Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zuzanele @ 2011 06 13, 20:14)
O kiek gražių darbų prisiuvinėjus bigsmile.gif

O aš nieko nematau, mano puslapis kažko buvo užstrigo, o norint jį atkurti prašo tel. numerio. O to aš niekada neskelbiu internete. cray.gif
Atsakyti
Niu saunuoles - groziu pridejusios 4u.gif

Timi tavo darbeliai tikrai nekuklus - saunuole thumbup.gif toliau mums girkis, labai smagu matyt tokius kuklius zmones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 06 13, 17:26)
sveikos,parodysiu savo procesiuka  blush2.gif  gal taip paskatinsiu save greiciau pabaigti  ax.gif  kad tingulys neapimtu  biggrin.gif

o bus taip  4u.gif tik mano schema imta ne is cia,ir pati schema mano daug ryskesne yra  g.gif

aciu uz pagyrimus blush2.gif tik dabar pastebejau,kad neidejau nuorodos,kaip atrodys pabaigtas darbas blush2.gif blondine doh.gif
http://www.xrest.ru/overview/425200/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura81r: 13 birželio 2011 - 21:35
QUOTE(Laura81r @ 2011 06 13, 00:14)
o ar yra skirtumas jis Belfast ar koks kitoks 

Zweigart lino atveju Belfast vadinamas 32ct linas, 28ct linas vadinamas Cashel.

Murkse - labai įdomus, švelnus darbas, šaunuolė thumbup.gif Ant lino būtų apskritai tobula... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 06 13, 11:47)
Merginos, kai siuvinėjate ant lino, jūs žymitės langelius kažkuo?

As susidygsniuoju adata ir siulu biggrin.gif Man kitaip be sansu blush2.gif Bet dauguma nesizymi niekaip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 06 13, 20:26)
sveikos,parodysiu savo procesiuka  blush2.gif  gal taip paskatinsiu save greiciau pabaigti  ax.gif  kad tingulys neapimtu  biggrin.gif

bus idomu pamatyti galutini darba is xrest.ru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 06 13, 15:42)
Jasumi, cia grubiai tariant gautusi pas mane 30x30 cm, kazkas panasaus. Ketvirtadali baigiu issiuvinet smile.gif prie schemos raso 21x30cm.

sis labai populiarus del savo grozio wub.gif noriu ir as jo
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 13, 21:14)
O kiek gražių darbų prisiuvinėjus bigsmile.gif

ačiū

QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 06 14, 08:50)
Murkse - labai įdomus, švelnus darbas, šaunuolė  thumbup.gif Ant lino būtų apskritai tobula...  rolleyes.gif

ačiū
Atsakyti
QUOTE(Radvileee)
Merginos, kai siuvinėjate ant lino, jūs žymitės langelius kažkuo?

ant lino dazniausiai smulkus darbeliai,del to nesizymiu ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif noriu pasirodyti savo gražuolį blush2.gif
user posted image

Kaip norėtųsi, kad šis pomėgis kada nors virstu darbu, kuris padėtų užsidirbti šiek tiek papildomų pinigėlių blush2.gif , tik vat nežinau kur pradėti ieškotis klientų g.gif
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2011 06 14, 11:31)
sveikos 4u.gif  noriu pasirodyti savo gražuolį  blush2.gif

tikrai fainuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2011 06 14, 11:31)
sveikos 4u.gif  noriu pasirodyti savo gražuolį  blush2.gif

koks gražus wub.gif

kreipiuosi į tas kurios prekinatės gerose akyse: ar tikrai tos kortelės su parašais galioja tik iki liepos 1? 4u.gif nes turiu pasilikus dideliam pirkiniui 20proc nuolaidą ir jau antros kortelės pusė prikaupta, o man kol kas nieko nereikia, tai negi prapuls mano parašiukai jei iki tada neišnaudosiu? smile.gif
Atsakyti