Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Nu va, bandau parodyt

user posted image

user posted image

A ir D atstumai man patinka (vizualiai). Po D, kaip sakiau, vel eina A - issiuvinetas jos to bruksnelio kringelis.

Pries pirma A yra L is jos desines puses pradzia gelytes ir is kaires bus dvi gelytes.

Melynas pazymetas bruksnys - ranksluoscio vidurys. Trys raides turetu eit iki jo, trys po jo.
As pagal Uodegytes aprasyma supratau, kad ji pasakoja kaip visada uzrasa islygiuot, o ne kiekviena raide. Arba kazo nesupratau sad.gif

QUOTE(Dinka* @ 2011 06 20, 13:05)
as su klausimuku siuvinetojoms-

As pagrinde turiu DMC. Dar turiu rinkini kazkokiu nefirminiu.
Atsakyti
Katu, jei gerai suprantu klausimą, sakau kaip daryčiau aš. nemanau, kad kiekviena raidelė užima tiek pat langelių per plotį. Aš susiskaičiuočiau kiek bendrai langelių užimtų pilnas išsiuvinėtas vardas su tarpais, padalinčiau iš dviejų ir turėčiau kiek langelių vienoj pusėj ir kiek - kitoj smile.gif

O štai mano procesas:
user posted image

Nuėjau šiandien nusipirkau dar vieną tų man neaiškios spalvelės siūliukų, sakau gal ne tą numeriuką ant babinos užklijavau, bet ne - tas. Nuotraukoj kažkaip nesimato g.gif Kaip jums? Ar viskas normaliai atrodo? Žinau, jau daug kartų siuvinėtas šis metrikas, gal atsilieps jį siuvinėjusios ax.gif 4u.gif
Papildyta:
Katu, įsiskaičiau į klausimą dabar smile.gif Aš visada plaieku lygų tarpą, pvz 2 langelių tarp raidžių paveiksliukų. Jei vienos raidės gėlė baigiasi 10-ame langelyje, tai kitą gėlę raidės pradėčiau siuvinėti 13-ame. Tikiuosi suprantamai parašiau. Tiesiog žiūriu į raides kaip į atskirus paveiksliukus ir darau lygius tarpus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2011 06 20, 20:01)

Katu, įsiskaičiau į klausimą dabar smile.gif Aš visada plaieku lygų tarpą, pvz 2 langelių tarp raidžių paveiksliukų. Jei vienos raidės gėlė baigiasi 10-ame langelyje, tai kitą gėlę raidės pradėčiau siuvinėti 13-ame. Tikiuosi suprantamai parašiau. Tiesiog žiūriu į raides kaip į atskirus paveiksliukus ir darau lygius tarpus smile.gif

Aš irgi taip pat darau.
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2011 06 20, 14:01)

As irgi taip padariau dabar - vienas langelis po vienos raides (ar geles - kas ten bebutu), kitas tuscias paliktas pries sekancia (tarp siuvinuku gaunas 2 langeliu tarpas) - bet ar jums taip ziuris mano atveju? Nu man pvz atrodo, kad ta sekanti A "prilipus" prie D. Gal mano vaizduote prastai piesia... Arba bandau issiuvinet tas dvi raides ir ziuret, kaip galutiniam variante ziuresis, tik zinau, kad tada jau tingesiu ardyt doh.gif

O Tavo procesiukas labai super wub.gif Man kaip grazu ziuret i tokius tyrus leliuku darbelius, bet pati prisitingiu ju imtis, man labai nepatinka siuvinet kai visas darbelis buna keliu labai panasiu atspalviu... Tingine as blush2.gif arba igudziu truksta biggrin.gif
Atsakyti
Katu, patariu žiūrėti, kai viską padarysi, visai kitaip būna smile.gif

Ačiū už gerą žodį mano metrikui. Šiaip niekad irgi tokio nesiuvinėjusi, bet nusprendžiau pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 06 20, 21:41)
Nu va, bandau parodyt

Aš palikčiau vienodus tarpus tarp raidžių, o gėlės tegul dėliojasi kaip reikia-mažiau ar daugiau į šonus. Nes raidės-pagrindinis akcentas.
Atsakyti
Pedutes wub.gif
as pati db mastau, gal reikia dar viena metrikiuka issiuvineti dovanu g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2011 06 20, 16:44)
aiii ikvepimo saltinis cia o ne tema  bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif
saunuoles visos smile.gif

o va man iskilo klausimas ttoks nuomones prasantis...
ka manot apie siuvinetu darbeliu dovanojima bet neiremintu? na kad pats gavejas isiremint nusinestu...?  4u.gif  taip noretus daug zmoniu pradziugint... bet jei visus remintus dovanociau tai bankrutuociau pergreitai  doh.gif

tai galvoju dabar... ar dovanot kazka kito ar tai nebutu kazkaip nenormalu dovanot nereminta darba?  g.gif  aciu uz nuomones ir pamastymus  4u.gif

Na cia turbut nuo pacio zmogaus ( gavejo ) priklauso. Pavyzdziui mano sesuo, nors ir gavo norima, uzsisakyta paveiksla dovanu, bet jau 2 metai nesugeba isireminti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2011 06 20, 20:05)
as su klausimuku siuvinetojoms- kurios turi didelius lobynus ivairiausiu siulu  4u.gif
kaip dazniau jums tenka susidurti su DMC ar ANCHOR siulu shemomis? kokiu siulu jus turite  pas save daugiausiai?
klausiu todel, kad dabar ka nusiziurejau, schemos pateiktos tiek su DMC, tiek su Anchor siulu kodais. neapsisprendziu, kuriuos pirktis, kad po to panaudociau lengviau  g.gif t.y. i koki lobyna siulu labiau orientuotis- i DMC ar Anchor?

as siuvineju su dmc siuliukais. tik juos ir teperku bent kolkas:)
Atsakyti
Pauksciuko darbeliai wub.gif
ir kitu mergaiciu...kojyciu procesiukas thumbup.gif jei galeciau visus issiuvineciau su tais leliukais... smile.gif

as ka esu dovanojusi, tai duodu be remo, kad isiremintu patys, na dar neteko nesti kaip oficialios dovanos, bet va vestuvini metrika pradejau, tex ir graziai ireminti... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 20 birželio 2011 - 21:51
dar vienas is paskutiniuju mano darbeliu.

Krikstynu knygele. Siuvineta ant lietuvisko lino. Jo suaudims toks ganetinai keblokas, nes i sona siliukai kazkaip lyg laisvesni, i apacia labiau suspausti.zodziu gaunasi netaisiklingos formos kryziukas. tai teko suvineti pi sona per 2 siulelius, o i apacia per 3 (2x3siuliuku). pradioj painu buvo skaiciuoti, bet veliau kazkaip ipratau ir viskas ejosi sklandziai.
tiesa siokia tokia istorija pacios knygeles. Kaip zinia sudetinga rast parduotuvese tarkima a4 formato knygele, kuri butu u nrmalia kaina ir butu tik baltais lapais. jei vargais negalais randu, tia buna butinai kokiu ispuostu virseliu ir aisku kaina gerokai aukstesne.. gaiausiai susitariau su viena spaustuve, kad jie man pagamins tieisog tokais elementaras knygeles smile.gif tai dabar turiu biski i prieki, jei prisireiks biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 20, 23:04)
Krikstynu knygele.

tobula bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 20 birželio 2011 - 22:21