Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. III d.

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 07 28, 08:30)
Labas rytas,
vakar dariau alyvuogiu aliejaus ir palmiu aliejaus muila - po pedsako padalinau i dvi dalis - i viena sudejau masazini medu su eteriniais aliejais , i kita juodosios juros druska irgi su eteriniais  ax.gif
siandien supjausciau  smile.gif  tik jis man toks minkstokas sakyciau  g.gif  kaip galvojat, sukietes ar ir bus toks is minkstesniu  g.gif ?

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

Sukietės, nesijaudink 4u.gif
Aš vieną iš pirmųjų muilų dariau su 65 proc.alyvuogių aliejaus, tai pjaustant irgi buvo minkštas toks, bet brandinamas kuo puikiausiai sukietėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 07 28, 13:42)
Sukietės, nesijaudink 4u.gif
Aš vieną iš pirmųjų muilų dariau su 65 proc.alyvuogių aliejaus, tai pjaustant irgi buvo minkštas toks, bet brandinamas kuo puikiausiai sukietėjo thumbup.gif

as dariau ir 100 % alyvuogiu, bet kad man jis minkstas nebuvo g.gif nors sita pjausciau praejus 10 val po supylimo i forma, tai gal dar del to g.gif
aciu uz info 4u.gif gal ir tikrai bus viskas ok smile.gif
Atsakyti
Prisiduodu savo gaminius:
ožkos pieno muilas:
user posted image
ylang- ylang:
user posted image
Atsakyti
neringa, kas tie rudi taskuciai muile? sukietes, zinoma, kur jis dings smile.gif
Papildyta:
grazi spalva ozkos pieno muilo. kas tie balti gabaliukai?
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 07 28, 14:18)
Prisiduodu savo gaminius:
ožkos pieno muilas:
ylang- ylang:

Labai grazus muilai thumbup.gif o tas ylang-ylang is ko bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 07 28, 12:49)
as dariau ir 100 % alyvuogiu, bet kad man jis minkstas nebuvo  g.gif nors sita pjausciau praejus 10 val po supylimo i forma, tai gal dar del to  g.gif
aciu uz info  4u.gif  gal ir tikrai bus viskas ok  smile.gif

visu pirma kiek medaus dejai ? smile.gif medus gerokai minkstina muila, tai pakietet jis pakietes, bet siaip jei medaus nemazai ideta, tai jis liks minkstelesnis
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2011 07 28, 14:47)
visu pirma kiek medaus dejai ? smile.gif medus gerokai minkstina muila, tai pakietet jis pakietes, bet siaip jei medaus nemazai ideta, tai jis liks minkstelesnis

medaus dejau gera sauksta - muilo is viso apie 1 kg. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 07 28, 13:59)
medaus dejau gera sauksta - muilo is viso apie 1 kg.  g.gif

tai viskas normaliai, tiesiog palauk, sukietes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2011 07 28, 15:04)
tai viskas normaliai, tiesiog palauk, sukietes  mirksiukas.gif

oi, merginos, aciu 4u.gif ramu dabar man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 07 28, 14:23)
neringa, kas tie rudi taskuciai muile? sukietes, zinoma, kur jis dings smile.gif
Papildyta:
grazi spalva ozkos pieno muilo. kas tie balti gabaliukai?

Rudi taškučiai, spėju, nuo benzoino dervos, dėjau sutrintą dervą, ne ištrauką. O baltų taškų neplanavau- čia nuo cinko oksido. Dalį muilo šviesinau, bet cinko oksidą dėjau tiesiai į muilą, tai niekaip neišsimaišė lygiai.
Papildyta:
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 07 28, 14:41)
Labai grazus muilai  thumbup.gif  o tas ylang-ylang is ko  bigsmile.gif ?

Ačiū blush2.gif
Ylang- ylang- kvapieji kanangai. Muilą kvėpinau tokiu ea, todėl taip ir pavadinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 07 28, 21:04)

Ačiū blush2.gif
Ylang- ylang- kvapieji kanangai. Muilą kvėpinau tokiu ea, todėl taip ir pavadinau biggrin.gif

thumbup.gif as tai kazkaip savo muilam dar nepribrendau galvot pavadinimu ax.gif
planavau vakar, bet nespejau, tai darysiu siandien muila ir po pedsako planuoju deti dziovintas zemuoges ir ciobreli g.gif kaip manot, merginos, gausis man cia kazkas?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 07 29, 08:29)
thumbup.gif  as tai kazkaip savo muilam dar nepribrendau galvot pavadinimu  ax.gif
planavau vakar, bet nespejau, tai darysiu siandien muila ir po pedsako planuoju deti dziovintas zemuoges ir ciobreli  g.gif  kaip manot, merginos, gausis man cia kazkas?

Aš ir negalvoju pavadinimų, tiesiog pagal sudėtį savaime muilas su pavadinimu "gimsta". Kažkaip norisi juos atskirti mirksiukas.gif
Po pėdsako gali dėti įvairias žoleles, tačiau kaip jau žinai, jos neatrodys taip kaip dabar 4u.gif
Aš augalų vis dar vengiu. Prieš gerą mėnesiuką dariau dušui muilą su pankolio sėklomis:
user posted image
user posted image
Pranoko lūkesčius thumbup.gif , jau išbandžiau. Čia foto nemuiluotų muilų. Mergaitės, ką darote su tuo baltu dangalu, ar kaip jį pavadinti g.gif . Visi subrendę muiliukai pasidengia tuo baltumu, pradėjus praustis jis dingsta, bet jei kam dovanojant muilą, neestetiškai atrodo unsure.gif
Atsakyti