Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Esemesas @ 2011 06 19, 12:32)
Man atrodo, senoviški šilkiniai siūlai leisdavo spalvą  g.gif Dabar gal jau taip nebebūna  unsure.gif

drinks_cheers.gif taip sudirbau maiselius krikstynoms doh.gif iskalbiau rami, o isemiau margumynus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2011 06 19, 14:32)
drinks_cheers.gif taip sudirbau maiselius krikstynoms  doh.gif iskalbiau rami, o isemiau margumynus  schmoll.gif

O tai kas per siūlai? Nudažė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 19 birželio 2011 - 13:53
QUOTE(B_March @ 2011 06 16, 21:29)
pasirodau savo vestuvinį metriką  smile.gif

Labai labai gražus wub.gif
Na ką ir aš jau užsisakiau KaSiulai lino ir mėginsiu siuvinėti tokį pat metriką vestuvėms. Gerai,kad darbas nėra didelis nes tai bus mano pirmas mėginimas ant lino ir labai bijau blush2.gif iki vestuvių dar beveik du mėnesiai tai manau tikrai jei kas ir nepavyks spėsiu ir pataisyti ax.gif
Oi kaip spirgu ir laukiu medžiagytės biggrin.gif tik mastau kaip reikia atsiskaičiuoti ant lino darbo rėmus g.gif ant Aidos tai baika o vat čia tai pavargti man teks unsure.gif na bet gal kaip nors.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 19, 14:52)
O tai kas per siūlai? Nudažė? g.gif

tarybiniai silkiniai kazkokie - is mamos jaunystes lobynu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 06 19, 17:21)
Oi kaip spirgu ir laukiu medžiagytės  biggrin.gif  tik mastau kaip reikia atsiskaičiuoti ant lino darbo rėmus  g.gif  ant Aidos tai baika o vat čia tai pavargti man teks  unsure.gif na bet gal kaip nors.

Gal šita skaičiuoklė padės, aš ja naudojuosi. Dar mažiausiai pridėk po 5 cm iš visų kraštų mirksiukas.gif
Skaičiuoklė
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 06 19, 01:10)
Nerealios jūsų atvirutės, esu kažkada bandžiusi pati su popieriumi komponuoti, bet ar klijai blogi, ar popierius nežinau, gavosi šnipštas. Reiks kada nusiteikti ir pabandyti prisėdus padaryti koki bandomajį darbelį.
Vakar naršiau po "kasiulai.lt" visa pusdieni ir tokiu minciu keleta kilo kad iškart pradėjau galvoti apie kalėdas, na jei viskas gerai kokį rugsėjį tektų po truputi kipti į darbą.

Aciu. Is tikruju, as perku gana brangius klijus - medziagai visada naudoju dviguba lipnia juosta, o popieriui perku sitas juosteles arba 3D putu lipdukus. Juostelem tom nesu patenkinta, bandysiu ieskot kitu, gal bus kokybiskesnes.
Beje, drauge is LT atsiunte labai gerus skystus skaidrius klijus is Lietuvos, pirko kazkurioj rankdarbiu parduotuvej. Tikrai labai geri, tik as dar neigudus su jais, tai buna, kad apterlioju.

O del Kaledu - ir man uzejo toks noras, tai ana savaite susipirkau visu spalvu DMC siuliukus vienu atviruciu dizainui, bet dar liko uzsisakyt Kreinik ir kibsiu i darba thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Labai reikia prijuostėlės ant butelio siuvimo schemos - tiksliau iškarpos. Gal kas turit? rolleyes.gif
Atsakyti
na nors ir nesenoviskais siuvinejau, ermitaze pirkau tamsei melyna spalva tai ji man padaze medziagele... doh.gif gal galit pamokyt kaip ta pasporta paciai pasidaryti g.gif , gyvenu mazam mieste tai uz reminima suploju nemazai. norisi ir paciai ismokti, tik va nezinau net kaip. manau geriau grazesni ir ymantresni rema nusipirkt nei ygrust y koky paprasta ir 60 lt sumoket smile.gif
Atsakyti
išsirinkau broliui metriką kurį siuvinėsiu, tik neapsisprendžiu dėl medžiagytės... turiu Zweigart evenweave Jazlyn medžiagytės, spalva Ivory ( tokia ). Reliai ji atrodo visai kitaip, grynai smėlinė. Ir nežinau ar mano paveiksliukui ji tiks ar geriau pirktis baltą audinį?
Siuvinėsiu štai šį:
user posted image
kiek žinau tai nemažai kas siuvinėję šios serijos paveiksliukų, tai gal atsiras galinčių patarti dėl medžiagytės iš patirties? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metaxa: 19 birželio 2011 - 20:46
QUOTE(Katu @ 2011 06 18, 22:10)
O cia keli pvz klijuojant ant turimo storesnio popieriaus

Puikios atvirutės wub.gif

QUOTE(VMA @ 2011 06 18, 23:23)
o cia mano paskutinis darbelis..smile.gif

Mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VMA @ 2011 06 19, 10:41)
taip, sujungiau dvi schemas i viena ir nutariau leliu "nuspalvuoti".

Ir gavosi nerealiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, dingus aš iš siuvinėjimo unsure.gif , tai tik akis į jūsų paganau, o čia keli darbukai, kurie buvo iki gimdymo siuvinėti, tik dabar realizuoti dovanom biggrin.gif
user posted image
Foto albumas
user posted image
Rankšluostukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 20 birželio 2011 - 08:44