Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. III d.

dar 1 klausimas ax.gif : jūs tepat formas kuo nors prieš supilant muilą ar jis ir taip puikiai atšoka?
Atsakyti
Mano formos medinės, jas iškloju popieriumi ir viskas. Silikoniniu formų netepu niekuo. Plastikines formeles reikėtų patepti kokiais nors riebalais, aliejumi.
Atsakyti
QUOTE(xrenka @ 2011 07 26, 09:27)
Mano formos medinės, jas iškloju popieriumi ir viskas. Silikoniniu formų netepu niekuo. Plastikines formeles reikėtų patepti kokiais nors riebalais, aliejumi.

dėkoju 4u.gif
ir dar 1 klausimas doh.gif : prieš muilo brandinimą jūs jį supjaustot gabaliukais ar brandinat visą didelį gabalą?
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2011 07 26, 11:06)
dėkoju  4u.gif
ir dar 1 klausimas  doh.gif  : prieš muilo brandinimą jūs jį supjaustot gabaliukais ar brandinat visą didelį gabalą?

Supjaustom gabaliukais lotuliukas.gif Nes subrandintas visas gabalas paskui gali nebepasiduoti pjaustymui mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, pamėginau gaminti muilą iš šarmo, dėjau natūralius dažus, tačiau spalvos gerokai "prigeso". Gal galėtumėt patarti, kodėl taip yra?
Čia mano muiliukas Kakavinis rankų darbo muiliukas
Atsakyti
QUOTE(olivyte @ 2011 07 26, 10:47)
Supjaustom gabaliukais  lotuliukas.gif Nes subrandintas visas gabalas paskui gali nebepasiduoti pjaustymui  mirksiukas.gif

dėkui mirksiukas.gif . susirinkau visus produktus pagaliau, ryt gaminsiu cool.gif
Atsakyti
Prisigaminau praeita savaite muilu, net pertraukos dabar nuo ju reikes karsta.gif biggrin.gif

Simtakoje, man normaliai atrodo. As ciberzole beveik nedazau, bet, matyt, ji ryskios spavos neduoda.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 07 26, 17:29)
Prisigaminau praeita savaite muilu, net pertraukos dabar nuo ju reikes  karsta.gif biggrin.gif

Simtakoje, man normaliai atrodo. As ciberzole beveik nedazau, bet, matyt, ji ryskios spavos neduoda.

Na,, tai turbūt aš čia per daug panikuoju biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simtakoje @ 2011 07 27, 06:00)
Na,, tai turbūt aš čia per daug panikuoju biggrin.gif  4u.gif

augaliniai dazikliai retai kada duos ryskais spalvas. jei tik pagaminus ir bus, jos su laiku blanksta (pvz geltonos).
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 07 27, 11:12)
augaliniai dazikliai retai kada duos ryskais spalvas. jei tik pagaminus ir bus, jos su laiku blanksta (pvz geltonos).

O kokius dažus jūs naudojate, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simtakoje @ 2011 07 27, 11:23)
O kokius dažus jūs naudojate, jei ne paslaptis? smile.gif

zoles, moli, t.y. naturalius.
Atsakyti
Labas rytas,
vakar dariau alyvuogiu aliejaus ir palmiu aliejaus muila - po pedsako padalinau i dvi dalis - i viena sudejau masazini medu su eteriniais aliejais , i kita juodosios juros druska irgi su eteriniais ax.gif
siandien supjausciau smile.gif tik jis man toks minkstokas sakyciau g.gif kaip galvojat, sukietes ar ir bus toks is minkstesniu g.gif ?

user posted image
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti