Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. III d.

QUOTE(pokatak @ 2011 07 14, 21:12)
Merginos,gal galit patart...Kas galetu buti,jei muilas gleivejasi?Nu visai neputuoja,o tokiom nemaloniom gleivem tepasi.Bet plauna.
Gal jau viskas jam?

turbut muila daret, kur dauguma alieju recepte buvo skysti ir brandinot koki menesiuka?
Atsakyti
QUOTE(pokatak @ 2011 07 14, 22:12)
Merginos,gal galit patart...Kas galetu buti,jei muilas gleivejasi?Nu visai neputuoja,o tokiom nemaloniom gleivem tepasi.Bet plauna.
Gal jau viskas jam?

Mano tai gleivejosi alyvuoginis muilas, ir dar viena sunui viriau be kokoso (plove, bet neputojo)
Atsakyti
QUOTE(olivyte @ 2011 07 14, 20:45)
Kaune yra firma kuri natrio sarma parduoda, tik nezinau ar fasuoja po 1 kg. Gal faschem vadinasi  g.gif

Faschem parduoda, po 1 kg tai tikrai, gal net ir po 0.5 kg. As is ju pirkau ir NaOH, ir KOH, siunte man per kurjerius i Klaipeda, tik paprase asmens kodo ir israse saskaita. Tik man rodos, jie yra Vilniuje g.gif
Atsakyti
Merginos priminkit prašau tos parduotuvės Vilniuje pavadinimą kur NaOH prekiauja ..
Neužsirašiau o dabar verčiu verčiu puslapius ir nematau .. sad.gif Negi visas temas vėl skaityti doh.gif 4u.gif
Pamenu tik , kad iš A raidės ir kažkur kirtimuose atrodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 15 liepos 2011 - 12:49
QUOTE(erikae @ 2011 07 15, 12:48)
Merginos priminkit prašau tos parduotuvės Vilniuje pavadinimą kur NaOH prekiauja ..
Neužsirašiau o dabar verčiu verčiu puslapius ir nematau .. sad.gif Negi visas temas vėl skaityti  doh.gif  4u.gif
Pamenu tik , kad iš A raidės ir kažkur kirtimuose atrodo  unsure.gif

avsista
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2011 07 15, 13:59)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
s.m.kova as NaOH pirkau faschem, tai kg kainavo 10.5 LT +pirtatymas i Kauno r. 18Lt
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2011 07 14, 22:38)
turbut muila daret, kur dauguma alieju recepte buvo skysti ir brandinot koki menesiuka?

Aciu,
ne pati as ji dariau.Pirkau.Dabar neprisimenu,bet atrodo alyvuoginis.Ismeciau siandien.Nes labai jau nemalonus jis man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pokatak @ 2011 07 15, 19:44)
Aciu,
ne pati as ji dariau.Pirkau.Dabar neprisimenu,bet atrodo alyvuoginis.Ismeciau siandien.Nes labai jau nemalonus jis man  schmoll.gif

reikejo kist i spirntos giluma ir pamirst bent pusmeciui, per ta laika sukietetu ir pasikeistu neatpazistamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2011 07 15, 22:11)
reikejo kist i spirntos giluma ir pamirst bent pusmeciui, per ta laika sukietetu ir pasikeistu neatpazistamai smile.gif

Kaip visada paskubejau doh.gif
Papildyta:
Ai,ir dar.Daug kas cia kaip skaiciau minejo,kad aliejai is aliejai.lt yra tokie pat geri,kaip ir visur.Smalsumo vedina buvau kelis nusipirkus.Laikiau tamsioi ,vesioi spintelei.Ir po kazkur pusmecio,gal ir greiciau jie man sugedo.Atsirado kazkokiu nuosedu neaiskiu.Ir svarbiausia,kad beveik ant visu.Kvapo aisku ir taip ,kad net ner ko ligint su AN ar AZ.Ir asmeniskai man jie pradejo dvokti.Nors mano drauge sako,kad pakenciamas kvapas.
Tai va,sutaipiau ir ispiliau i kriaukle.
Mano verdiktas,jei kas norit juos naudot,pirkit mazais kiekiais ir sunaudokit kuo greiciau.
Arba geriau stebekit kas su jais darosi.
Atsakyti
QUOTE(pokatak @ 2011 07 15, 22:19)
Kaip visada paskubejau  doh.gif
Papildyta:
Ai,ir dar.Daug kas cia kaip skaiciau minejo,kad aliejai is aliejai.lt yra tokie pat geri,kaip ir visur.Smalsumo vedina buvau kelis nusipirkus.Laikiau tamsioi ,vesioi spintelei.Ir po kazkur pusmecio,gal ir greiciau jie man sugedo.Atsirado kazkokiu nuosedu neaiskiu.Ir svarbiausia,kad beveik ant visu.Kvapo aisku ir taip ,kad net ner ko ligint su AN ar AZ.Ir asmeniskai man jie pradejo dvokti.Nors mano drauge sako,kad pakenciamas kvapas.
Tai va,sutaipiau ir ispiliau i kriaukle.
Mano verdiktas,jei kas norit juos naudot,pirkit mazais kiekiais ir sunaudokit kuo greiciau.
Arba geriau stebekit kas su jais darosi.

Skubu ir aš pasidalinti įspūdžiais iš aliejus.lt. Gal čia ne vieta antireklamai, bet...
Užsukau vakar atsitiktinai į jų parduotuvę Vilniuje, Halės turguje. Buvau iš ryt ir užtaikiau ant proceso kai jie gavo aliejų siuntą. Tai likau, lengvai sakant, šokiruota. Atvežė tokį medinį ,,padoną" su aliejaus ,,bambaliais". Šie buvo skaidrūs (ne tamsūs), aptekėję riebalais... tokie 5 l talpos. O pardėj fasuoja iš molinių ąsočių. užmečiau akį į etiketes. Jokių galiojimo datų, laikymo ypatybių etc...
Ir dar... Ten iš pradžių pirkdavau neraf. kokoso aliejų, bet žiūriu per pusmetį (nuo pernai rudens) jo kainos pakilo daugiau nei dvigubai, o pamačius kokybę noras pirkti iš čia garuoja...
Atsakyti
Man LABAI patinka sis kokosu aliejus http://ekopirk.lt/ek...liejus-olmuhle/
Kiek naudojau sis man labiausiai patiko.Vis atsilauziu po maza gabaliuka ir suvalgau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokatak: 15 liepos 2011 - 22:25