Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(ikona @ 2011 06 17, 06:23)
Džeine, gal galėtum atsiusti schemutę man į paštą šio darbelio http://dzeikaa.galle...ch?ph=EPU-baxqr labai labai reikia  4u.gif  paštas:  marko777@inbox.lt  beje įspūdingas šis tavo darbas  wub.gif

g.gif g.gif reik prisimint kuriam diske ta schema yra, ir ar iš vis yra išsaugota
aš ji seniai siuvinėjau, tai negaliu nieko pažadėt... vakare paieškosiu, ok
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Kuklus darbeliukas

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 06 17, 10:16)
Sveikutes 4u.gif

Kuklus darbeliukas

Labai gražu wub.gif O čia albumas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 06 17, 00:57)
na,imetu beveik baigta
del siuvinejimo-taip,as jei siuvineju,siuvineju pirma ta spalva,kuri daugiausia vietos uzima,o paskui pabaigiu likucius-kaip kad cia matosi-kai kur dar langeliai tusti-ten po viena reikia spalvyte det,

greitai finisuosi thumbup.gif
as tai gausiausias spalvas pasilieku pabaigai ir pirmiausiai stengiuosi susirankioti pavienes ax.gif

QUOTE(Višniukė @ 2011 06 17, 09:16)

Kuklus darbeliukas

nu jooooo - "kuklus schmoll.gif " - labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif
Taip albumiukas. Dovanosim mociutems per krikstynas, kad galetu budamos toli nuo anukeles dziaugtis jos isdaigomis
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 06 17, 09:30)
Aciu mergaites  4u.gif
Taip albumiukas. Dovanosim mociutems per krikstynas, kad galetu budamos toli nuo anukeles dziaugtis jos isdaigomis

labai grazus darbelis 4u.gif

as jauciu "bada" siuvinejimui. ir kas baisiausia- kad nezinau, ka siuvinet blink.gif doh.gif noriu iki negalejimo, o neapsisprendziu ka. ir schemos jokios, ir jokio varianto galvoj doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2011 06 17, 08:23)
Džeine, gal galėtum atsiusti schemutę man į paštą šio darbelio http://dzeikaa.galle...ch?ph=EPU-baxqr labai labai reikia  4u.gif  paštas:  marko777@inbox.lt  beje įspūdingas šis tavo darbas  wub.gif

naudojames asmenine zinute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2011 06 17, 09:44)
labai grazus darbelis  4u.gif

...o neapsisprendziu ka. ..

dekui 4u.gif

Jei nieko nesumastai - manau reikia tiesiog pailset wink.gif nuo hobio irgi reikia atostogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 06 17, 09:16)
Sveikutes 4u.gif

Kuklus darbeliukas

super
Atsakyti
labai grazus albumukas thumbup.gif
aciu,merginos,uz pagyrymus 4u.gif
o man lengviau is pradziu dideli plota siuvinet,jei toks yra,o paskui tas mazytes sudeliot i trukstamas vietas,nei rankiotis po viena po visa darbeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 06 17, 09:54)
Jei nieko nesumastai - manau reikia tiesiog pailset wink.gif nuo hobio irgi reikia atostogu ax.gif

visa beda, kad noriu siuvinet, nenoriu atostogaut, o ka- neissirenku....

siaip labai raminantis dalykas siuvinejimas- kai vaikai kartu su vyru isuzia galva per diena, vakare kai visi uzmiega- super ramina visa tai wub.gif
Atsakyti
Vau, kiek groziu pridejot wub.gif Visu darbeliai nuostabus, negaleciau ne vieno isskirti.
Parodysiu dovana draugei, tik nelabai pavyko nufotkint. Kazkaip neryskiai gavosi blush2.gif
user posted image
Atsakyti