Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 06 21, 19:20)

Įdomus, ramus darbas thumbup.gif (tik galėjai bent plėvelę nuimti, prieš fotografuodama  rolleyes.gif )
drinks_cheers.gif

Čia buvo supakuota jau ilgai kelionei, išpakuoti nesinorėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 06 21, 20:20)
Daisiuke - krikštynų knygelė padaryta labai dailiai  thumbup.gif Motyvas labai jau žinomas, tiesa... (pati siuvinėjau prieš ketvertą metų  rolleyes.gif, dabar jau nesiuvinėčiau...). Beje, išduok paslaptį, su kokia leidykla ir kaip pavyko šitaip gudriai susitarti dėl knygučių  bigsmile.gif Aš pati ne kartą burnojau, stovėdama n-tojoje parduotuvėje ir žiūrėdama į languotas knygutes ryškiais viršeliais  doh.gif

as ir nebuciau sau siuvinejus jau tokio, per daug daznas, bet kad manes prasiusi mamyte norejo butent sito smile.gif Visokius kitokius siuliu, ne vistiek sitas tik tiko smile.gif na norejo tai ir gavo biggrin.gif
o del knygeliu susisnekejau su "Palemono spaustuve". Tiesiog jiems parasiau emeila, isdesciau problema, ko man reik ir panasiai ir issprendem smile.gif tuo metu uzsisakiau 5 knygeles pradziai smile.gif jei pritruksiu vel uzsisakysiu.. tiesa kazkaip nepagalojau apie virselio spalva ir gavau dirbtine oda traukta toki bordava biggrin.gif bet jau cia merginos patare dazyt baltais dazasi, tai kita karta dazysiu..si karta tieiosg nuplesiau ta virsutini sluoksni smile.gif tiesa uz a4 formato knygele gavosi 15lt be pvm berods..bet tik tas irisimas toks keistokas, ne toks kaip visu parduotuvej perkamu knygeliu...ten susiuta tokia virvele per lapus visus..bet dzin, tokia irgi isiveka gerai, tik tiek kad kitaip lapai susegti tarpusavyje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arėa @ 2011 06 21, 19:04)
Sveikos, ateinu su užbaigtu darbeliu ir jau padovanotu draugams vestuvių proga

Dailu thumbup.gif
o simboliai tai reiskia - tikejima, vilti ir meile mirksiukas.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 21, 19:19)
nezinau kaip jums bet man taip negrazu kai daug skaiciu,kg,metru,val  doh.gif man grazu kai kukliai vardas ir gimimo data,nu jau tiek kringeliu aplink toki grazuma  rolleyes.gif kazkokia manija pas visu pasidare su tais skaiciais  g.gif

mano manymu, kai islaikytos proporcijos ir faktai neuzgozia paveiksliuko (sriftas pritaikytas ir pan.) gal ir nieko, aisku, keista, kai parasoma data ir po ja savaites diena g.gif, bet cia turbut kiekvienam savo ax.gif
Vieniems patinka cackos -pacackos, kitiems - visiskas subtilumas.

as kai jau nuspresiu kokius metrikiukus siuvinesiu saviskiams, tai, manau, kad smulkiai vis tiek pasiuvinesiu detales, jei tik leis piesinuko stilius. Kazkaip smagi akimirka ir visi su ja susije faktai.
Tik dabar pagalvojau, kad pvz ant vestuviu metrikos turbut niekas neraso santuokos valandos pvz hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 20, 16:43)

QUOTE(vasarė @ 2011 06 20, 16:56)

QUOTE(Sinuhas @ 2011 06 20, 17:47)
Aš  kiek rėminau, tiesa paskutinį kartą prieš kelis metus ax.gif tai visai patiko priešais Raudoną Kryžių Gedimino g. wink.gif

Gedimino g. jau nėra to salono. Aš tiesą sakant siuvinėjimo nieko dar nerėminau, bet kiek teko nuotraukų ar paveikslų rėmint, tai Savanorių pr. prieš McDonaldą. Didelis rėmų pasirinkimas, visada gerai įrėmino. kartą rėminau papirusą didelį, jį reikėjo paklijuoti, žodziu sudėtingiau nei įprasta nuotrauką, tai nei nukreivino, rezultatas labai nudžiugino. Kainos tai nžn, kaip ir visur, nuo rėmo gražumo priklauso ax.gif buna, kad ir 6 kart brangiau nei turinys kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A-Z @ 2011 06 22, 10:51)
Gedimino g. jau nėra to salono.

keista, as pries pora savaiciu maciau, tai negi uzdare taip greitai?
Atsakyti
Geras:) Aš prieš pora mėnesių ėjau ir nebuvo jau jo, irgi ten esu rėminus ir visai patiko. Gal remontas koks buvo, arba kitas atsidarė??
Atsakyti
berods zuzanele siuvinėjo geltonus vėdrynus- įdomu kaip pabaigti atrodo g.gif - laukiu galutinio rezultato, nes ir sau juos nusižiūrėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 06 22, 13:00)
berods zuzanele siuvinėjo geltonus vėdrynus- įdomu kaip pabaigti atrodo  g.gif - laukiu galutinio rezultato, nes ir sau juos nusižiūrėjau  ax.gif

Jei apie mano tas geltonai oranžines gėles, tai jos nepabaigtos. BSui reikia atsispausdinti spalvotą schemą, o neturiu kur. Tai ir guli nepabaigti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 21, 19:19)
nezinau kaip jums bet man taip negrazu kai daug skaiciu,kg,metru,val  doh.gif man grazu kai kukliai vardas ir gimimo data,nu jau tiek kringeliu aplink toki grazuma  rolleyes.gif kazkokia manija pas visu pasidare su tais skaiciais  g.gif
palyginimui ,nuotraukas skolinuosi

Aš visgi už antrą variantą - su viskuo. Juk tai yra metrikas, o paveiksliukas tik simbolis. Dukrai padariau išvis be paveiksliuko jokio, tik gražiom raidelėm vardas užrašytas. . user posted imageIr kažkaip.... meškis nusiuvinėtas ir pvz. tik vardas.... Ar kad ir lėliukas stilizuotas su svetimu vardu. O kai jau visi duomenys yra, tada gali būtų r paveiksliukas bet koks.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2011 06 22, 11:56)
Aš visgi už antrą variantą - su viskuo. Juk tai yra metrikas, o paveiksliukas tik simbolis. Dukrai padariau išvis be paveiksliuko jokio, tik gražiom raidelėm vardas užrašytas. . user posted imageIr kažkaip.... meškis nusiuvinėtas ir pvz. tik vardas.... Ar kad ir lėliukas stilizuotas su svetimu vardu. O kai jau visi duomenys yra, tada gali būtų r paveiksliukas bet koks.

Aš sutikčiau su libaja - juk metriko pavadinimas nurodo kokia jo paskirtis - fiksuoti vaiko gimimo akimirką. Tačiau mano nuomonė ne kategoriška - sakyčiau kiekvienas renkasi kas jam gražiau ir akiai mieliau ax.gif
Atsakyti
Va atėjau ir aš pasigirti...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(letena95 @ 2011 06 22, 14:02)
Va atėjau ir aš pasigirti...

niekur dar iki šiol nematyta ir labai gražu 4u.gif
Atsakyti