Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(letena95 @ 2011 06 22, 14:02)
Va atėjau ir aš pasigirti...

gražu bigsmile.gif
Atsakyti

Nors tokių aš nelabai mėgėja, bet šitas išties puikus dizainas thumbup.gif Buvau mačiusi ne kartą, ir jis tikrai mielas lieka ir dabar. Puikiai atlikta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(letena95 @ 2011 06 22, 12:02)

oi,kaip grazu!!!super!!!!!ar galima butu schemute? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas visoms,

Labai norėčiau pagirti jūsų darbelius. Sekdama temas tiek grožių prisižiūriu, kad net akys raibsta wub.gif wub.gif wub.gif Ir labai daug naudingos informacijos prisirinkau.

Esu porą seilinukų išsiuvinėjusi ir nors dovanojau juos, bet geriau niekam nerodyti. Kokių tik nesąmonių nepridarai žmogus iš nežinojimo blush2.gif

Turiu vieną klausimą ax.gif Sugalvojau išsiuvinėti šias pagalvytes.

user posted image user posted image

Paderinau siūliukus iš to ką turiu ir jau būčiau pradėjus, bet kai pradėjau skaičiuoti kiek medžiagos reikia, tai visai pasimečiau. Tas paveiksliukas maždaug 12x12 cm blink.gif Nuotraukoje taip gražiai atrodo, kaip normalios pagalvytės, o pasirodo, kad tik dukros lėlių lovytei tiktų verysad.gif Gal įmanoma kaip nors schemą padidinti, bent dvigubai? Gal su kokia programėle? mastau.gif Motyvų juk nedaug. Bandyčiau kiekvieną langelį dalinti į 4, pataisyti, padėlioti raščiuką - padidėtų paveiksliukas, bet kad labai daug vargo doh.gif Gal tikrai yra koks greitesnis būdas?
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2011 06 22, 13:56)
Aš visgi už antrą variantą - su viskuo. Juk tai yra metrikas, o paveiksliukas tik simbolis. Dukrai padariau išvis be paveiksliuko jokio, tik gražiom raidelėm vardas užrašytas. .

Darbelis gražus, bet, man per daug visko prikrauta ir suspausta. Vardo raides slepia drugeliai. Tokias raides rinkčiausi rankšluostukui ar šiaip kokiam kitam darbeliui, kur siuvinėjamas tik vardas rolleyes.gif
Aš rinkčiausi metriką su paveikslėliu, bet visi duomenys neturėjo užgožti pačio darbo.

QUOTE(letena95 @ 2011 06 22, 15:02)

Esu tokį darbą jau mačius ir man jis labai gražus. Sveikintina už kantrybę siuvinėjant ant juodo audinio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(VaiVi @ 2011 06 22, 15:54)
Turiu vieną klausimą ax.gif Sugalvojau išsiuvinėti šias pagalvytes.

manau jas reikia siuvinėti ant kuo stambesnės Aidos, tada tavo pagalvytė gausis didesnė. Jei gerai supratau, ten siūloma 11 Aida ar 19 ewas rolleyes.gif
Ir dar... Nebūtinai pagalvytę daryti tokio dydžio. Pats paveikslėlis bus mažesnis, o iš šonų palik daugiau medžiagos ir gausis didesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 22 birželio 2011 - 14:11

Labai wub.gif Kiek kantrybės jam reikėjo
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 22, 15:04)
manau jas reikia siuvinėti ant kuo stambesnės Aidos, tada tavo pagalvytė gausis didesnė. Jei gerai supratau, ten siūloma 11 Aida rolleyes.gif

Norėčiau ant lino ax.gif Turiu atraižų visokių namie. Mūsų "kaime" Aida tik popuriariausia būna unsure.gif

O dėl kraštų paliktų, tai turbūt nebeatrodytų taip gražiai tie paveiksliukai g.gif Norėčiau atskirai zuikio, atskirai meškučio ir abiejų kartu. Ta, kur abu kartu schemutė jau didesnė, bet nenoriu nuo jos pradėt - bijau, kad įgūdžių neužteks sudėtingesniam darbeliui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 22 birželio 2011 - 14:17
QUOTE(VaiVi @ 2011 06 22, 16:12)
Norėčiau ant lino ax.gif Turiu atraižų visokių namie. Mūsų kaime Aida tik popuriariausia būna unsure.gif

Tai tada jei ant lino, daryk didesnius kryželius, ne per du, o per tris siūliukus. Pasibandyk ant norimos medžiagos, pasiskaičiuok kiek 10 kryželių sudaro centimetrų ir matysi kokiais kryželiais siuvinėt, keliais siūliukais, kaip gražiau.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 22, 15:16)
Tai tada jei ant lino, daryk didesnius kryželius, ne per du, o per tris siūliukus. Pasibandyk ant norimos medžiagos, pasiskaičiuok kiek 10 kryželių sudaro centimetrų ir matysi kokiais kryželiais siuvinėt, keliais siūliukais, kaip gražiau.

Reiks pabandyti, bet man greit noras dingsta, jei nesiseka sad.gif Todėl ir ruošiuosi taip kruopsčiai, kad neužstrigčiau paskui. Geriau turbūt man Aida būtų, bet kuo stambesnė, tuo skylutės didesnės, o ten daug fono tuščio būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 06 22, 16:25)
Reiks pabandyti, bet man greit noras dingsta, jei nesiseka sad.gif Todėl ir ruošiuosi taip kruopsčiai, kad neužstrigčiau paskui. Geriau turbūt man Aida būtų, bet kuo stambesnė, tuo skylutės didesnės, o ten daug fono tuščio būtų g.gif

Jei stambesnė Aida, tai reiktų gal ir trim siūliukais siuvinėt, kad mažiau fono matytųsi...
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 21, 20:19)
nezinau kaip jums bet man taip negrazu kai daug skaiciu,kg,metru,val  doh.gif man grazu kai kukliai vardas ir gimimo data,nu jau tiek kringeliu aplink toki grazuma  rolleyes.gif kazkokia manija pas visu pasidare su tais skaiciais  g.gif

Manau kad metrikai tam ir skirti- VAIKO GIMIMUI. Ir viskas kas susije-data, svoris, ugis. Aisku, jei stilingai neperkrauta tai galima ir valanda ar savaites diena uzrasyti.
Siaip, kas domisi astrologija turetu zinoti, kad labai svarbu zinoti kura savaites diena ir kuria tiksliai valanda yra gimes vaikas.
Na, bet cia kiekvienas savaip.
Nereiktu uzgozti paveiskliuko, bet pagrindinius duomenis tikrai vertetu irasyti.
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos 4u.gif pati nemoku apskaičiuot kiek reikia medžiagos pirkt, gal kuri patartumėt.... Noriu ant 16 aidos siuvinėt paveiksliuką kurio ilgis 200 kryžiukų, o plotis 240 kryžiukų. Kiek reikėtų medžiagos pirkt? 4u.gif 4u.gif 4u.gif

P.S ačiū Džeine už schemutę 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikona: 22 birželio 2011 - 15:19