Šaunus kavos duetas
QUOTE(Sela:) @ 2011 06 17, 14:18)
Parodysiu dovana draugei, tik nelabai pavyko nufotkint. Kazkaip neryskiai gavosi
Labai dailu
Aciu. Ir drauge patenkinta.
QUOTE(Višniukė @ 2011 06 17, 09:16)
nieko sau kuklutis labai labai grazu ir miela
QUOTE(Sela:) @ 2011 06 17, 13:18)
Vau, kiek groziu pridejot Visu darbeliai nuostabus, negaleciau ne vieno isskirti.
Parodysiu dovana draugei, tik nelabai pavyko nufotkint. Kazkaip neryskiai gavosi
jusu draugei labai pasiseke kad tokia drauge kaip jus turi, ideli dovana
sveikutes
as vakar iki pirmos nakties siuvinejau savo aguonas, siandien jeigu taip pavarysiu, tai rytoj turetu but baigtas,liko aguonu koteliai su lapais ... keista, is kur to noro tiek, gulejo nukistas kelis menesius, vos pora ziedeliu buvau issiuvinejusi, o db paemiau i rankas ir viskas baigta nedaugiau kaip per dvi savaites
visom po už darbelius!
aš per savo mokslus du mėnesius nesiuvinėjau, tai dabar negaliu atsidžiaugt atostogom, kol MB dar sesija ir mokosi naktim tai naudojuosi proga ir irgi neinu miegot - siuvinėju bet ir judu tempais neblogais: MB sake kad jeigu taip ir toliau, tai už savaitės pabaigsiu aišku perdėjo truputį, aš planuoju per mėnesį pabaigt jeigu darbo taip ir negausiu per dvi dienas jau išsiuvinėjau po gulbėm savo balerinos kūną visą ir pradėjau sijoną
QUOTE(LadyAgne @ 2011 06 17, 15:49)
as vakar iki pirmos nakties siuvinejau savo aguonas, siandien jeigu taip pavarysiu, tai rytoj turetu but baigtas,liko aguonu koteliai su lapais ... keista, is kur to noro tiek, gulejo nukistas kelis menesius, vos pora ziedeliu buvau issiuvinejusi, o db paemiau i rankas ir viskas baigta nedaugiau kaip per dvi savaites
aš per savo mokslus du mėnesius nesiuvinėjau, tai dabar negaliu atsidžiaugt atostogom, kol MB dar sesija ir mokosi naktim tai naudojuosi proga ir irgi neinu miegot - siuvinėju bet ir judu tempais neblogais: MB sake kad jeigu taip ir toliau, tai už savaitės pabaigsiu aišku perdėjo truputį, aš planuoju per mėnesį pabaigt jeigu darbo taip ir negausiu per dvi dienas jau išsiuvinėjau po gulbėm savo balerinos kūną visą ir pradėjau sijoną
QUOTE(Sela:) @ 2011 06 17, 13:18)
Vau, kiek groziu pridejot Visu darbeliai nuostabus, negaleciau ne vieno isskirti.
taikliai pasakyta - labai šaunus duetas
As ir norečiau pasirodyti su savo darbeliu
Vervaco meškučiai. 16 DMC spalvų.
tik šiandien pasiėmiau iš rėminimo salono.
Metrikiukai draugės sūneliams:
QUOTE(Princesė @ 2011 06 17, 16:13)
labai gražu
QUOTE(Princesė @ 2011 06 17, 17:13)
sakyciau mintis nelabai,dvieju skirtingu gimimo metu manau butu tike Titas-Matas ir bendra gimimo data.
QUOTE(Princesė @ 2011 06 17, 17:13)
Nematytas metrikas. Gražu
O kodėl netinka skirtingų metų? Aš saviškiams irgi žadu siuvinėti vieną bendrą (rodžiau kažkada tokius tris šuniukus) ir visiems užrašyti vardus ir gimimo datas- man visai nemaišo skirtingi metai.
Meilučiai meškučiai - smagu, kad renkamasi ir ne patys populiariausieji dizainai
Meilučiai meškučiai - smagu, kad renkamasi ir ne patys populiariausieji dizainai
Tikrai, kad nematytas dizainas metriko su meskuciais Ir man visai netrukdo skirtingos datos