dar 1 klausimas : jūs tepat formas kuo nors prieš supilant muilą ar jis ir taip puikiai atšoka?
Mano formos medinės, jas iškloju popieriumi ir viskas. Silikoniniu formų netepu niekuo. Plastikines formeles reikėtų patepti kokiais nors riebalais, aliejumi.
QUOTE(xrenka @ 2011 07 26, 09:27)
Mano formos medinės, jas iškloju popieriumi ir viskas. Silikoniniu formų netepu niekuo. Plastikines formeles reikėtų patepti kokiais nors riebalais, aliejumi.
dėkoju
ir dar 1 klausimas : prieš muilo brandinimą jūs jį supjaustot gabaliukais ar brandinat visą didelį gabalą?
QUOTE(Katastrofa @ 2011 07 26, 11:06)
dėkoju
ir dar 1 klausimas : prieš muilo brandinimą jūs jį supjaustot gabaliukais ar brandinat visą didelį gabalą?
Supjaustom gabaliukais Nes subrandintas visas gabalas paskui gali nebepasiduoti pjaustymui
Sveikos merginos, pamėginau gaminti muilą iš šarmo, dėjau natūralius dažus, tačiau spalvos gerokai "prigeso". Gal galėtumėt patarti, kodėl taip yra?
Čia mano muiliukas Kakavinis rankų darbo muiliukas
Čia mano muiliukas Kakavinis rankų darbo muiliukas
QUOTE(olivyte @ 2011 07 26, 10:47)
Supjaustom gabaliukais Nes subrandintas visas gabalas paskui gali nebepasiduoti pjaustymui
dėkui . susirinkau visus produktus pagaliau, ryt gaminsiu
Prisigaminau praeita savaite muilu, net pertraukos dabar nuo ju reikes
Simtakoje, man normaliai atrodo. As ciberzole beveik nedazau, bet, matyt, ji ryskios spavos neduoda.
Simtakoje, man normaliai atrodo. As ciberzole beveik nedazau, bet, matyt, ji ryskios spavos neduoda.
QUOTE(Daddygirl @ 2011 07 26, 17:29)
Prisigaminau praeita savaite muilu, net pertraukos dabar nuo ju reikes
Na,, tai turbūt aš čia per daug panikuoju
QUOTE(Simtakoje @ 2011 07 27, 06:00)
Na,, tai turbūt aš čia per daug panikuoju
augaliniai dazikliai retai kada duos ryskais spalvas. jei tik pagaminus ir bus, jos su laiku blanksta (pvz geltonos).
QUOTE(Daddygirl @ 2011 07 27, 11:12)
augaliniai dazikliai retai kada duos ryskais spalvas. jei tik pagaminus ir bus, jos su laiku blanksta (pvz geltonos).
O kokius dažus jūs naudojate, jei ne paslaptis?
QUOTE(Simtakoje @ 2011 07 27, 11:23)
O kokius dažus jūs naudojate, jei ne paslaptis?
zoles, moli, t.y. naturalius.
Labas rytas,
vakar dariau alyvuogiu aliejaus ir palmiu aliejaus muila - po pedsako padalinau i dvi dalis - i viena sudejau masazini medu su eteriniais aliejais , i kita juodosios juros druska irgi su eteriniais
siandien supjausciau tik jis man toks minkstokas sakyciau kaip galvojat, sukietes ar ir bus toks is minkstesniu ?
Papildyta:
Papildyta:
vakar dariau alyvuogiu aliejaus ir palmiu aliejaus muila - po pedsako padalinau i dvi dalis - i viena sudejau masazini medu su eteriniais aliejais , i kita juodosios juros druska irgi su eteriniais
siandien supjausciau tik jis man toks minkstokas sakyciau kaip galvojat, sukietes ar ir bus toks is minkstesniu ?
Papildyta:
Papildyta: