Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Merginos, gal turit kokibišką schemą vienuoliktoj žinutėj bėgančio tigro per vandenį ? http://club.osinka.r...46882?&start=45
Nes čia labai blanki tokia schema, o ir išsiuvinėtas darbas daug blankesnis atrodo nei pas Džeinę siuvinėtas blush2.gif g.gif
Atsakyti
Nuostabi Mirabilia, du meskiukai-mertikiukas ir xiuke darbeliai 4u.gif

visgi nusprendziau pasidaryti keleta knygu skirtuku, kol ateis mintis didesniam darbui. Gal galite patarti man ( kol kas niekur neteko nei matyt, nei skaityt, maciau tik baigtus darbus)- kaip skirtuka uzbaigiate issiuvineta? Ar ten koks kartoniukas viduje, is abieju pusiu medziaga, apsiura, ar klijuojate?
Aciu visoms, kas netinges man paaiskinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2011 06 18, 07:27)
Merginos, gal turit kokibišką schemą vienuoliktoj žinutėj bėgančio tigro per vandenį ? http://club.osinka.r...46882?&start=45
Nes čia labai blanki tokia schema, o ir išsiuvinėtas darbas daug blankesnis atrodo nei pas Džeinę siuvinėtas  blush2.gif  g.gif

blankesnis gal dėl nufotkinimo, nekreipk dėmesio, svarbu DMC spalvom siuvinėti, o ne rinkti pačiai smile.gif

išsiunčiau, tikrink pašta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 06 17, 22:07)
Mirabilia Stargazer. Zweigart Belfast amber linas 32ct, DMC muline, MH karoliukai.

Nerealiai wub.gif

QUOTE(xiuke @ 2011 06 17, 23:24)

Mieli darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 06 18, 00:24)
visomsgerai zinomas...vakar baigiau...man lb patinka Vervaco schemos...

Gražūs Vervaco darbai, tik man rėminimas užstringa, norisi erdvės, kad rėmas būtų toliau nuo siuvinio.

Atsakyti
Vis pasyviai paskaitinėjų jūsų temą, pati kažkaip nesireiškiau, nors siuvinėjimą prisiminiau dar studijų metais ir kokie 5 metai išvien ką nors narplioju. Dažniausiai padovanoju kažkam,
Problema viena tik, kad provincijoje nei normalios kanvos gaunu nei siūliukų. O į kauna lėkti dėl kelių spalvyčių kažkaip nelabai g.gif Todėl dažniausiai nesinaudoju raktais o stengiuosi atitaikyti spalvas. O šiaip siuvinėjimas man tiesiog geras streso nuėmimas.
Paskutiniai darbeliai.
user posted image
user posted image
Visada paveiksluoju nerėmintus, kad nebūtų nuo stiklo spindesio.
Šiemet tik 2 dar teiškepiau, per darbus nėra kada, o vat kai su mergaite namuose sėdėjau.... tai ir nepaleisdavau adatos iš rankų.
Mano mylimiausias šitas. Kaip ir dauguma - padovanotas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Dzenete- mes provincijoj jau visai nebeprovicialios- turim internetus ir galim užsisakyti ko tik širdis geidžia mirksiukas.gif
Nors kai siuvinėju vienspalvį kokį ar vaikišką- renku iš savo turimų atsargų ir į jokius kodus nežiūriu- tada gaunasi ne tik aklai pagal schemą, bet ir mano kūrybos įdėta smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ieškau stilizuotų raidžių schemučių, kad būtų nedaug siuvinėt, nes iki rugsėjo turiu 30 raidžių padaryt smile.gif gal kas savo lobynuose turit ka nors gero 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 06 18, 12:22)
Paskutiniai darbeliai.

Labai labai gražūs darbai bigsmile.gif Labai profesionaliai parenki ir atitaikai spalvas. Darbų kokybė nenukenčia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 06 17, 22:07)
Mirabilia Stargazer. Zweigart Belfast amber linas 32ct, DMC muline, MH karoliukai.

nuostabi

QUOTE(xiuke @ 2011 06 17, 23:24)
siandien pradejau siuvineti ant 32 lino, na visai kaip ir nieko tas siuvinejimas...graziai gaunasi...tik gal sunkiau skaiciuot, kartais akys apraibsta, bet...reikia priprasti, oradejau nuo smulkaus darbelio, gal isivaziuosiu...

thumbup.gif
QUOTE(Dinka* @ 2011 06 18, 08:45)
visgi nusprendziau pasidaryti keleta knygu skirtuku, kol ateis mintis didesniam darbui. Gal galite patarti man ( kol kas niekur neteko nei matyt, nei skaityt, maciau tik baigtus darbus)- kaip skirtuka uzbaigiate issiuvineta? Ar ten koks kartoniukas viduje, is abieju pusiu medziaga, apsiura, ar klijuojate?
Aciu visoms, kas netinges man paaiskinti  4u.gif

išsiuvinėju tada prisiuvu prie kitos tokio paties dydžio medžiagos o tarp medžiagų įdedu iškirptą pagal dydį skaidrę

QUOTE(Dzenete @ 2011 06 18, 11:22)
Paskutiniai darbeliai.

oho kiek smile.gif dailus
Atsakyti
QUOTE(reasontobehappy @ 2011 06 18, 14:05)
Sveikos, ieškau stilizuotų raidžių schemučių, kad būtų nedaug siuvinėt, nes iki rugsėjo turiu 30 raidžių padaryt  smile.gif  gal kas savo lobynuose turit ka nors gero  4u.gif

schemu paieska

raidynas 23 zinuteje
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 06 18, 12:44)
Dzenete- mes provincijoj jau visai nebeprovicialios- turim internetus ir galim užsisakyti ko tik širdis geidžia  mirksiukas.gif
Nors kai siuvinėju vienspalvį kokį ar vaikišką- renku iš savo turimų atsargų ir į jokius kodus nežiūriu- tada gaunasi ne tik aklai pagal schemą, bet ir mano kūrybos įdėta  smile.gif

Nes raudona yra raudona biggrin.gif
Šiaip visus savo darbus susitalpinus čia
http://public.fotki....ejimaikryzeliu/
Kad nors kas liktų kai jie pas ką nors iškeliauja
Noriu paklausti su kuočia piešiate tas linijas, ir ar paskui lengvai išsiplauna?
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 15, 16:53)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 18 birželio 2011 - 12:56