Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Šaunus kavos duetas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2011 06 17, 14:18)
Parodysiu dovana draugei, tik nelabai pavyko nufotkint. Kazkaip neryskiai gavosi blush2.gif

Labai dailu bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu. Ir drauge patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 06 17, 09:16)
Sveikutes 4u.gif

Kuklus darbeliukas

nieko sau kuklutis ax.gif labai labai grazu ir miela wub.gif

QUOTE(Sela:) @ 2011 06 17, 13:18)
Vau, kiek groziu pridejot wub.gif Visu darbeliai nuostabus, negaleciau ne vieno isskirti.
Parodysiu dovana draugei, tik nelabai pavyko nufotkint. Kazkaip neryskiai gavosi

jusu draugei labai pasiseke kad tokia drauge kaip jus turi, ideli dovana thumbup.gif

sveikutes 4u.gif

as vakar iki pirmos nakties siuvinejau savo aguonas, siandien jeigu taip pavarysiu, tai rytoj turetu but baigtas,liko aguonu koteliai su lapais wub.gif ... keista, is kur to noro tiek, gulejo nukistas kelis menesius, vos pora ziedeliu buvau issiuvinejusi, o db paemiau i rankas ir viskas baigta nedaugiau kaip per dvi savaites wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyAgne: 17 birželio 2011 - 14:51
visom po 4u.gif už darbelius!

QUOTE(LadyAgne @ 2011 06 17, 15:49)
as vakar iki pirmos nakties siuvinejau savo aguonas, siandien jeigu taip pavarysiu, tai rytoj turetu but baigtas,liko aguonu koteliai su lapais  wub.gif ... keista, is kur to noro tiek, gulejo nukistas kelis menesius, vos pora ziedeliu buvau issiuvinejusi, o db paemiau i rankas ir viskas baigta nedaugiau kaip per dvi savaites  wub.gif

aš per savo mokslus du mėnesius nesiuvinėjau, tai dabar negaliu atsidžiaugt atostogom, kol MB dar sesija ir mokosi naktim tai naudojuosi proga ir irgi neinu miegot - siuvinėju biggrin.gif bet ir judu tempais neblogais: MB sake kad jeigu taip ir toliau, tai už savaitės pabaigsiu lotuliukas.gif aišku perdėjo truputį, aš planuoju per mėnesį pabaigt jeigu darbo taip ir negausiu blush2.gif per dvi dienas jau išsiuvinėjau po gulbėm savo balerinos kūną visą ir pradėjau sijoną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2011 06 17, 13:18)
Vau, kiek groziu pridejot wub.gif Visu darbeliai nuostabus, negaleciau ne vieno isskirti.
Parodysiu dovana draugei, tik nelabai pavyko nufotkint. Kazkaip neryskiai gavosi

taikliai pasakyta - labai šaunus duetas thumbup.gif
Atsakyti
As ir norečiau pasirodyti su savo darbeliu 4u.gif
Vervaco meškučiai. 16 DMC spalvų.
tik šiandien pasiėmiau iš rėminimo salono.
Metrikiukai draugės sūneliams:

user posted image

wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 06 17, 16:13)

labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 06 17, 17:13)

wub.gif

sakyciau mintis nelabai,dvieju skirtingu gimimo metu g.gif manau butu tike Titas-Matas ir bendra gimimo data.
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 06 17, 17:13)

Nematytas metrikas. Gražu wub.gif
Atsakyti
O kodėl netinka skirtingų metų? Aš saviškiams irgi žadu siuvinėti vieną bendrą (rodžiau kažkada tokius tris šuniukus) ir visiems užrašyti vardus ir gimimo datas- man visai nemaišo skirtingi metai.
Meilučiai meškučiai wub.gif - smagu, kad renkamasi ir ne patys populiariausieji dizainai thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai, kad nematytas dizainas metriko su meskuciais wub.gif Ir man visai netrukdo skirtingos datos biggrin.gif
Atsakyti