Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zuzanele @ 2011 06 21, 16:01)
Ateinu su savo procesu. Jau judu link pabaigos rolleyes.gif

oho tempai thumbup.gif bet gražu labai 4u.gif

QUOTE(libaja @ 2011 06 21, 16:14)
daug kartų matytas, bet vistiek labai mielas. Šį kartą siuvinėjau originaliom DMC spalvom, prieš pora metų esu tai dariusi Madeira.  Anas darbelis man gražiau nugulė. Spalvos natūralesnės.

jetus koks mielas wub.gif
Atsakyti
Labukas,

aciu visoms pasisakiusioms, pirmas blynas gausis prisviles, o po to jau mokysiuos is savo klaidu doh.gif

QUOTE(Dvi @ 2011 06 20, 17:17)
Issikirpk raides, kuriu tau reikia, ir susideliok jas ant languoto popieriaus (

Aciu visoms pasisakiusioms 4u.gif
sitas patarimas turbut butu arciausiai tiesos. Aisku, paprasicua butu su programa stumdyt, bet neturiu tokios + schemos zurnale, tad reiktu persipiest ar kopijuot ir karpyt. Dabar bandysiu palikt tuos 2 langelius ir viskas, bet kita darbeli tikrai labai ziureciau del lygiavimo...

QUOTE(Anafora @ 2011 06 21, 06:37)
Prie to paties keletą kitų įrėminau įdėsiu - tokių smulkmenėlių visokių - darbo mažai, bet man mieli tokie  blush2.gif

Man labai patiko paskutinysis, kur supamas kreslas prie zidinio - toks nematytas, labai nuotaikingas thumbup.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 06 21, 09:01)

ogo, tik kasnelis beliko drinks_cheers.gif
Atsakyti
libaja ir zuzanele wub.gif labai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 21, 17:01)

Oho, kokia greituole wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Dzeine, Daisiuke, Zuzanele ACIU uz nuorodas knygu aptraukimui 4u.gif
Libaja, labai mieli metrikiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2011 06 21, 13:37)
Sveikos,

perplauk dar karta su sampunu, tada butu galima taisyt beda siuvinejant pusinuku dazancios spalvos siulu ar panasia spalva,kad vel isplovus nebenudazytu, nebutina viso fono-galima tik paseseliuot 4u.gif cia jei jau balikliai nepadetu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu su užbaigtu darbeliu ir jau padovanotu draugams vestuvių proga
user posted image

Zuzanele, tavo tempai mane stebina maloniai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arėa: 21 birželio 2011 - 18:06
Zuzanele, tikra spartuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2011 06 21, 17:14)

nezinau kaip jums bet man taip negrazu kai daug skaiciu,kg,metru,val doh.gif man grazu kai kukliai vardas ir gimimo data,nu jau tiek kringeliu aplink toki grazuma rolleyes.gif kazkokia manija pas visu pasidare su tais skaiciais g.gif

palyginimui ,nuotraukas skolinuosi

user posted imageuser posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 21 birželio 2011 - 18:25
QUOTE(Arėa @ 2011 06 21, 20:04)

Labai gražus ir nematytas vestuvių metrikas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 21, 19:19)
nezinau kaip jums bet man taip negrazu kai daug skaiciu,kg,metru,val  doh.gif man grazu kai kukliai vardas ir gimimo data,nu jau tiek kringeliu aplink toki grazuma  rolleyes.gif kazkokia manija pas visu pasidare su tais skaiciais  g.gif

Sutinku, bet nieko blogo nematau jei tiek duomenų būna, tik jie turėtų būti mažesnėmis raidėmis skoningai išdėlioti. Bet čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 06 21, 17:49)

Dabar bandysiu palikt tuos 2 langelius ir viskas, bet kita darbeli tikrai labai ziureciau del lygiavimo...

Abejoju, ar bus gerai g.gif Pritarčiau kažkieno jau anksčiau išsakytai nuomonei, kad verčiau palikti vienodus tarpus tarp pačių raidžių (ignoruojant gėles), nes visgi jos yra svarbiausia. Jei tarp raidžių bus skirtingi tarpai, bus negerai - net jei tarp motyvų (raidžių su gėlėmis) bus vienodi dviejų, trijų langelių tarpai.

QUOTE(Arėa @ 2011 06 21, 19:04)

Įdomus, ramus darbas thumbup.gif (tik galėjai bent plėvelę nuimti, prieš fotografuodama rolleyes.gif )

QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 21, 19:19)
nezinau kaip jums bet man taip negrazu kai daug skaiciu,kg,metru,val  doh.gif

drinks_cheers.gif

Daisiuke - krikštynų knygelė padaryta labai dailiai thumbup.gif Motyvas labai jau žinomas, tiesa... (pati siuvinėjau prieš ketvertą metų rolleyes.gif, dabar jau nesiuvinėčiau...). Beje, išduok paslaptį, su kokia leidykla ir kaip pavyko šitaip gudriai susitarti dėl knygučių bigsmile.gif Aš pati ne kartą burnojau, stovėdama n-tojoje parduotuvėje ir žiūrėdama į languotas knygutes ryškiais viršeliais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 21 birželio 2011 - 19:21