Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Man visai gera idėja skirtingų metų - yra du meškučiai, du broliukai. Viskas labai liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 06 17, 18:09)
sakyciau mintis nelabai,dvieju skirtingu gimimo metu  g.gif manau butu tike Titas-Matas ir bendra gimimo data.

Aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif Man ir labai mieli sie Vervaco meskuciai. Na, bendros gimimo datos siuo atveju buti negalejo, nes broliukai juk ne dvynukai:)smile.gif bet minti jusu supratau-norejote pasakyti, kad toks metrikiukas tinka tik dvynukams.
Na, man pasirode kad galimas ir toks variantas;)
as juo labai patenkinta. dar viena toki baigiu siuvineti thumbup.gif butinai pasordysiu;) sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 06 17, 16:13)
As ir norečiau pasirodyti su savo darbeliu 4u.gif
Vervaco meškučiai. 16 DMC spalvų.
tik šiandien pasiėmiau iš rėminimo salono.
Metrikiukai draugės sūneliams:

labai dailus metrikas. įdomus, manau kaip tik dvyniams ne taip tinka, ne identiški meškiukai
Atsakyti
tai dvyniai irgi nebutinai identiski turi buti mirksiukas.gif
o man patinka tokia ideja smile.gif

as prisiziurejau graziu paveiksliuku ir vel sukilo noras kryziavot smile.gif tai sedesiu sitoj temoj ir semsiuos ikvepimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 birželio 2011 - 00:40
QUOTE(Princesė @ 2011 06 17, 16:13)
tik šiandien pasiėmiau iš rėminimo salono.

laaabai mieli meskiukai thumbup.gif

QUOTE(wildpoppy @ 2011 06 17, 18:40)
Dar yra viena parduotuve

prajuokino siuvinejimo siulai lotuliukas.gif - pilki, rudi, geltoni, etc. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 06 17, 14:49)
as vakar iki pirmos nakties siuvinejau savo aguonas, siandien jeigu taip pavarysiu, tai rytoj turetu but baigtas,liko aguonu koteliai su lapais  wub.gif ... keista, is kur to noro tiek, gulejo nukistas kelis menesius, vos pora ziedeliu buvau issiuvinejusi, o db paemiau i rankas ir viskas baigta nedaugiau kaip per dvi savaites  wub.gif

Saunuole drauguze 4u.gif 4u.gif

As irgi prilipus prie siuvinejimu, o dar i prieki kiek suplanuota, vienam ir siulai supirkti bigsmile.gif

Siandien buvau 'Hobbycraft' parduotuvej, kur viskas skirta rankdarbiams. Labai patiko, prisipirkau niekuciu wub.gif

Grazus visu darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 06 16, 21:37)
Zinok, kai esi naujokas, tai dedi kainas kuo mazesnes, kad kazkas nupirktu ir gautum siek tiek teigiamu atsiliepimu.
As nezinau, ka konkreciai matei - as prekiauju atvirutems, o siuvineju as letai, kartais man atvirutes paveiksliukui reik 6-8 val. Ivertinant tai, kad dar is popieriaus "meno" nemazai pridedu, tai ju verte tikrai didesne, nei 6 usd...
Bet kol kas sakau, tuo neuzsiimu, idejau tik siaip, turbut pazaidimui smile.gif

oi, mačiau tavo atvirutes, net neįsivaizduoju, kokia suma jas reikėtų įvertinti, jau vien idėjos pas tave nerealios, o išpildymas iš viso - karts nuo karto vis atsiverčiu tavo puslapį pasigrožėti kruopštumu wub.gif wub.gif

Katu, Dinka*, LadyAgne, murkse, vasarė, Gintariuxt, Džeinė labai labai ačiū už pagyrimus 4u.gif 4u.gif šiandien dovanojau, draugė taip pat buvo sužavėta, labai smagu matyti žmogaus reakciją, kai dovana jam tikrai patinka bigsmile.gif tada tikrai negaila nei laiko, nei nemiegotų naktų, nei investuotų pinigų wub.gif
Atsakyti
Mirabilia Stargazer. Zweigart Belfast amber linas 32ct, DMC muline, MH karoliukai.

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 06 17, 22:07)
Mirabilia Stargazer. Zweigart Belfast amber linas 32ct, DMC muline, MH karoliukai.

Dvi, auksciausiam lygy. Tuoj Mirablia gerbeja pasidarysiu wub.gif kazkas stebuklingo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 17 birželio 2011 - 21:54
QUOTE(Dvi @ 2011 06 17, 23:07)

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Jus gal naktimis nemiegate, kad vis naujos ir naujos Mirabilios? 4u.gif
Atsakyti
grazus metrikiukas, man patiko, du berniukai ir du meskiukai-tinka... 4u.gif

tos Mirabiles nuostabios, itariu nedaeisiu iki ju lygiu, tex tik grozetis jomis...nes tie karoliukai kaip ir gasdina(o kur juos perkat?)

siandien pradejau siuvineti ant 32 lino, na visai kaip ir nieko tas siuvinejimas...graziai gaunasi...tik gal sunkiau skaiciuot, kartais akys apraibsta, bet...reikia priprasti, oradejau nuo smulkaus darbelio, gal isivaziuosiu...

user posted image
visomsgerai zinomas...vakar baigiau...man lb patinka Vervaco schemos...

user posted image
senu senove, net iremint nemokejau... ax.gif

user posted image
draugei... smile.gif
Atsakyti
Labai dailus visu darbeliai, bet nepykit tikrai norisi iskirt is viso burelio Mirabile wub.gif
Atsakyti