QUOTE(Evah @ 2011 06 13, 22:17)
Aš tai esu okupavusi visus paviršius namie. Stengiuosi ne iš karto virti, tai vieni išdžiūsta, kiti užima jų vietą. Vis neprisiruošiu specialių lentynų susikalti O svajoju tai apie dirbtuves - jau net susiplanavusi jas mintyse esu :
Va ko nors tokio:
Va ko nors tokio:
As irgi sita nuotrauka esu atsidejus prie savo svajoniu virtuves . tikriausiai visos muilo virejos svajoja apie ta pati..
Papildyta:
QUOTE(xrenka @ 2011 06 13, 23:13)
Štai, padirbėjau sekmadienį...
Muilas su šilku
Xrenka, labai grazus muilas!
gal galima placiau kaip cia su tuo silku verdama?
Medaus muilas. Pavyko, bet tik iš trečio karto.
Muilas su šilku
Xrenka, labai grazus muilas!
gal galima placiau kaip cia su tuo silku verdama?
Medaus muilas. Pavyko, bet tik iš trečio karto.
Papildyta:
QUOTE(xrenka @ 2011 06 13, 23:23)
Evah, ačiū. Taip išbandžiau šitą būdą. Dar nesu labai patenkinta rezultatu, bet kryptis teisinga
Ar cia tas budas, kai maisai dvi spalvas pagaliuko pagalba? man mat su anglu ne kas
Papildyta:
QUOTE(Oksanik @ 2011 06 14, 07:16)
Sveikos
Kas ozkos pieno ieskojo, o as jau trys savaites nerandu plastmasinio sauksto, atsparu karsciui surasti, nupirkau senukuose dideli sauksta nerudijancio plieno.
Ogi pirma kartaa darant muila, susiduriau su tokiom problemom:
Sarmas pernelyg greit atveso, aliejai letai veso, pergreit pedsakas atsirado, indas turetu buti giles
Dariau su zaliu moliu, ju negalima metaliniu irankiu maisyti....Bet gi blenderis metalinis.
Ar galima sumalti dziovintus jazminus, ar jiekokia nauda duos??
Nuo raugintu pasuku kokia nauda.
Patiko man gaminti, tik gaila, kad muilas ilgai brandinasi.
Gaminau 130 g kokosu, 300 alyvuogiu, 50 g sviestmedzio, vasko 20 g
Kas ozkos pieno ieskojo, o as jau trys savaites nerandu plastmasinio sauksto, atsparu karsciui surasti, nupirkau senukuose dideli sauksta nerudijancio plieno.
Ogi pirma kartaa darant muila, susiduriau su tokiom problemom:
Sarmas pernelyg greit atveso, aliejai letai veso, pergreit pedsakas atsirado, indas turetu buti giles
Dariau su zaliu moliu, ju negalima metaliniu irankiu maisyti....Bet gi blenderis metalinis.
Ar galima sumalti dziovintus jazminus, ar jiekokia nauda duos??
Nuo raugintu pasuku kokia nauda.
Patiko man gaminti, tik gaila, kad muilas ilgai brandinasi.
Gaminau 130 g kokosu, 300 alyvuogiu, 50 g sviestmedzio, vasko 20 g
As plastikinius saukstus esu isigijusi sendaikciu turguje. Sumokejau kapeikas, o tarnauja liuks . As virdama muila su moliu naudoju ir nerud. plieno saukstus. Kol kas nepastebejau jokio nepageidaujamo poveikio. O kas turi darytis?
Sumalti ir naudoti galima bet ka. Apie jazminu poveiki nelabai esu girdejusi, gal Evah pakomentuos. Bet jie turetu muile paruduot.