QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 07 28, 07:30)
Labas rytas,
vakar dariau alyvuogiu aliejaus ir palmiu aliejaus muila - po pedsako padalinau i dvi dalis - i viena sudejau masazini medu su eteriniais aliejais , i kita juodosios juros druska irgi su eteriniais
siandien supjausciau
tik jis man toks minkstokas sakyciau
kaip galvojat, sukietes ar ir bus toks is minkstesniu
?
Papildyta:
Papildyta:
Nesijaudink, tikrai sukietes
. Is alyvuogiu jis tok buna pradzioj minkstas (as ji net daznai po keliu paru pjaustau), bet po keliu savaiciu kaip akmenukas pasidaro
Papildyta:
QUOTE(neringa.jn @ 2011 07 28, 20:04)
Rudi taškučiai, spėju, nuo benzoino dervos, dėjau sutrintą dervą, ne ištrauką. O baltų taškų neplanavau- čia nuo cinko oksido. Dalį muilo šviesinau, bet cinko oksidą dėjau tiesiai į muilą, tai niekaip neišsimaišė lygiai.
Papildyta:
Ačiū
Ylang- ylang- kvapieji kanangai. Muilą kvėpinau tokiu ea, todėl taip ir pavadinau
Merginos gal kuri turit irgi dar patirties, kaip dazyt su cinko oksidu? kokiom normom det, kaip maisyt?
Papildyta:
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 07 29, 07:29)
as tai kazkaip savo muilam dar nepribrendau galvot pavadinimu
planavau vakar, bet nespejau, tai darysiu siandien muila ir po pedsako planuoju deti dziovintas zemuoges ir ciobreli
kaip manot, merginos, gausis man cia kazkas?
Kazkas tikrai gausis
. Parasyk kada kaip baiges su tom zemuogem, nes idomu ar nuo ju neges muilas. lyg ir teko kazka panasaus viena ausim girdet
Papildyta:
QUOTE(neringa.jn @ 2011 07 29, 13:05)
Aš ir negalvoju pavadinimų, tiesiog pagal sudėtį savaime muilas su pavadinimu "gimsta". Kažkaip norisi juos atskirti
Po pėdsako gali dėti įvairias žoleles, tačiau kaip jau žinai, jos neatrodys taip kaip dabar
Aš augalų vis dar vengiu. Prieš gerą mėnesiuką dariau dušui muilą su pankolio sėklomis:
Pranoko lūkesčius
, jau išbandžiau. Čia foto nemuiluotų muilų. Mergaitės, ką darote su tuo baltu dangalu, ar kaip jį pavadinti
. Visi subrendę muiliukai pasidengia tuo baltumu, pradėjus praustis jis dingsta, bet jei kam dovanojant muilą, neestetiškai atrodo
Ten lieka atsiskyrusi soda. bet tai tik kosmetine beda. As is pradziu nervavausi, o dabar del jos nesuku galvos
. Zinau, kad kitos apipjausto pries dovanojant