Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Dzenete @ 2011 06 18, 21:45)
Dabar paklausiu keliata kvailų klausimų  blush2.gif :
1. Kiek dabar maždaug kainuoja DMC siūlai parduotuvėse?
2. Ar esate kas nors pirkusios tuos  atviručių ruošinius, ar verta? Mačiau "kasiulai.lt" 2,5lt vieneto kaina, manau kad tai brangoka, mastant kad pirmi blynai gali ir nepavykti.

1. kasiuluose 2lt
2. kiek dariau atviruku ar kvietimu pirkau kazkoki grazesni popieriu ir pati isikirpdavau kokio dydzio man reikdavo langelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2011 06 18, 22:43)
oho, pas jus afigienai geros pastininkes...man viska reikia eiti i pasta pasiimti, net jei siuntinukas elpa i pasto dezute....nenesa i namus  doh.gif

na, kol nepapasakojau, ka turi i namus atnesti, ka as turiu pati ateiti pasiimti, tai tekdavo iki pasto kulniuot tongue.gif . Nebuvo bedu del to vasara praeita, nes su mazaja vezimu nudardedavom ir pasiimdavau - nesunku, paskui prasidejo rudenio atsiaurus orai, plius antras lelius pakeliui, pasto darbo laikas toks, kad MB nei pries darba nei po darbo nespeja, tai ir paaiskinau graziai, ka turi nest iki atidavimo i rankas. Pradzioj dar rasdavau lapeli pasto dezutej, bet isimine, kad reikia visgi dirbti kas priklauso. Dabar atnesa net kas ir nelabai priklauso ax.gif Pvz. Dzeines remus bigsmile.gif

Cia siaip visoms, kas nesusiduret - yra siuntos korespondencines ir iki tam tikro dydzio, kurias privalo atnesti i namus 4u.gif
Atsakyti
as taip pat pati pasidarau atvirutes pagrinda is popieriaus..smile.gif
o cia mano paskutinis darbelis..smile.gif
http://imageshack.us.../pagalvele.jpg/
Atsakyti
QUOTE(VMA @ 2011 06 19, 00:23)
http://imageshack.us.../pagalvele.jpg/

Senokai besilankiau čia, nes buvau išvykus... Kol perskaičiau visas temas - prireikė paros smile.gif Visų darbai nuostabūs, neišskiriant nei vienos, tad prašom - dovanoju už kruopštumą ir darbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif O kalbant apie paskutinį darbą - pagalvėlė gavosi tiesiog nuostabi, viskas taip gražiai suderinta (beje, nemačiau, kad būtų kur nors spalvotais marškinėliais tas lelius, ko gero pati derinai spalvas?..) wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 19 birželio 2011 - 05:28
QUOTE(vasarė @ 2011 06 19, 00:19)
Cia siaip visoms, kas nesusiduret - yra siuntos korespondencines ir iki tam tikro dydzio, kurias privalo atnesti i namus  4u.gif

tai tikrai naujiena man cia pasakei bigsmile.gif

Katu- grazios tavo kurtos atvirutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 06 18, 23:10)
As esu pirkus ju nemazai, bet... nu nesinaudoja man jie, is kokiu 70 vnt panaudojau turbut 3-4. Asmeniskai man graziau gaunas komponuojant su popieriumi - galiu parinkt tiek spalvas, tiek kitus elementus.
Pvz, sabloniniai darbeliai
O cia keli pvz klijuojant ant turimo storesnio popieriaus naujagimei , valentino dienai
draugei

Nerealios jūsų atvirutės, esu kažkada bandžiusi pati su popieriumi komponuoti, bet ar klijai blogi, ar popierius nežinau, gavosi šnipštas. Reiks kada nusiteikti ir pabandyti prisėdus padaryti koki bandomajį darbelį.
Vakar naršiau po "kasiulai.lt" visa pusdieni ir tokiu minciu keleta kilo kad iškart pradėjau galvoti apie kalėdas, na jei viskas gerai kokį rugsėjį tektų po truputi kipti į darbą.
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2011 06 18, 20:27)
Kasdien uzsuku paziureti kokiu groziu pridejot, visos esat saunuoles  4u.gif
O as siandien atsiemiau savo antra darbeli -  "kavos mergaite"  ax.gif

tikriausia pats populiariausias siuvinukas. Nerealus jis man wub.gif
QUOTE(Katu @ 2011 06 18, 23:10)
Labukas,

kiek graziu darbeliu prideta per siandien  wub.gif  Net keista, pamenu, pernai vasara buvo siuvinejimas smarkiai apstojes musu temelej smile.gif

atvirutės thumbup.gif Tikrai viskas vietoj ir su saiku

QUOTE(VMA @ 2011 06 19, 00:23)

miela
Atsakyti
sveikutes darbstuoles, nuostabus jusu darbeliai 4u.gif ar teisybe jog siltam vandeny gali sublukt spalvos? na ant jau issiuvineto darbo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glazauskiene: 19 birželio 2011 - 09:38
QUOTE(čiolė @ 2011 06 19, 06:27)
Senokai besilankiau čia, nes buvau išvykus... Kol perskaičiau visas temas - prireikė paros smile.gif Visų darbai nuostabūs, neišskiriant nei vienos, tad prašom - dovanoju už kruopštumą ir darbą  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif O kalbant apie paskutinį darbą - pagalvėlė gavosi tiesiog nuostabi, viskas taip gražiai suderinta (beje, nemačiau, kad būtų kur nors spalvotais marškinėliais tas lelius, ko gero pati derinai spalvas?..)  wub.gif  wub.gif

dekoju uz pagyras..smile.gif taip, sujungiau dvi schemas i viena ir nutariau leliu "nuspalvuoti"...smile.gif
Atsakyti
Katu, atvirutės pasakiškos mirksiukas.gif thumbup.gif

Visi darbeliai labai dailūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(glazauskiene @ 2011 06 19, 10:37)
sveikutes darbstuoles, nuostabus jusu darbeliai 4u.gif  ar teisybe jog siltam vandeny gali sublukt spalvos? na ant jau issiuvineto darbo? g.gif

nebuvo taip atsitikę
Atsakyti
QUOTE(glazauskiene @ 2011 06 19, 10:37)
sveikutes darbstuoles, nuostabus jusu darbeliai 4u.gif  ar teisybe jog siltam vandeny gali sublukt spalvos? na ant jau issiuvineto darbo? g.gif

Man atrodo, senoviški šilkiniai siūlai leisdavo spalvą g.gif Dabar gal jau taip nebebūna unsure.gif
Atsakyti