Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Ačiū mergaitės 4u.gif

Pasportą visad rėmelių salone užsisakau
Atsakyti
kokios vidutiniškai kainos pasportų rėminimo salonuose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 20, 15:36)
kokios vidutiniškai kainos pasportų rėminimo salonuose? 4u.gif

įvairiai, paskutinį kartą pirkau paprastą A4 formato mokėjau 6lt
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 06 20, 15:37)

ačiū, man tik tokių orientacinių kainų apytikslių ir reikėjo 4u.gif
tada kreipiuosi į kaunietes: kur rėminate savo darbus? 4u.gif nes greitu laiku reikės rėmint baleriną su gulbėm ir dar vienam darbeliui tik pasporto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 20, 15:43)
tada kreipiuosi į kaunietes: kur rėminate savo darbus? 4u.gif nes greitu laiku reikės rėmint baleriną su gulbėm ir dar vienam darbeliui tik pasporto smile.gif

as ir kraipiausi cia visaip kaip pries kelias dienas del ispudziu, kur gerai, o kur blogai, ale tylu biggrin.gif reiskias visur gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2011 06 20, 15:56)
as ir kraipiausi cia visaip kaip pries kelias dienas del ispudziu, kur gerai, o kur blogai, ale tylu  biggrin.gif reiskias visur gerai  thumbup.gif

bet būtų įdomu ir kainos santykis su kokybe biggrin.gif ir apskritai aš nė vienų dirbtuvių (gerų ar blogų) nežinau doh.gif
Atsakyti
aiii ikvepimo saltinis cia o ne tema bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
saunuoles visos smile.gif

o va man iskilo klausimas ttoks nuomones prasantis...
ka manot apie siuvinetu darbeliu dovanojima bet neiremintu? na kad pats gavejas isiremint nusinestu...? 4u.gif taip noretus daug zmoniu pradziugint... bet jei visus remintus dovanociau tai bankrutuociau pergreitai doh.gif

tai galvoju dabar... ar dovanot kazka kito ar tai nebutu kazkaip nenormalu dovanot nereminta darba? g.gif aciu uz nuomones ir pamastymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvikse: 20 birželio 2011 - 15:45
QUOTE(paukščiukas @ 2011 06 20, 14:37)

aš už ši A4 formato 10 lt mokėjau, bet jis toks su ispaudais tas paspartas, tik iš arčiau nenufotkinau, jau padovanotas, nebėr galimybės pataisyt blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Aš kiek rėminau, tiesa paskutinį kartą prieš kelis metus ax.gif tai visai patiko priešais Raudoną Kryžių Gedimino g. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 06 16, 20:51)
tikrai nuostabūs visų darbeliai ir procesai  wub.gif
o tau kada nors patinka tavo užsakymai?  biggrin.gif pastebėjau, kad vis pasiguodi, jog neįdomu siuvinėti arba kad rezultatas nepatinka, arba kad nesupranti tikslo ir pan, "bet jeigu jau užsakovui gerai..."  biggrin.gif

Nesupratau... nepatenkinta buvau tik knygele, kurios nepavyko lygiai aptraukt ir truputį suskersavo. Bet ne siuvinėjimu, o būtent apvilkimu guodžiausi. O maišiukus tikrai nepatiko siuvinėt. Daugiau tokio blusinėjimo nesiimsiu.
Atsakyti
as Kaune reminau pora kartu dirbtuvese "remai ir remeliai" cia pries hyper maxima...likau patenkinta smile.gif
Atsakyti
Labai graziai atrodo tigriukas iremintas wub.gif

o as vakar susiduriau su didele problema biggrin.gif Du kartus ardziua ir nezinau, ka daryt. Siuvineju raides ant ranksluoscio, ir va man iskilo klausimas, kaip jus atstumus tarp raidziu apskaiciuojat. Raides jos apipintos gelytem, del to ir kyla klausimas. bandziua daryt kaip schemutej - palikt po raides viena langeli ir palikt pries nauja raide viena langeli. Dvi raides pavyko puikiai, nes viena baigias gele, kita prasideda, tad tarp raidziu gaunas grazus atstumas, siuvinejat trecia gavos taip, kad tarkim D raidei is desines nieko nera, ir po jos einanciai A raidei is kaires nieko nera ir jos "klijuojasi"...
pabandziau siuvinet is kitos puses raide (pradejau nuo zodzio vidurio), palikau pusiau is akies astuma, bet toks jausmas, kad dabar ji bus atitolus...
gal supratot, ka norejau pasakyt ir turit kokiu patarimu? ar jums reik ilsiustraciju? g.gif
Atsakyti