Evah, superiniai muiliukai!
Gal kas zinote koki silka reikia naudoti muilo gamybai, kiek jo deti o taip pat koki poveiki jis duoda? Aciuuuu.
Daddygirl, aš esu viena iš tų, kurie plaukus plauna muilu. Taip, muilo pH tikrai nėra tinkamiausias plaukams, bet aš kiekvieną kartą juos perskalauju actu ir tikrai negaliu atsidžiaugti. O muilais-šampūnais vadinu dėl to, kad jų receptas skiriasi nuo įprasto muilo ir jie gaminti būtent plauti plaukams
Būtų baisiai smalsu pamatyti tavąjį muilo tortą
Labas rytas, muilo torta tikrai idomu butu pamatyt
norejau paklausti visu, kas i muila moli deda, jis dedasi po pedsako ? koki kieki molio deti i kilograma muilo ?
norejau paklausti visu, kas i muila moli deda, jis dedasi po pedsako ? koki kieki molio deti i kilograma muilo ?
Evah, paskutiniai tavo muiliukai fantastiški Stebiuosi tavo sugebėjimais tokiais tempais virti muiliukus.
daddygirl, visos čia laukiam "torto" foto
daddygirl, visos čia laukiam "torto" foto
QUOTE(Evah @ 2011 08 02, 22:43)
O muilais-šampūnais vadinu dėl to, kad jų receptas skiriasi nuo įprasto muilo ir jie gaminti būtent plauti plaukams
as kai klausiau tai ir turejau omeny - kuo pakeitei recepta.
bet turbut daugiau maziau isivaizduoju as kelis savo gamintus muilus irgi galejau vadinti muilu-sampunu. tik tiek kad as is tu, kurie vistik tiki, kad muilas plaukams nera labai gerai, ypac ilgalaikiam naudojimui.
bet teko ir man girdeti retu atveju kai plauna juo galva ir dziaugiasi. tai ko ne
QUOTE(Daddygirl @ 2011 08 03, 08:31)
bet turbut daugiau maziau isivaizduoju as kelis savo gamintus muilus irgi galejau vadinti muilu-sampunu. tik tiek kad as is tu, kurie vistik tiki, kad muilas plaukams nera labai gerai, ypac ilgalaikiam naudojimui.
bet teko ir man girdeti retu atveju kai plauna juo galva ir dziaugiasi. tai ko ne
Šeimyna dar nepasikėsino jo suvalgyti????
Aš tai būčiau pirmoji
istikruju jo noris atsikasti net man. ir net dabar - po daugiau savaites.
kazkoki keista signala smegenims vistik siuncia
as siaip nesu didele gerbeja i maista 'atrodancio' muilo. bet kartais..
kazkoki keista signala smegenims vistik siuncia
as siaip nesu didele gerbeja i maista 'atrodancio' muilo. bet kartais..
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 08 03, 07:09)
Molio dažniausiai dedu arbatinį šaukštelį pusei kilogramo aliejaus. Tik kai kurie tamsesni moliai nuo tokio kiekio gali spalvinti ir burbulus, ir rankšluosčius, tad su tamsiu raudonu ar juodu moliu atsargiai reikia, jų dedu po trečdalį arbatinio šaukštelio.
QUOTE(agee @ 2011 08 03, 07:16)
Evah, paskutiniai tavo muiliukai fantastiški Stebiuosi tavo sugebėjimais tokiais tempais virti muiliukus.
Taviškiai taipogi fantastiški Aš stebiuosi tavo sugebėjimais tokius dailius muilus virti - man niekaip neišeina in the pot swirl toks gražus
QUOTE(Daddygirl @ 2011 08 03, 07:31)
Truputėlį patobulinau putojimo savybes, atsisakiau palmių aliejaus, dar šį tą pakeičiau. A, ir mažesnį pariebinimą taikiau, nei kad man įprasta
Taip, daug kam ir netinka/nepatinka muilas plaukams plauti. Dėl ilgalaikio poveikio kol kas anksti spręsti, nes tik pora mėnesių praėjo, tačiau bent jau šiuo metu esu labai patenkinta. Galų gale, nelabai ir sugalvoju, kokių bėdų gali kilti su laiku
O tortas labai gražus! Tik kiek su juo darbo...
QUOTE(Kukulyte @ 2011 08 02, 23:37)
Gal kas zinote koki silka reikia naudoti muilo gamybai, kiek jo deti o taip pat koki poveiki jis duoda? Aciuuuu.
Kukulyte, muilui naudojamas laukinis (tussah) šilkas. Nuo jo muilas tampa lyg šilkinis, slidus toks. Labai smagus Šilko dedu nedidelį kuokštelį.
QUOTE(xrenka @ 2011 08 03, 19:29)
Kukulyte, muilui naudojamas laukinis (tussah) šilkas. Nuo jo muilas tampa lyg šilkinis, slidus toks. Labai smagus Šilko dedu nedidelį kuokštelį.
O kur perkate šilko pluoštą? Aš dėjau į muilą šilko miltelių, bet dar neišbandžiau, brandinasi.
QUOTE(xrenka @ 2011 08 03, 19:29)
Aciu labai, reikes isbandyti, labai jau viliojanciai man skamba - silkinis muiliukas