Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. III d.

QUOTE(Simtakoje @ 2011 07 19, 12:49)
o kodėl persigalvojai dėl Rudugio? nelabai kokybiškas ten?

Na...dauguma sako, kad nera kokybiskas. Nors turiu Aniros ir Rudugio kokosu nerafinuotus aliejus, tai nesiskiria...kaip bebutu keista. blush2.gif Gal cia mano nekoks supratimas apie aliejus kaltas. blush2.gif Taigi noreciau suzinot kur butu galima isigyt didmena aliejaus, nes noriu daug muilo prisivirt, visokiu bandymu padaryt. wink.gif
Papildyta:
QUOTE(neringa.jn @ 2011 07 19, 12:18)
Prisiduodu savo karšto proceso rezultatus:
user posted image
Čia muilas su plaušine
user posted image
Šitas turtingos sudėties, kvėpintas nerolio ea, taigi labai tikiuosi, kad kvapas greit neišgaruos.

Laabai graziai atrodo wink.gif ir taip pat ir Oksanos su Pokatak grazus muiliukai. wink.gif
Neringa, o Jus gal dejot du puodus, pirmajame pylet vandeni, o kita dejot ant pirmojo ir taip viret? smile.gif Jeigu galit placiau papasakokit apie karstaji buda... Beja, o kaip karstajam budui galima butu naudoti ozkos piena? unsure.gif
Atsakyti
I desra panasus thumbup.gif

Nerolis?! blink.gif wub.gif

As simta metu negaminau biggrin.gif Pagaliau prisiruosiau nusipirkt alieju. Siandien gaminsiu. Net gera biggrin.gif
Papildyta:
Nebuciau pagalvojus, kad karstuoju budu su plausine gamint. Lengvai subego i tuos plausines tarpelius?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 07 19, 18:41)
I desra panasus  thumbup.gif

Nerolis?!  blink.gif  wub.gif

As simta metu negaminau biggrin.gif Pagaliau prisiruosiau nusipirkt alieju. Siandien gaminsiu. Net gera biggrin.gif
Papildyta:
Nebuciau pagalvojus, kad karstuoju budu su plausine gamint. Lengvai subego i tuos plausines tarpelius?

Aga, į dešrą lotuliukas.gif , sukamšiau į vamzdį biggrin.gif . Nerolio dėjau mišinyje su kitais giminingais kvapais, ne gryno, bet kvapas išliko būtent jo thumbup.gif .
Su plaušine kai dariau, tai greit į indelius , o paskui plaušinę ant viršaus užspaudžiau. Apie jokį pilstymą negali būti net kalbos, muilas po virimo būna kaip tiršta košė, o vėsdamas staigiai stingsta. Bet kvapai visai kitokie, nei verdant šaltai wub.gif
Kai norėsiu gražaus spalvinimo, ar formos- darysiu šaltu būdu, o kai sieksiu išsaugoti daugiau kvapo ir naudingų savybių tų medžiagų, kurias sudedu po virimo- karštu.
Dabar noriu išvirti muilą su medumi ir palyginti virtą skirtingais būdais.
Atsakyti
Aniros ir Rudugio alieju kokybe nelabai skiriasi,nes abu yra ne kokios kokybes.
Man patinka vokiskas OLMUHLE
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 07 19, 17:29)
Apie jokį pilstymą negali būti net kalbos, muilas po virimo būna kaip tiršta košė, o vėsdamas staigiai stingsta. Bet kvapai visai kitokie, nei verdant šaltai wub.gif

as gaminu ir karstai, zinau smile.gif uztai ir nusistebejau, kaip tuos tarpus pavyko pripildyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pokatak @ 2011 07 19, 18:36)
Aniros ir Rudugio alieju kokybe nelabai skiriasi,nes abu yra ne kokios kokybes.
Man patinka vokiskas OLMUHLE

O jo galima didmena nusipirkti paprastam zmogeliui neturint firmos?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva1987 @ 2011 07 19, 22:14)
O jo galima didmena nusipirkti paprastam zmogeliui neturint firmos?

"Ekopirk " prekiauja po litrą . Galima pirkti stikliniame arba plastikiniame inde, ir kaina priklausomai nuo indų skiriasi. Gal kur kitur prekiauja po daugiau ir/arba pigiau, jei kas žino pasidalins.
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2011 07 19, 20:04)
as gaminu ir karstai, zinau smile.gif uztai ir nusistebejau, kaip tuos tarpus pavyko pripildyti smile.gif

Pasirodyk ką vakar nuveikei bigsmile.gif
Atsakyti
As dabar pirkau is Ekopirk litrini plasmasinei pakuotei.Apie 60 lt kainuoja.As dar su svarainio kortele perku,tai dar papildomai 10 % nuolaida gaunu.Tai 250 ml gaunasi 13lt. su kapeikom.
Ir tikrai gera kokybe.
Atsakyti
o kiek dėti į kilogramą muilo masės eterinių aliejų mililitrų, nes aš dėjau apie 10ml, tai jis man kvepia tik jei stovi uždaroje patalpoje, o nusiprausus jokio gero kvapo nebelieka,kvapas panašiai kaip ūkiško verysad.gif
ką daryti, kad ir rankos kvepėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 07 20, 14:34)
Pasirodyk ką vakar nuveikei bigsmile.gif

prasom smile.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2011 07 20, 19:45)
o kiek dėti į kilogramą muilo masės eterinių aliejų mililitrų, nes aš dėjau apie 10ml, tai jis man kvepia tik jei stovi uždaroje patalpoje, o nusiprausus jokio gero kvapo nebelieka,kvapas panašiai kaip ūkiško  verysad.gif
ką daryti, kad ir rankos kvepėtų  4u.gif

reiskia per mazai dejai wink.gif
kiek det priklausys nuo konkreciu eteriniu. bet bent pora trejeta kartu daugiau reiktu.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 07 20, 22:16)

Wau!!! Menas!
Kaip grazu,kas cia per technika?
Atsakyti
Daddygirl, labai gražios gėlytės! Man ypač spalvos patinka smile.gif
Atsakyti