ax.gif Tik as schema emiau is osinkos.ru ir nelabai kokybiska papuole,bet taip troskau padaryt sita Madonna,kad nepaisiau nieko doh.gif Manau pavyko smile.gif Tik kaip suprantu, LAURA81r,taviske Madonna bus kt. atspalviu,nes schemuciu yra net keletas ju...Na,atsiduodu jusu visu teismui blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(verssuss @ 2011 06 14, 21:25)

darbelis labai grazus ,bet atsiprasau uz savo nuomone,netinka remelis,tokiam turtingam darbui ,o pasportas graziau butu buves viduje suapvalintas,o remelis antikvarinis.
kazkas panasaus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 14 birželio 2011 - 19:58
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 14, 07:29)
bus idomu pamatyti galutini darba is xrest.ru  rolleyes.gif

ankstesneje zinuteje rasiau,kad schema mano ne is xrest.ru,bet is rusisko zurnalo kazkokio,dabar net nepamenu pavadinimo,tik norejau parodyti galutini rezultata smile.gif

QUOTE(casolin @ 2011 06 14, 09:31)
sveikos 4u.gif  noriu pasirodyti savo gražuolį  blush2.gif

vaje,kokis mielas paveiksliukas 4u.gif labai malonu toki siuvineti butu 4u.gif

QUOTE(verssuss @ 2011 06 14, 18:25)
Laba auksarankes! Pamaciau sita darbeli ir galiu pasirodyti su tokiu pat savuoju  ax.gif  ax.gif Tik as schema emiau is osinkos.ru ir nelabai kokybiska papuole,bet taip

oi,labai idomu,ir kokiais siulais siuvinejai?koki tavo ismatavimai?
Papildyta:
vajeee,kai palygini abu,tai mano tokis rusiskai ryskus laugh.gif nelabai graziai mano atrodo,bet bus matyti,kaip pabaigsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(verssuss @ 2011 06 14, 21:25)
Laba auksarankes! Pamaciau sita darbeli ir galiu pasirodyti su tokiu pat savuoju  ax.gif  ax.gif

Gražus darbelis wub.gif Rėmelių ir man norėtųsi kitokių ax.gif

QUOTE(Laura81r @ 2011 06 14, 22:15)
vajeee,kai palygini abu,tai mano tokis rusiskai ryskus laugh.gif  nelabai graziai mano atrodo,bet bus matyti,kaip pabaigsiu  unsure.gif

Tikrai labai ryškus. Man verssuss variantas labiau patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Įdedu. Koks nuobodus darbas... .user posted image Reikia dar 4. Gailiuosi, kad apsiėmiau, bet dabar jau reik užbaigt...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 14, 19:41)
Gražus darbelis wub.gif Rėmelių ir man norėtųsi kitokių ax.gif
Tikrai labai ryškus. Man verssuss variantas labiau patinka rolleyes.gif

vat uztat man ir iskiles klausimas,ar nebus DMC siulai ryskesni nei pvz.anchora g.gif nes man tokis vaizdas,kad mano visi siuviniai labi ryskus.ar as cia tokius dizainus issirenku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 06 14, 20:15)
vajeee,kai palygini abu,tai mano tokis rusiskai ryskus laugh.gif  nelabai graziai mano atrodo,bet bus matyti,kaip pabaigsiu  unsure.gif

Ryskus ir manasis rolleyes.gif ,gal foto ne taip ryskiai atrodo.O siuvinejau DMC siulais,nes tokie ir nurodyti buvo. Kadangi siuvinejau ant 14nr kanvos,darbelis gavosi 26x 26 mazdaug. Bus ir taviskis grazus,jau matau 4u.gif
Uodegyte,aciu uz nuomone 4u.gif Truputi pasiteisinsiu del reminimo: nunesus remint,pasake,kad nepjauna apvalaus pasporto-labai nusiminiau,bet kadangi ruosiausi dovanoti,nebebuvo laiko ieskoti kt.dirbtuviu verysad.gif Gavosi kaip gavosi...Na remeli parinkau tokio sendinto medzio aukso spalvos,tik gal foto nesimato aiskiai....O,kad ieskot va tokio metalo...kazkaip nesumasciau doh.gif
Atsakyti