QUOTE(Metaxa @ 2011 06 20, 16:16)
bet būtų įdomu ir kainos santykis su kokybe ir apskritai aš nė vienų dirbtuvių (gerų ar blogų) nežinau
as tik viena esu reminusi Senamiesty, Dauksos g. Viskas kaip ir ok, tik privaziavimas man ten nepatinka - kist nosi i senamiescio vienpusi reikia....
QUOTE(tvikse @ 2011 06 20, 16:44)
ka manot apie siuvinetu darbeliu dovanojima bet neiremintu? na kad pats gavejas isiremint nusinestu...? taip noretus daug zmoniu pradziugint... bet jei visus remintus dovanociau tai bankrutuociau pergreitai
tai galvoju dabar... ar dovanot kazka kito ar tai nebutu kazkaip nenormalu dovanot nereminta darba? aciu uz nuomones ir pamastymus
tai galvoju dabar... ar dovanot kazka kito ar tai nebutu kazkaip nenormalu dovanot nereminta darba? aciu uz nuomones ir pamastymus
as tai manau taip, kad jei pvz dovana kokia ypatinga proga, na tarkim Jubiliejus sodrus, kokios vestuves, krikstynos, tokiais atvejais reminciau. Bet jei siaip svenciu proga - kaledu, velyku, eilinio gimtadienio, valentino dienos pvz, tai tik graziai ipakuociau ir dovanodama pasakyciau, kad isiremintu pagal savo skoni tiesiog
QUOTE(Sinuhas @ 2011 06 20, 16:47)
Aš kiek rėminau, tiesa paskutinį kartą prieš kelis metus tai visai patiko priešais Raudoną Kryžių Gedimino g.
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 20, 17:08)
as Kaune reminau pora kartu dirbtuvese "remai ir remeliai" cia pries hyper maxima...likau patenkinta