Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. III d.

Evah jūsų muiliukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gal pardavinėjate?
Atsakyti
[quote=neringa.jn,2011 06 18, 17:53]
[quote=Babi*,2011 06 18, 12:12]
O tu jiems į e-mail'ą rašei? Nerandu aš doh.gif
Pagrindinis > Parduotuvė > Laboratorinė įranga > Matavimas, svėrimas > Mini elektroninės svarstyklės

Mini elektroninės svarstykės

Už šia prekę gausite 47 lojalumo taškus.
Tikslios elektroninės svarstyklės

Kaina:
35.00
Aprašymas

Tikslios elektroninės svarstyklės (0,1g tikslumo, sveria iki 1 kg). Patogu sverti birius produktus bei sviestus.

2 AA baterijos į kainą neįeina.
[/quote]
Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 06 18, 18:25)
Labai ačiū 4u.gif

Nėra užką mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ingrid2 @ 2011 06 18, 13:42)
Agee, liuks muiliukas  thumbup.gif ! Ir pakuote  thumbup.gif ! Sauniai sugalvojai. Muilas labai grazus, cia i spec forma pili, kad su ispaudu?

Ingrid2, ačiū 4u.gif Įspaudas padarytas su antspaudu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2011 06 19, 11:35)
Ingrid2, ačiū  4u.gif  Įspaudas padarytas su antspaudu  mirksiukas.gif

O kur galima įsigyti pakavimui skirtų dalykėlių, ar jūs pačios gaminate?
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 06 19, 14:40)

EVAH muilai kaip visda superiniai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

kokiu dalykeliu konkreciai ? kartono? rafijos? drobes ? g.gif man bent jau atrodo, kad dauguma pacios gaminasi pakuote, kazkaip SAVO ranku darbo muilo i pirktine pakuote nesinori vynioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 06 19, 14:40)

Pakuotė rankų darbo - iš kartono išlankstyta dėžutė.
Atsakyti
Noriu užduoti klausimą toms, kurios gamina/gamino muilą su ožkos pienu: ar jūs jį skiedžiate su vandeniu? Klausiu, nes savo užrašuose radau, kad natūralus ožkos pienas skiedžiamas su vandeniu, tai ir įdomu, ar tas galioja ir pienui iš parduotuvės unsure.gif
Atsakyti
Aš neskiedžiu pieno niekada rolleyes.gif
Atsakyti
ožkos pienu prekiauja Rimi parduotuvės. Bent Vilniuje lengviausiai jo randu nedideliam centro Rimi ir tikrai kokybiškas. O iš Maximos lenkiškas ožkos pienas tetrapakuose turi nemalonų, specifinį kvapą - nerekomenduoju smile.gif
Atsakyti
O mūsiškiai Rimi Klaipėdoje nė vienas neturi ožkos pieno. Maximoje mačiau to tetrapakuose, bet labai manęs jis nesužavėjo. Labiausiai man patinka Iki esantis lietuviškas, tik kad jo atveža, pasirodo, kartą į dvi savaites. Vakar radusi nušlaviau visą lentyną laugh.gif
Atsakyti
Rimi irgi lietuviškas, permatomuose buteliukuose drinks_cheers.gif Didelėse ir aš retai matau - gal greit išperka, bet mažose jų parduotuvėse, jei jos pajutę paklausą, pasiseka aptikti. Nežinau, kiek muile lieka kvapas, bet jei liktų tas iš tetrapakų, tai Dieve saugok biggrin.gif
Atsakyti