QUOTE(Princesė @ 2011 06 21, 15:34)
Pritariu Jei jau dovanoti-tai kaip priklauso-ireminta, sutvarkyta, kad tik nat siwnos pakabinti. Tada tikra dovana.
Bet gi visokiu situaciju buna. Pav. dovanojau draugei Kaledom kavos mergaite, ireminta. Po kiek laiko ji uzsiprase, kad issiuvineciau Vervako "Sokeja". Sutarem, kad ji man sumokes uz medziaga ir siulus, o uz darba as neimsiu is drauges baigiau siuvineti kaip tik pries jos gimtadieni. Tai galvoju dabar pirksiu kazkokia dovana, o rytoj nesiu siuvini ir paimsiu pinigus? Tai emiau, graziai supakavau ir padovanojau. Man nereikejo sukt galvos del dovanos, o ir ji labai buvo patenkinta. Per savaite isiremino ir viskas gerai Esu dovanojus ir sesei nereminta. O dabar draugu bus jubiliejus, siuvinejau "Karmen" ir ireminau. Cia jau negaleciau dovanoti kaip tu sakai skudurelio.
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 22, 15:04)
Darbelis gražus, bet, man per daug visko prikrauta ir suspausta. Vardo raides slepia drugeliai. Tokias raides rinkčiausi rankšluostukui ar šiaip kokiam kitam darbeliui, kur siuvinėjamas tik vardas
As buciau gal tik pirma raide siuvinejus puosta drugeliais, o kitas siuvineciau paprastas. Gal net ir ant ranksluoscio. Tos stilizuotos raides visam zodziui man nelabai ziurisi