Evah jūsų muiliukai
Gal pardavinėjate?
[quote=neringa.jn,2011 06 18, 17:53]
[quote=Babi*,2011 06 18, 12:12]
O tu jiems į e-mail'ą rašei? Nerandu aš
Pagrindinis > Parduotuvė > Laboratorinė įranga > Matavimas, svėrimas > Mini elektroninės svarstyklės
Mini elektroninės svarstykės
Už šia prekę gausite 47 lojalumo taškus.
Tikslios elektroninės svarstyklės
Kaina:
35.00
Aprašymas
Tikslios elektroninės svarstyklės (0,1g tikslumo, sveria iki 1 kg). Patogu sverti birius produktus bei sviestus.
2 AA baterijos į kainą neįeina.
[/quote]
Labai ačiū
[quote=Babi*,2011 06 18, 12:12]
O tu jiems į e-mail'ą rašei? Nerandu aš
Pagrindinis > Parduotuvė > Laboratorinė įranga > Matavimas, svėrimas > Mini elektroninės svarstyklės
Mini elektroninės svarstykės
Už šia prekę gausite 47 lojalumo taškus.
Tikslios elektroninės svarstyklės
Kaina:
35.00
Aprašymas
Tikslios elektroninės svarstyklės (0,1g tikslumo, sveria iki 1 kg). Patogu sverti birius produktus bei sviestus.
2 AA baterijos į kainą neįeina.
[/quote]
Labai ačiū
QUOTE(Ingrid2 @ 2011 06 18, 13:42)
Agee, liuks muiliukas ! Ir pakuote ! Sauniai sugalvojai. Muilas labai grazus, cia i spec forma pili, kad su ispaudu?
Ingrid2, ačiū Įspaudas padarytas su antspaudu
QUOTE(agee @ 2011 06 19, 11:35)
Ingrid2, ačiū Įspaudas padarytas su antspaudu
O kur galima įsigyti pakavimui skirtų dalykėlių, ar jūs pačios gaminate?
QUOTE(neringa.jn @ 2011 06 19, 14:40)
EVAH muilai kaip visda superiniai
kokiu dalykeliu konkreciai ? kartono? rafijos? drobes ? man bent jau atrodo, kad dauguma pacios gaminasi pakuote, kazkaip SAVO ranku darbo muilo i pirktine pakuote nesinori vynioti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 06 19, 14:40)
O kur galima įsigyti pakavimui skirtų dalykėlių, ar jūs pačios gaminate?
Pakuotė rankų darbo - iš kartono išlankstyta dėžutė.
Aš neskiedžiu pieno niekada
ožkos pienu prekiauja Rimi parduotuvės. Bent Vilniuje lengviausiai jo randu nedideliam centro Rimi ir tikrai kokybiškas. O iš Maximos lenkiškas ožkos pienas tetrapakuose turi nemalonų, specifinį kvapą - nerekomenduoju
O mūsiškiai Rimi Klaipėdoje nė vienas neturi ožkos pieno. Maximoje mačiau to tetrapakuose, bet labai manęs jis nesužavėjo. Labiausiai man patinka Iki esantis lietuviškas, tik kad jo atveža, pasirodo, kartą į dvi savaites. Vakar radusi nušlaviau visą lentyną
Rimi irgi lietuviškas, permatomuose buteliukuose Didelėse ir aš retai matau - gal greit išperka, bet mažose jų parduotuvėse, jei jos pajutę paklausą, pasiseka aptikti. Nežinau, kiek muile lieka kvapas, bet jei liktų tas iš tetrapakų, tai Dieve saugok