Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. III d.

QUOTE(neringa.jn @ 2011 06 17, 19:39)
Aš gaminuosi kremukus, tai prireikia ir 0,1 tikslumo, ir tiksliau. Nors daug ką galima atmatuoti mililitrais, matavimo šaukšteliais, bet ne viską mirksiukas.gif .
Ir muilo gamybai norėjau tikslumo, nors aišku, pusės gramo paklaida nieko blogo nepadarytų.

Kremus gaminu ir aš, bet kolkas su savo turimom svarstyklėm išsiverčiu smile.gif O iš kur pirkai tas tiksliau sveriančias? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 17 birželio 2011 - 19:05
Mano naujausias - perdarytas Melionas ir žalioji arbata. Tik jau su spalvų maišymu man dar praktikuotis ir praktikuotis rolleyes.gif

user posted image
Melionai ir žalioji arbata, sviestmedžio ir šilko muilas by pienovonios
user posted image
user posted image

Kažkada dar viriau gervuoginį, pamiršau pasirodyt:
user posted image
Gervuogių desertas, sviestmedžio ir šilko muilas by pienovonios
Atsakyti
Evah, fantastika thumbup.gif o jau kolekcija muiliukų tai iš vis neįkainojama...
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 06 17, 20:05)
Kremus gaminu ir aš, bet kolkas su savo turimom svarstyklėm išsiverčiu smile.gif O iš kur pirkai tas tiksliau sveriančias? blush2.gif

Pagooglinau, radau daug kur, bet užsisakiau "Bodylink", nes ten buvo akcija- tik 35lt. Kitur brangiau.

Evah, labai gražu, ir tas spalvų maišymas man gražiai atrodo thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringa.jn: 17 birželio 2011 - 20:52
Ačiū merginos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 06 17, 21:52)
Pagooglinau, radau daug kur, bet užsisakiau "Bodylink", nes ten buvo akcija- tik 35lt. Kitur brangiau.

O tu jiems į e-mail'ą rašei? Nerandu aš doh.gif

Evah, kaip visada, trūksta žodžių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 18 birželio 2011 - 11:15
Evah, beprotiskai skanus muiliukai mirksiukas.gif O ta muilo dirbtuviu foto tai nereali- tokia ir as noreciau turet biggrin.gif raganos namelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū mirksiukas.gif O dėl dirbtuvių - priiiitariu. Naktim man jos sapnuojasi. Tikras raganos namelis, katilo tik betrūksta per vidurį mirksiukas.gif

Aš nesuprantu, visos ožkos turbūt susimokė prieš mane ir pieno neduoda, kad tik muilo nevirčiau. Aplaksčiau pusę Klaipėdos doh.gif Nebeturiu ko virti, tai rankos "dreba" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2011 06 16, 19:44)
Vis ruošiaus nufotografuoti savo šokoladinį muilą ir jo pakuotę ir prisiruošiau tik šį vakarą. Nuotraukos tragiškos, reiks perfotografuot, kai vėl kada nors prisiruošiu  doh.gif Realiai viskas geriau atrodo....
user posted image

Agee, liuks muiliukas thumbup.gif ! Ir pakuote thumbup.gif ! Sauniai sugalvojai. Muilas labai grazus, cia i spec forma pili, kad su ispaudu?
Papildyta:
QUOTE(neringa.jn @ 2011 06 17, 14:07)
Ateinu pasiguosti unsure.gif 
Šiandien sulaukiau siuntinuko su visokiais milteliais: dumblių, burokėlių, pasukų, ramunėlių ir kitais pagerinimais. Jau taip įsisvajojau, prisiskaičiavau ką virsiu, pasiruošiau, o svarstyklės- neįsijungia doh.gif . Pakeičiau elementus- neveikia doh.gif . Apvažiavau elektronikos parduotuves- ten visos tik po gramą mažiausiai sveria doh.gif . Tai skubiai sėdau prie kompo, užsisakiau kitas, bet atkeliaus tik kitą savaitę, o mano gėrybės taip akis bado verysad.gif .

Muilui virti tinka svarstykles, kurios sveria gramo tikslumu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2011 06 17, 20:33)
Mano naujausias - perdarytas Melionas ir žalioji arbata. Tik jau su spalvų maišymu man dar praktikuotis ir praktikuotis rolleyes.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Kažkada dar viriau gervuoginį, pamiršau pasirodyt:
user posted image
Gervuogių desertas, sviestmedžio ir šilko muilas by pienovonios

Evah, liuksiski muiliukai thumbup.gif . As bandziau savo paskutiam muile irgi sita spalvu maisymo buda. Bet nemanau, kad pavyko, reikia dar daug praktikuotis smile.gif. bet dar nepjausciau, ziuresim kaip bus
Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2011 06 18, 12:15)
Ačiū mirksiukas.gif O dėl dirbtuvių - priiiitariu. Naktim man jos sapnuojasi. Tikras raganos namelis, katilo tik betrūksta per vidurį mirksiukas.gif

Aš nesuprantu, visos ožkos turbūt susimokė prieš mane ir pieno neduoda, kad tik muilo nevirčiau. Aplaksčiau pusę Klaipėdos doh.gif Nebeturiu ko virti, tai rankos "dreba"  laugh.gif

pazystama busena mirksiukas.gif . Neugi, maksimoj nerandi? juk Klaipeda tokia didele smile.gif.

As tai jau net esu pasidarius lentynu eskizus.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad ir maniškiai in the pot swirls toli gražu ne tobuli. Rausvas dar nieko toks visai, bet su žaliu truputį užsižaidžiau doh.gif Lauksim taviškių nuotraukų mirksiukas.gif

Ožkos pieno nerandu niekur, išvis. Apėjau keturias maximas ir tris iki laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 06 18, 12:46)
Kad ir maniškiai in the pot swirls toli gražu ne tobuli. Rausvas dar nieko toks visai, bet su žaliu truputį užsižaidžiau doh.gif Lauksim taviškių nuotraukų mirksiukas.gif

Ožkos pieno nerandu niekur, išvis. Apėjau keturias maximas ir tris iki laugh.gif

oi, man tavo tai labai graziai gavosi. as savuju dar neapziurejus, kazkaip jauciu, kad snipstas bus ).

tada tikrai ozkos streikuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Babi*,2011 06 18, 12:12]
O tu jiems į e-mail'ą rašei? Nerandu aš doh.gif
Pagrindinis > Parduotuvė > Laboratorinė įranga > Matavimas, svėrimas > Mini elektroninės svarstyklės

Mini elektroninės svarstykės

Už šia prekę gausite 47 lojalumo taškus.
Tikslios elektroninės svarstyklės

Kaina:
35.00

Aprašymas

Tikslios elektroninės svarstyklės (0,1g tikslumo, sveria iki 1 kg). Patogu sverti birius produktus bei sviestus.

2 AA baterijos į kainą neįeina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringa.jn: 18 birželio 2011 - 16:54