Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. III d.

Daddygirl, super thumbup.gif
Man toli dar iki tokio meno, bet stengsiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,
esu naujoke muilo gamyboje, bet stipriai uzsikabinau smile.gif
Esu pagaminusi is viso 5 muiliukus (is kuriu vienas iskeliavo i siuksliu deze verysad.gif )
Dabar labai noreciau isvirti muila - sampuna. Gal kas nors zino gera isbandyta recepteli? Arba buciau dekinga uz nuorodas apie aliejus naudojamus sampuno gamyboje. Esu radusi kelis receptus, bet jie visi labai skirtingi, tai net nezinau koki pasirinkti...

Dekoju.
Atsakyti
gaminu sampuna, bet ne is muilo.
muilas jis ir liks muilas, su savo pH smile.gif
bet jei vistiek nuspresi bandyti muila plaukams, gerai recepta praturtint plauku megstamais aliejais (pvz kokosai, ricina, avokadai ir pan), priedais.
Atsakyti
Daddygirl, o tai kokiu budu gamini sampuna?
Atsakyti
[quote=Daddygirl,2011 07 20, 22:18]
prasom smile.gif

user posted image

user posted image
vau koks grozis, kaip cia padaryta, jei ne paslaptis? blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Jus jau turit DAUG patirties.Tai,gal galetumet man papasakot,kiek reikia brandint "Kastilijos" muila,kad tas nesigleivetu.Vakar pasigaminau,tai kur susipiliau i mazesne talpa(pritruko vietos,tai teko ieskot,kur cia susipilus) ,siandien jau supjausciau ta "sviestuka",O kur didesne talpa,tai palei mane dar gelio fazes nepraejo g.gif
Tai jauciu iki rytojaus palaikysiu.
Tik vot iskilo klausimas kiek tam muiliukui teks spintoi tunot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pokatak @ 2011 07 24, 10:46)
Sveikos merginos.Jus jau turit DAUG patirties.Tai,gal galetumet man papasakot,kiek reikia brandint "Kastilijos" muila,kad tas nesigleivetu.Vakar pasigaminau,tai kur susipiliau i mazesne talpa(pritruko vietos,tai teko ieskot,kur cia susipilus) ,siandien jau supjausciau ta "sviestuka",O kur didesne talpa,tai palei mane dar gelio fazes nepraejo  g.gif
Tai jauciu iki rytojaus palaikysiu.
Tik vot iskilo klausimas kiek tam muiliukui teks spintoi tunot  blush2.gif

bent pusmeti, o dar geriau kokius metelius 4u.gif
Atsakyti
Stai foto,kur mano manymu dar tebeviksta gelio faze
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2011 07 24, 11:57)
bent pusmeti, o dar geriau kokius metelius  4u.gif

Aciu Ievulyte 4u.gif
Idejau sauksta levandu EA,tai jauciu per ta laika jo nei kvapo neliks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pokatak @ 2011 07 24, 11:14)
Aciu Ievulyte  4u.gif
Idejau sauksta levandu EA,tai jauciu per ta laika jo nei kvapo neliks  biggrin.gif

kazkur toooli toli gal ir liks, bet labai nezymiai, turiu irgi toki daugiau nei metu muila su levandu ea, tai toks idomus kvapas po metu pasidare, lyg ir naturalus muilo jaucias, bet tolumoj vos padvelkia levandu saldumas. Man labai liux tas kvapas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2011 07 24, 12:20)
kazkur toooli toli gal ir liks, bet labai nezymiai, turiu irgi toki daugiau nei metu muila su levandu ea, tai toks idomus kvapas po metu pasidare, lyg ir naturalus muilo jaucias, bet tolumoj vos padvelkia levandu saldumas. Man labai liux tas kvapas  thumbup.gif

Tai labai saunu thumbup.gif
Butent tokio rezultato as ir noreciau.Nemegstu riskiu kvapu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Simtakoje @ 2011 07 21, 18:37)
vau koks grozis, kaip cia padaryta, jei ne paslaptis?  blink.gif

aciu, merginos.

tokiems 'piesiniams' tai be technikos. imu spalvas ir zaidziu. (nors yra gal ir protingesni budai smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(pokatak @ 2011 07 24, 09:58)
Stai foto,kur mano manymu dar tebeviksta gelio faze

pries para supilta? manau, cia tik siaip likes tamsesnis vidurys.
bet tokiam minkstam muilui nepamaisys dar palaukti iki pjaustant.

Papildyta:
QUOTE(pokatak @ 2011 07 24, 10:14)
Aciu Ievulyte  4u.gif
Idejau sauksta levandu EA,tai jauciu per ta laika jo nei kvapo neliks  biggrin.gif

sauksta kokiam kiekiui?
Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2011 07 21, 07:19)
Daddygirl, labai gražios gėlytės! Man ypač spalvos patinka smile.gif

muilas svelnus, tai ir as manau, kad tinkamos drinks_cheers.gif

bet jau ta zalia doh.gif po keturiu metu kovos su augaline zalia pasiduosiu turbut doh.gif

kaip tau su dilgelem baiges? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 24 liepos 2011 - 12:33