Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 18, 16:44)
pasirodau ir as keleta darbeliu, kad matytumet kad laiko veltui neleidziu:)

knygute auksine tikrai del kantrybes ir miela labai, o metrikiukas is viso - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2011 06 18, 16:02)
Taip buvau užsivedus siuvinėt, sakau šiandien nulėksiu atsispausdindsiu schemą į biblioteką, o visai pamiršus buvau, kad šiandien šeštadienis  doh.gif bet matomai teks ir algos palaukt, kad pradėt  siuvinėt  smile.gif kol išsirinkau schemą ir pinigus spėjau išleist  biggrin.gif  markeris pas mane irgi toks pat, tik kai nelabai turėjau žinių anksčiau, pasibraižydavau su paprastu pieštuku  doh.gif  bet gerai kad išsiplovė, aišku teko patrint, o ir darbų dar tik keli padaryti  smile.gif

oho, kiek šaunių darbų ir procesų wub.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 18, 16:44)
pasirodau ir as keleta darbeliu, kad matytumet kad laiko veltui neleidziu:)

knygutė nereali wub.gif
Atsakyti
Kasdien uzsuku paziureti kokiu groziu pridejot, visos esat saunuoles 4u.gif
O as siandien atsiemiau savo antra darbeli - "kavos mergaite" ax.gif

user posted image

Taip uzsikabinau su tuo siuvinejimu, tai renkuosi ka toliau siuvineti doh.gif
Atsakyti
saunuoles mergaites, tiek daug tokiu graziu darbeliu prigaminote, kad net neisvardinsiu visu. visu super darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dabar paklausiu keliata kvailų klausimų blush2.gif :
1. Kiek dabar maždaug kainuoja DMC siūlai parduotuvėse?
2. Ar esate kas nors pirkusios tuos atviručių ruošinius, ar verta? Mačiau "kasiulai.lt" 2,5lt vieneto kaina, manau kad tai brangoka, mastant kad pirmi blynai gali ir nepavykti.
Atsakyti
Merginos,nemoku naudotis skaičiuoklėmis,tai gal galite pasakyti kas rašosi šioje vietoje:
How much extra fabric for mounting?

Nežinau kiek reikia medžiagos pirkti. bandau Liną apsiskaičiuoti,gal kuri galite pagelbėti.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 06 18, 21:45)
Dabar paklausiu keliata kvailų klausimų  blush2.gif :

Pas mus Šiauliuose kainuoja 2.00Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 06 18, 22:15)
Merginos,nemoku naudotis skaičiuoklėmis,tai gal galite pasakyti kas rašosi šioje vietoje:
How much extra fabric for mounting?

Nežinau kiek reikia medžiagos pirkti. bandau Liną apsiskaičiuoti,gal kuri galite pagelbėti.

Kiek užlaidų rėminimui smile.gif
Na, kokius kraštus palieki - rekomenduoja nors 5cm palikti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 06 18, 13:34)
išsiuvinėju tada prisiuvu prie kitos tokio paties dydžio medžiagos o tarp medžiagų įdedu iškirptą pagal dydį skaidrę

aciu 4u.gif

QUOTE(vasarė @ 2011 06 18, 14:32)
drinks_cheers.gif is tikro labai patogu visas priemones uzsisakyti internetu, niekur nereikia vaziuoti, i namus atnesa  rolleyes.gif

oho, pas jus afigienai geros pastininkes...man viska reikia eiti i pasta pasiimti, net jei siuntinukas elpa i pasto dezute....nenesa i namus doh.gif

QUOTE(Metaxa @ 2011 06 18, 15:36)
yra kasiuluose pirkti skirtukų ruošiniai, jie jau būna iškart su prisiūta medžiaga, kuri lyginant prilimpa, o kadangi pirmą kartą nepatyrus lyginau tai sugadinau tą medžiagytę, tai nusipirkau daugiau tos lipnios blush2.gif  biggrin.gif o šiaip ir prie savo gamintų skirtukų tokia idėja manau tinka, kažkiek persišviečia siuvinio siluetas bet labai minimaliai 4u.gif

nemaciau skirtuku ruosiniu, ik atviruciu...aciu, pasizvalgysiu atidziau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2011 06 18, 22:42)
Kiek užlaidų rėminimui smile.gif
Na, kokius kraštus palieki - rekomenduoja nors 5cm palikti. 4u.gif

Labai dėkoju aciuks.gif
Atsakyti
Mergaitės, už gražius darbelius po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Metaxa @ 2011 06 18, 16:36)
o tas markeris man išsiplaus po pusės metų? blush2.gif žiopla buvau tai susibraižiau visą siuvinį o ne tik pusę, ir kadangi užtruko procesas tai bijau ar negali įsisenėt į audinį tas markeris g.gif kažkada čia kažkuri rašė kad labai ilgai palaikė ir neišsiplovė paskui, tik ten berods kalba ėjo jau ne apie pusę metų o gerokai daugiau rolleyes.gif

Mano darbai subraižyti būna apie puse metų ir visada išsiplauna. Dar būna, kad per laiką, kai rankos sudrėksta, kai kur pranyksta.

QUOTE(Dzenete @ 2011 06 18, 22:45)
Dabar paklausiu keliata kvailų klausimų  blush2.gif :
2. Ar esate kas nors pirkusios tuos  atviručių ruošinius, ar verta? Mačiau "kasiulai.lt" 2,5lt vieneto kaina, manau kad tai brangoka, mastant kad pirmi blynai gali ir nepavykti.

1. Kaune siūlų parduotuvėj Gertrūdos gatvėj aš perku po 1,80 (jei perku ne mažiau kaip 4 matkelius)
2. Esu pirkusi, dariau atvirukus Kalėdoms. Pirmą kartą dariau ir gerai pavyko, nesugadinau nei vieno. rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas,

kiek graziu darbeliu prideta per siandien wub.gif Net keista, pamenu, pernai vasara buvo siuvinejimas smarkiai apstojes musu temelej smile.gif

QUOTE(Dzenete @ 2011 06 18, 14:45)
2. Ar esate kas nors pirkusios tuos  atviručių ruošinius, ar verta? Mačiau "kasiulai.lt" 2,5lt vieneto kaina, manau kad tai brangoka, mastant kad pirmi blynai gali ir nepavykti.

As esu pirkus ju nemazai, bet... nu nesinaudoja man jie, is kokiu 70 vnt panaudojau turbut 3-4. Asmeniskai man graziau gaunas komponuojant su popieriumi - galiu parinkt tiek spalvas, tiek kitus elementus.
Pvz, sabloniniai darbeliai
O cia keli pvz klijuojant ant turimo storesnio popieriaus naujagimei , valentino dienai
draugei
Papildyta:
QUOTE(B_March @ 2011 06 17, 14:54)
oi, mačiau tavo atvirutes, net neįsivaizduoju, kokia suma jas reikėtų įvertinti, jau vien idėjos pas tave nerealios, o išpildymas iš viso - karts nuo karto vis atsiverčiu tavo puslapį pasigrožėti kruopštumu  wub.gif  wub.gif

Nepadekojau vakar, tad siandien dekoju uz koplimentus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 18 birželio 2011 - 22:06