Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Klajokle @ 2011 06 22, 13:05)
gal kas uzmate sito schema?nevisas  turiu  g.gif Gal turit???
user posted image
Lanarte spring ride

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(letena95 @ 2011 06 22, 14:02)
Va atėjau ir aš pasigirti...
Mammamia... kaip gražu!
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 22, 15:04)
Darbelis gražus, bet, man per daug visko prikrauta ir suspausta. Vardo raides slepia drugeliai. Tokias raides rinkčiausi rankšluostukui ar šiaip kokiam kitam darbeliui, kur siuvinėjamas tik vardas rolleyes.gif

Žinok, po 4 metų siuvinėjimo stažo aš irgi taip nebedaryčiau. čia buvo mano pirmas darbelis iš siūlų likučių nuo mokyklos laikų. Matau pati, kad suspausta, skaičiai per dideli ir t.t. Toli gražu, aš juo nesididžiuoju, bet pateikiau kaip faktą dėl metriko.
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2011 06 22, 17:19)
Merginos, reikia pagalbos  4u.gif  pati nemoku apskaičiuot kiek reikia medžiagos pirkt, gal kuri patartumėt.... Noriu ant 16 aidos siuvinėt paveiksliuką kurio ilgis 200 kryžiukų, o plotis 240 kryžiukų. Kiek reikėtų medžiagos pirkt?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pagal šią skaičiuoklę
Skaičiuoklė
31.75cm x 38.10cm medžiagos gabaliukas, plius dar po 5cm iš visų pusių, tai gaunasi apytiksliai 42cm x 49cm.
Jei ne taip, tai gal kas mane pataisys, bet aš pati skaičiuoju pagal šią skaičiuoklę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 22, 16:47)
Pagal šią skaičiuoklę
Skaičiuoklė
31.75cm x 38.10cm medžiagos gabaliukas, plius dar po 5cm iš visų pusių, tai gaunasi apytiksliai 42cm x 49cm.
Jei ne taip, tai gal kas mane pataisys, bet aš pati skaičiuoju pagal šią skaičiuoklę rolleyes.gif

ir visada gerai būna, neapgauna skaičiuoklė? 4u.gif nes ir man greitu laiku reikės ewą skaičiuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 22, 17:56)
ir visada gerai būna, neapgauna skaičiuoklė?  4u.gif  nes ir man greitu laiku reikės ewą skaičiuot ax.gif

Kol kas neapgavo, bet aš visada dar mėgstu pasitikrinti prieš pirkdama, tai prašau, kad pardavėja paskaičiuotų rolleyes.gif Ir dar, jei nesisiuvinėja fonas, aš pasilieku iš kraštų daugiau medžiagos.
Pabandykit pasiskaičiuot pagal šią skaičiuotę savo išsiuvinėtus darbus, pamatysit ar gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 22 birželio 2011 - 16:01
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 22, 17:00)
Kol kas neapgavo, bet aš visada dar mėgstu pasitikrinti prieš pirkdama, tai prašau, kad pardavėja paskaičiuotų rolleyes.gif Ir dar, jei nesisiuvinėja fonas, aš pasilieku iš kraštų daugiau medžiagos.
Pabandykit pasiskaičiuot pagal šią skaičiuotę savo išsiuvinėtus darbus, pamatysit ar gerai...

kadangi medžiagą jau seniai turiu, tai pirmam kartui pati persiskaičiuosiu ir žinosiu, o dar ir kaip sakot palyginsiu su kitais darbais, tik gaila nieko ant ewo kol kas neturiu, visi darbai iki šiol ant aidos ax.gif
bet ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Dėkui zuzanele už visus patarimus aciuks.gif Vis tik bandysiu perdaryt schemą. Jau atsispausdinau ir braižausi, pasipaišysiu ant viršaus, o paskui pattern maker'yje perpiešiu. Tikiuosi, kad pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 06 22, 16:46)
Manau kad metrikai tam ir skirti- VAIKO GIMIMUI. Ir viskas kas susije-data, svoris, ugis. Aisku, jei stilingai neperkrauta tai galima ir valanda ar savaites diena uzrasyti.
Siaip, kas domisi astrologija turetu zinoti, kad labai svarbu zinoti kura savaites diena ir kuria tiksliai valanda yra gimes vaikas.
Na, bet cia kiekvienas savaip.
Nereiktu uzgozti paveiskliuko, bet pagrindinius duomenis tikrai vertetu irasyti.

tai tam ir yra METRIKAS ,iamzinam metrika ,o ne skaicius smile.gif siaip mano nuomone kiekvienas turi savo prasme,vienas iamzinti data ir varda,kai kur su kg,ir ugiais,kitur tik grazus palinkejimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 birželio 2011 - 17:32
QUOTE(libaja @ 2011 06 21, 16:14)
daug kartų matytas, bet vistiek labai mielas. Šį kartą siuvinėjau originaliom DMC spalvom, prieš pora metų esu tai dariusi Madeira. 

labai mieli abu metrikai
drinks_cheers.gif su madeira geriau gavos

koks grožis wub.gif
pirmą kartą matau jį siuvinėta. spalvos super
Atsakyti
Labas vakaras,

Labai dėkui už pagyrimus, bandysiu su balikliu, šnd vieną parduotuvėj nusižiūrėjau, matysiu kaip seksis, nors vakar kaip tik draugė apžiūrėjo darbelį - sako - kaip šešėlis tas pamėlynavimas paukščiukams biggrin.gif O rožių raudonumą bandžiau su tulžies muilu nuimti - nenuėmė, tad manau teks žalią lapelį įsiūvinėti blush2.gif

Atsakyti

super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(letena95 @ 2011 06 22, 13:02)

Gražus paveikslėlis, kruopštus atlikimas wub.gif
Atsakyti