Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 21, 05:27)
nu kad nesudetinga...man asmeniskai pats aptraukimas ner sudetingas, sunkiau vidlapi graziai iklijuot smile.gif

Gal butu galima trumpa pamokele apie knygos aptraukima ax.gif Nelabai isivaizduoju kaip ten kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(glazauskiene @ 2011 06 21, 11:26)
na o as savo procesa parodysiu  ax.gif

Gražu bus wub.gif Vienas virėjas ir mano virtuvėj "darbuojasi" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 20, 23:04)
dar vienas is paskutiniuju mano darbeliu.

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrioske @ 2011 06 21, 10:56)
Gal butu galima trumpa pamokele apie knygos aptraukima ax.gif Nelabai isivaizduoju kaip ten kas smile.gif

siaip lyg buvo nuoroda pirmame puslapyje..bet ten ji lyg veike lyg neveike..cia instrukcija knygeles aptraukimas
Atsakyti
jo grazu wub.gif zuzanele, broliui y virtuve pakabysiu nes ten nyku kazkaip tai sumaniau kaip dovana issiuvinet kad graziau ir jaukiau butu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš čia retas svečias, bet vis paskaitinėju - pasigrožiu.
Atėjau su bėdele - prisiruošiau įrėminti 12 - 13 metų senumo vieną siuvinėtą darbelį (tuomet radau jo nuotrauką žurnale ir be schemos, tiesiog iš akies išsisiuvinėjau - turėjau vilties taip pat pabaigti rudus paukščiukus, bet jau kantrybės nebeturėjau, todėl tiek metų ir mėtėsi darbas). Ir ką - išploviau , išlyginau - žiūriu mėlynuoja - kažkoks siūlas dažo unsure.gif Kuo plauti, ką daryti? Idėjau į rėmelį kol kas - tik šiaip - neužtvirtinau nei nugarėlės nieko, nes nesižiūri. Šone lygtai geltonuoja medžiaga... unsure.gif Pabandžiau vesti "valyti", "dėmės", bet nemeta tėmelėje - gal ir esate kalbėje, ar kam tokia situacija, su kuo bandyti, jeigu galima gelbėti?
user posted image]1[/URL]
Panašiai ir su kitu darbeliu - irgi nerėminu, nes turiu vilties kažkaip išvalyti - po rožės žiedu, prie vazos - matyti raudona dėmelė - irgi kažkoks siūlas padažė verysad.gif :
user posted image]2[/URL]

Prie to paties keletą kitų įrėminau įdėsiu - tokių smulkmenėlių visokių - darbo mažai, bet man mieli tokie blush2.gif
user posted image]3[/URL]
user posted image]5[/URL]
user posted image]6[/URL]
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2011 06 21, 13:37)
Sveikos,

nuostabūs darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2011 06 21, 14:37)
Sveikos,

Gražūs darbeliai bigsmile.gif

Pabandyk atsargiai su ausų krapštuku pamirkius į baliklį kokį nors pabalinti. Esu dariusi. Bet ne per daug, nes man kai kr šiek tiek pagelto... Matyt persistengiau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Matrioske @ 2011 06 21, 11:56)

Aš čia esu radus. Gal matysis cool.gif
Knygelės apvilkimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 21 birželio 2011 - 13:30
QUOTE(rasiux- @ 2011 06 20, 19:59)
na man atrodytų kaip mašina be ratų- atseit, kai norėsi važiuot tada pats tuos ratus nusipirksi- nepatiktų man gauti dovaną, kurią norint panaudoti reiktų dar pinigus leisti ir laiką  eikvoti  schmoll.gif

Pritariu thumbup.gif Jei jau dovanoti-tai kaip priklauso-ireminta, sutvarkyta, kad tik nat siwnos pakabinti. Tada tikra dovana. O taip tik skudurelis. Mano drauge labai apsidziauge mano dovanotu paveisklu ir net nusustebejo kad iremintas, is karto pasikabino. prasitare, kad anyta yra issiuvinejus vaikiskus metrikiukus, bet neireminta padovanojo-tai ji uzmete, nes vis laiko neturejo ireminti ir dabar net neranda kur:geda2: smile.gifsmile.gif
VIsiems kam dovanojau labai patenkinti tirka dovana, o ne tik puse jos..
Jei nenorite reminto dovanoti-darykite atvirutes ar pan. Nes neireminus net nesimato viso grozio ir darbo, paprasciausias skudurelis. Kai isiremina-tada galima grozetis. Taip, sis musu pomegis siuvineti-is ties brangus. Ant manes ir artimieji paburba, kad i bankrota iseisim su tavo siuliukais, reminimais ir pan:) bet pamato rezultata ir nusiramina:)
Nors velgi-dovanojant noretusi kad zmogus ivertintu, suprastu kie kdarbo ir sirdies ideta wub.gif
sekems visoms.linkiu buti ivertintoms! LAi visi dziaugiasi gave tokius nuostabius ranku darbus wub.gif
Atsakyti
kas liecia spalvu blukima tai zinau kad melyna ir raudona labiausiai "megsta" blukt reikia vesiam vandeny plauti ir turetu nesublukt nors man tai subluko... tai dabar taisau darbely siuvu ant tu vietu kur isbluko maskuoju doh.gif
Atsakyti
Ateinu su savo procesu. Jau judu link pabaigos rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image daug kartų matytas, bet vistiek labai mielas. Šį kartą siuvinėjau originaliom DMC spalvom, prieš pora metų esu tai dariusi Madeira. Anas darbelis man gražiau nugulė. Spalvos natūralesnės.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 21 birželio 2011 - 15:15