QUOTE(pokatak @ 2011 07 15, 22:19)
Kaip visada paskubejau
Papildyta:
Ai,ir dar.Daug kas cia kaip skaiciau minejo,kad aliejai is aliejai.lt yra tokie pat geri,kaip ir visur.Smalsumo vedina buvau kelis nusipirkus.Laikiau tamsioi ,vesioi spintelei.Ir po kazkur pusmecio,gal ir greiciau jie man sugedo.Atsirado kazkokiu nuosedu neaiskiu.Ir svarbiausia,kad beveik ant visu.Kvapo aisku ir taip ,kad net ner ko ligint su AN ar AZ.Ir asmeniskai man jie pradejo dvokti.Nors mano drauge sako,kad pakenciamas kvapas.
Tai va,sutaipiau ir ispiliau i kriaukle.
Mano verdiktas,jei kas norit juos naudot,pirkit mazais kiekiais ir sunaudokit kuo greiciau.
Arba geriau stebekit kas su jais darosi.
Skubu ir aš pasidalinti įspūdžiais iš aliejus.lt. Gal čia ne vieta antireklamai, bet...
Užsukau vakar atsitiktinai į jų parduotuvę Vilniuje, Halės turguje. Buvau iš ryt ir užtaikiau ant proceso kai jie gavo aliejų siuntą. Tai likau, lengvai sakant, šokiruota. Atvežė tokį medinį ,,padoną" su aliejaus ,,bambaliais". Šie buvo skaidrūs (ne tamsūs), aptekėję riebalais... tokie 5 l talpos. O pardėj fasuoja iš molinių ąsočių. užmečiau akį į etiketes. Jokių galiojimo datų, laikymo ypatybių etc...
Ir dar... Ten iš pradžių pirkdavau neraf. kokoso aliejų, bet žiūriu per pusmetį (nuo pernai rudens) jo kainos pakilo daugiau nei dvigubai, o pamačius kokybę noras pirkti iš čia garuoja...