Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Katu @ 2011 06 20, 17:13)
o as vakar susiduriau su didele problema biggrin.gif Du kartus ardziua ir nezinau, ka daryt. Siuvineju raides ant ranksluoscio, ir va man iskilo klausimas, kaip jus atstumus tarp raidziu apskaiciuojat. Raides jos apipintos gelytem, del to ir kyla klausimas. bandziua daryt kaip schemutej - palikt po raides viena langeli ir palikt pries nauja raide viena langeli. Dvi raides pavyko puikiai, nes viena baigias gele, kita prasideda, tad tarp raidziu gaunas grazus atstumas, siuvinejat trecia gavos taip, kad tarkim D raidei is desines nieko nera, ir po jos einanciai A raidei is kaires nieko nera ir jos "klijuojasi"...
pabandziau siuvinet is kitos puses raide (pradejau nuo zodzio vidurio), palikau pusiau is akies astuma, bet toks jausmas, kad dabar ji bus atitolus...
gal supratot, ka norejau pasakyt ir turit kokiu patarimu? ar jums reik ilsiustraciju?  g.gif

Issikirpk raides, kuriu tau reikia, ir susideliok jas ant languoto popieriaus (tik languok tokiais pat langeliais kaip schema. Tada galesi pastumdyti raides i sonus tol, kol tau patiks vaizdas, kuri matai. O tada susiskaiciuoti viduri nebus problemu. Alternatyvai as visuomet uzrasus persirenku is PM programa - ten stumdyti paprasciau. Kartais net papuosimus perdelioju is vienos vietos i kita, ypac tup atveju, jei varde yra kelios vienodos raides, o as noriu, kad ju papuosimai butu skirtingi. Taip, tai lysnas vargas, bet tada nereikia ardyti, o ir vaizdas koks bus matosi is karto.
QUOTE(Dinka* @ 2011 06 20, 20:05)
as su klausimuku siuvinetojoms- kurios turi didelius lobynus ivairiausiu siulu  4u.gif
kaip dazniau jums tenka susidurti su DMC ar ANCHOR siulu shemomis? kokiu siulu jus turite  pas save daugiausiai?
klausiu todel, kad dabar ka nusiziurejau, schemos pateiktos tiek su DMC, tiek su Anchor siulu kodais. neapsisprendziu, kuriuos pirktis, kad po to panaudociau lengviau  g.gif t.y. i koki lobyna siulu labiau orientuotis- i DMC ar Anchor?

DMC poluliaresnis. DMC turi daugiau atspalviu nei Anchor ir didzioji dauguma schemu kuriamos butent DMC.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 20 birželio 2011 - 23:18
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 20, 21:04)
Krikstynu knygele.

Labai sauni knygele wub.gif Man tai knygos aptraukimas, atrodo aukstasis mokslas rolleyes.gif Ar labai sudetinga?
Atsakyti
QUOTE(Matrioske @ 2011 06 21, 02:07)
Labai sauni knygele wub.gif  Man tai knygos aptraukimas, atrodo aukstasis mokslas  rolleyes.gif Ar labai sudetinga?

nu kad nesudetinga...man asmeniskai pats aptraukimas ner sudetingas, sunkiau vidlapi graziai iklijuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2011 06 20, 21:01)
O štai mano procesas:

Šitos pėdutės ir yra tokios dėmėtos. Kažkada buvau susigundžius, susipirkau siūlus, ir nepradėjau tik dėl tos vienos iš konteksto iškrintančios spalvos.
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 20, 23:04)
Krikstynu knygele.

Labai gražu, fantastiška. Bet pasakykit man, na ką rašyt į tokias knygeles. Ar čia svečiai turi ją užpildyt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 21 birželio 2011 - 06:30
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 06 20, 20:20)
as jau kazkada rasiau-pradejau nuo DMC,tad pas mane ju daugiausia ir viskas,ka siuvineju-jais siuvineta.

QUOTE(Katu @ 2011 06 20, 20:41)
As pagrinde turiu DMC.

QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 20, 22:33)
as siuvineju su dmc siuliukais. tik juos ir teperku bent kolkas:)

QUOTE(Dvi @ 2011 06 21, 00:17)
DMC poluliaresnis. DMC turi daugiau atspalviu nei Anchor ir didzioji dauguma schemu kuriamos butent DMC.

aciu visoms uz atsakymus. 4u.gif

Pedutes, knygute- super thumbup.gif . Labai norisi padaryt uzrasu knygute, ale bijau vien del aptraukimo, taip ir nepradedu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 20, 23:04)
Krikstynu knygele. Siuvineta ant lietuvisko lino.

Bet jau kaip grazu man tos knygutes wub.gif Labai dailiai apvilkta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 21, 07:27)
nu kad nesudetinga...man asmeniskai pats aptraukimas ner sudetingas, sunkiau vidlapi graziai iklijuot smile.gif

Labai kruopštus darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 20, 22:04)
dar vienas is paskutiniuju mano darbeliu.

wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2011 06 21, 07:29)
Šitos pėdutės ir yra tokios dėmėtos. Kažkada buvau susigundžius, susipirkau siūlus, ir nepradėjau tik dėl tos vienos iš konteksto iškrintančios spalvos.

Labai gražu, fantastiška. Bet pasakykit man, na ką rašyt į tokias knygeles. Ar čia svečiai turi ją užpildyt?  g.gif

kai as sumasciau savo dukrytei tokia knygele padaryt, tai buvo tieisog man kilusi ideja, kazkaip sumasciau..ten nusprendziau kad ta knygele tures kelias funkcijas: pirmiausia rpadzioje bus aprasyta visa svente - nes buvo svente su siokiom tokiom atrakcijom kaip apeigos Rumsiskese pagal senoves lietuviu paprocius, paskui krikstamote prigalvojo dar visko...todel keletas lapu bvo skirta sventes aprasymui, toliau toje knygeleje po lapa buvo skirta kiekvienam sveciui. ten po sventes iklijuojama nuotrauka is krikstynu akimirku butent su tuo sveciu ir i ta lapa svecias paraso ar tai sveikinima, ar linkejima, ar galiausia mazieji sveciai, pusbrliai pusseseres kazka tieisog nupiesdavo. tieisog laisva tema ka su tuo lapu padaro smile.gif tokia buvo ideja. kai ja igyvendinau biski gavosi kiek kitaip. gavosi aprasymas su krikstynu nuotraukomis (nes buvo jau nelabai idomu daryt atskirai krikstynu knygele su keliom foto ir atskirai krikstynu albuma), tai tiesiog rasiau visa krikstynu sventes aprasyma, iklijuodama nuotraukas salia beje i ta knygele dar iklijuoti vokeliai prie kikevieno svecio lapo, nes buvo sventes metu zaidimas, kai sveciai ant korteles turejo uzrasyti kuo kaltininke bus uzaugus, tai kiekviena ta kortele pridedama prie to svecio lapo..

oj painiai as cia surasiau, nu bet esme turbut aiski smile.gif O sita knygele berniukui skirta. jo mamyte pamate pas mane maniske irgi norejo tokios. sake bus linkejimai surasyti, o kas dar bus matyt smile.gif

Aciu visoms uz pagyrimus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisiuke: 21 birželio 2011 - 08:44
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 21, 00:04)
dar vienas is paskutiniuju mano darbeliu.

Ir aš negaliu nepagirti. Labai dailu wub.gif
Atsakyti
na o as savo procesa parodysiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glazauskiene: 21 birželio 2011 - 09:34

QUOTE(Katu @ 2011 06 20, 21:41)
Nu va, bandau parodyt

as kalbejau apie zodzio isdestyma centre.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 21 birželio 2011 - 09:51