Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Dzenete @ 2011 06 18, 14:55)
Noriu paklausti su kuočia piešiate tas linijas, ir ar paskui lengvai išsiplauna?

Tokiu specialiu markeriu naudojuosi 4u.gif
Markeris
Nelyginti darbo kol jo neišplausi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 18 birželio 2011 - 13:17
QUOTE(Dzenete @ 2011 06 18, 12:55)
Kad nors kas liktų kai jie pas ką nors iškeliauja
Noriu paklausti su kuočia piešiate tas linijas, ir ar paskui lengvai išsiplauna?

Aš irgi piešiu tokiu pat markeriu kaip Zuzanėlė, kai baigiu siuvinėti, darbelį pamerkiu į šiltą vandenį (be jokių skalbiklių) ir linijos išnyksta savaime. Nereikia nei trinti.

Labai gražūs visi darbeliai ir procesai. wub.gif

Čia mano bijūnų procesas. Dabar kaip tik laukiu naujo RR- tai juos siuvinėju.

user posted image

Primenu, kad atrodys taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 18 birželio 2011 - 13:29
Dzenete, Florestina thumbup.gif

drinks_cheers.gif is tikro labai patogu visas priemones uzsisakyti internetu, niekur nereikia vaziuoti, i namus atnesa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 06 18, 15:29)
Čia mano bijūnų procesas. Dabar kaip tik laukiu naujo RR- tai juos siuvinėju.

Nematytas darbas. Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 18, 13:42)
Nematytas darbas. Labai gražu wub.gif

aš jš gavau dovanų pernai gimtadienio proga. Čia originalus rinkinys iš DMC Deco serijos.
Atsakyti
darbai visų labai gražūs 4u.gif

QUOTE(Dinka* @ 2011 06 18, 08:45)
visgi nusprendziau pasidaryti keleta knygu skirtuku, kol ateis mintis didesniam darbui. Gal galite patarti man ( kol kas niekur neteko nei matyt, nei skaityt, maciau tik baigtus darbus)- kaip skirtuka uzbaigiate issiuvineta? Ar ten koks kartoniukas viduje, is abieju pusiu medziaga, apsiura, ar klijuojate?
Aciu visoms, kas netinges man paaiskinti  4u.gif

yra kasiuluose pirkti skirtukų ruošiniai, jie jau būna iškart su prisiūta medžiaga, kuri lyginant prilimpa, o kadangi pirmą kartą nepatyrus lyginau tai sugadinau tą medžiagytę, tai nusipirkau daugiau tos lipnios blush2.gif biggrin.gif o šiaip ir prie savo gamintų skirtukų tokia idėja manau tinka, kažkiek persišviečia siuvinio siluetas bet labai minimaliai 4u.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 06 18, 14:16)
Tokiu specialiu markeriu naudojuosi 4u.gif
Nelyginti darbo kol jo neišplausi...

o tas markeris man išsiplaus po pusės metų? blush2.gif žiopla buvau tai susibraižiau visą siuvinį o ne tik pusę, ir kadangi užtruko procesas tai bijau ar negali įsisenėt į audinį tas markeris g.gif kažkada čia kažkuri rašė kad labai ilgai palaikė ir neišsiplovė paskui, tik ten berods kalba ėjo jau ne apie pusę metų o gerokai daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
Taip buvau užsivedus siuvinėt, sakau šiandien nulėksiu atsispausdindsiu schemą į biblioteką, o visai pamiršus buvau, kad šiandien šeštadienis doh.gif bet matomai teks ir algos palaukt, kad pradėt siuvinėt smile.gif kol išsirinkau schemą ir pinigus spėjau išleist biggrin.gif markeris pas mane irgi toks pat, tik kai nelabai turėjau žinių anksčiau, pasibraižydavau su paprastu pieštuku doh.gif bet gerai kad išsiplovė, aišku teko patrint, o ir darbų dar tik keli padaryti smile.gif
Papildyta:
Štai mano keli darbeliai :
Nelabai vykę, bet iš klaidų mokinamės smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Vis dar nepabaigti žirgai, ir kaži ar sugebsiu pabaigti : user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2011 06 18, 16:02)
markeris pas mane irgi toks pat, tik kai nelabai turėjau žinių anksčiau, pasibraižydavau su paprastu pieštuku  doh.gif  bet gerai kad išsiplovė, aišku teko patrint, o ir darbų dar tik keli padaryti  smile.gif
Papildyta:
Štai mano keli darbeliai :
Nelabai vykę, bet iš klaidų mokinamės  smile.gif

aš pirmus darbelius irgi pieštuku žymėjau, bet ne ant pačio siuvinio o kaip ir pas jus mačiau ant laisvos medžiagos šone kas 10 kryžiukų po brūkšniuką pasidėdavau 4u.gif bet aš pieštuko 100proc nemoku išplaut, kad ir kiek skalbčiau, kad ir su kokiom priemonėm, man vis tiek toks kaip šešėlis gerai įsižiūrėjus matosi g.gif

o dėl darbelių tai nesutikčiau kad ne visai vykę ax.gif vienintelis prie ko galėčiau prikibti tai prie žirgų, bet ne prie pačio atlikimo o tik dėl schemos ir spalvų rakto unsure.gif o visi kiti darbai man patiko, tik patarčiau kituose darbuose daugiau audinio iš kraštų palikt, jeigu neklystu (jei ir klystu tai patyrę pataisykit biggrin.gif ) rekomenduojama apie 5 cm iš kraštų palikt rėminimui ir šiaip atsarga, aš pati palieku mažiausiai 3cm, bet ir tai galvoju kad per mažai 4u.gif
Atsakyti
Metaxa, dėl žirgų - siuvinėjau gal kažkur prieš penkis metus, tada turėjau žurnaliuką kur be spalvų kodų schemos buvo, tai gavos taip, kad pusę aš, pusę mama tuo metu rinko spalvas, tai nusigrybauta žiauriai doh.gif o dėl medžiagos palikimo, tai taip... tikrai mažai palikdavau, jau dabar žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikona: 18 birželio 2011 - 15:35
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 06 17, 23:22)
Jus gal naktimis nemiegate, kad vis naujos ir naujos Mirabilios? 4u.gif

Miegu, kur gi dėsies biggrin.gif Turu dar vieną Mrabilę pabaigtą, bet nerėminta, tai ir nesirodau.
QUOTE(xiuke @ 2011 06 17, 23:24)
tos Mirabiles nuostabios, itariu nedaeisiu iki ju lygiu, tex tik grozetis jomis...nes tie karoliukai kaip ir gasdina(o kur juos perkat?)

Norėsi - daesi. Tk noro reikia. O karoliukus perku internetinėse parduotuvėse pagal kodus lygiai kaip ir siūliukus.
Atsakyti
pasirodau ir as keleta darbeliu, kad matytumet kad laiko veltui neleidziu:)

1. auksiuku siuvineta sampanine knygele vestuviniams linkejimams. Naudota Zweigard evenweave 32ct 2x2. Pradzioje biski vargelio buvo, nes naudojau dmc metalika - ji per puse maisiau su paprastu dmc siuliuku panasios spalvos.Pripazinsiu tikrai sunkoka elgtis su tuo metaliku, kai nesu ipratus, bet isivaziavus pynesi vis maziau ir maziau. Dar pagal minti kamuose rnamentuose tureo buti karoliukai, taciau nu niekaip neatitaikiau tokios spalvos. tai per sviesus tai per tamsus, tai per blizgus, kas labai reze aki. tai vietoj karoliuku dariau prancuziskus mazgelius. Va cia jau dar sudetingiau buvo is metaliko juos daryt..na bet kantrybe dorybe, biskutis pastangu ir gaunasi smile.gif Kazkaip pabaigoje man ta knygele viena mieliausiu buvo is tu kurias esu darius. Gal del to , kad ta sampanine medziagyte tokia maloni buvo plona ir labai gerai traukesi ant virselio..

user posted image

2. Metrikiukas. 16 aida. Po daugelio paskutiniu darbeliu ant lino arba ewo, kazkaip visai maloniai siuvinejosi ant aidos..greit ejosi biggrin.gif

user posted image

Dar viena knygele gaminau, bet nuotraukos neturiu, atsius savininke, tada r papasakosiu jos istorija ir pasirodysiu..

Atsakyti
Knygutė superinė wub.gif
Atsakyti