Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. III d.

Evah, superiniai muiliukai!

Gal kas zinote koki silka reikia naudoti muilo gamybai, kiek jo deti o taip pat koki poveiki jis duoda? Aciuuuu.
Atsakyti
Daddygirl, aš esu viena iš tų, kurie plaukus plauna muilu. Taip, muilo pH tikrai nėra tinkamiausias plaukams, bet aš kiekvieną kartą juos perskalauju actu ir tikrai negaliu atsidžiaugti. O muilais-šampūnais vadinu dėl to, kad jų receptas skiriasi nuo įprasto muilo ir jie gaminti būtent plauti plaukams smile.gif

Būtų baisiai smalsu pamatyti tavąjį muilo tortą wink.gif
Atsakyti
Labas rytas, muilo torta tikrai idomu butu pamatyt 4u.gif

norejau paklausti visu, kas i muila moli deda, jis dedasi po pedsako ? koki kieki molio deti i kilograma muilo ax.gif ?
Atsakyti
Evah, paskutiniai tavo muiliukai fantastiški thumbup.gif Stebiuosi tavo sugebėjimais tokiais tempais virti muiliukus.
daddygirl, visos čia laukiam "torto" foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 08 02, 22:43)
O muilais-šampūnais vadinu dėl to, kad jų receptas skiriasi nuo įprasto muilo ir jie gaminti būtent plauti plaukams smile.gif

Būtų baisiai smalsu pamatyti tavąjį muilo tortą wink.gif

as kai klausiau tai ir turejau omeny wink.gif - kuo pakeitei recepta.
bet turbut daugiau maziau isivaizduoju smile.gif as kelis savo gamintus muilus irgi galejau vadinti muilu-sampunu. tik tiek kad as is tu, kurie vistik tiki, kad muilas plaukams nera labai gerai, ypac ilgalaikiam naudojimui.
bet teko ir man girdeti retu atveju kai plauna juo galva ir dziaugiasi. tai ko ne smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 03 rugpjūčio 2011 - 07:35
QUOTE(Daddygirl @ 2011 08 03, 08:31)
bet turbut daugiau maziau isivaizduoju smile.gif as kelis savo gamintus muilus irgi galejau vadinti muilu-sampunu. tik tiek kad as is tu, kurie vistik tiki, kad muilas plaukams nera labai gerai, ypac ilgalaikiam naudojimui.
bet teko ir man girdeti retu atveju kai plauna juo galva ir dziaugiasi. tai ko ne smile.gif

user posted image

Šeimyna dar nepasikėsino jo suvalgyti???? thumbup.gif
Aš tai būčiau pirmoji thumbup.gif
Atsakyti
istikruju jo noris atsikasti blink.gif net man. ir net dabar - po daugiau savaites.
kazkoki keista signala smegenims vistik siuncia smile.gif
as siaip nesu didele gerbeja i maista 'atrodancio' muilo. bet kartais..
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 08 03, 07:09)
norejau paklausti visu, kas i muila moli deda, jis dedasi po pedsako ? koki kieki molio deti i kilograma muilo  ax.gif ?

Molio dažniausiai dedu arbatinį šaukštelį pusei kilogramo aliejaus. Tik kai kurie tamsesni moliai nuo tokio kiekio gali spalvinti ir burbulus, ir rankšluosčius, tad su tamsiu raudonu ar juodu moliu atsargiai reikia, jų dedu po trečdalį arbatinio šaukštelio.

QUOTE(agee @ 2011 08 03, 07:16)
Evah, paskutiniai tavo muiliukai fantastiški thumbup.gif Stebiuosi tavo sugebėjimais tokiais tempais virti muiliukus.

Taviškiai taipogi fantastiški mirksiukas.gif Aš stebiuosi tavo sugebėjimais tokius dailius muilus virti - man niekaip neišeina in the pot swirl toks gražus doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2011 08 03, 07:31)

user posted image

Truputėlį patobulinau putojimo savybes, atsisakiau palmių aliejaus, dar šį tą pakeičiau. A, ir mažesnį pariebinimą taikiau, nei kad man įprasta rolleyes.gif
Taip, daug kam ir netinka/nepatinka muilas plaukams plauti. Dėl ilgalaikio poveikio kol kas anksti spręsti, nes tik pora mėnesių praėjo, tačiau bent jau šiuo metu esu labai patenkinta. Galų gale, nelabai ir sugalvoju, kokių bėdų gali kilti su laiku rolleyes.gif

O tortas labai gražus! Tik kiek su juo darbo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukulyte @ 2011 08 02, 23:37)
Gal kas zinote koki silka reikia naudoti muilo gamybai, kiek jo deti o taip pat koki poveiki jis duoda? Aciuuuu.

Kukulyte, muilui naudojamas laukinis (tussah) šilkas. Nuo jo muilas tampa lyg šilkinis, slidus toks. Labai smagus biggrin.gif Šilko dedu nedidelį kuokštelį.

Atsakyti
QUOTE(xrenka @ 2011 08 03, 19:29)
Kukulyte, muilui naudojamas laukinis (tussah) šilkas. Nuo jo muilas tampa lyg šilkinis, slidus toks. Labai smagus  biggrin.gif Šilko dedu nedidelį kuokštelį.

O kur perkate šilko pluoštą? Aš dėjau į muilą šilko miltelių, bet dar neišbandžiau, brandinasi.
Atsakyti
Ziuriu tol kol as buvau sodyboj, jus cia neblogai padirbejot. wink.gif Norejau paklaust ar dedat kokoso alieju rafinuota ir i tuos muilus, kurie yra naudojami kunui?
Atsakyti
QUOTE(xrenka @ 2011 08 03, 19:29)
Kukulyte, muilui naudojamas laukinis (tussah) šilkas. Nuo jo muilas tampa lyg šilkinis, slidus toks. Labai smagus  biggrin.gif Šilko dedu nedidelį kuokštelį.

Aciu labai, reikes isbandyti, labai jau viliojanciai man skamba - silkinis muiliukas smile.gif
Atsakyti