QUOTE(neringa.jn @ 2011 07 13, 22:18)
Babi jau atsakė dėl az

.
Muilo ph mažinimui naudoja boraksą arba boro rūgštį, bet dar šito nebandžiau, tai tik teorinės žinios.
Vakar išviriau glicerininį muilą nuo nulio. Nagi visai įdomus procesas, nors mano muilas nesigavo peršviečiamas. Gal dėl didesnio pariebinimo, nes receptuose nerekomenduojamas pariebinimas, o aš dariau su 7 proc. Kai turėsiu laiko nufotografuosiu.
Dabar planuose karštas procesas. Jis vilioja tuo, kad mažesni kvapų nuostoliai

.
Dekui mergaitem uz atsakymus.

O Jus karstajam budui nusipirkot specialu puoda jis berods vadinasi slowcooker? Ar ka nors kitka naudojat?

Kazkada ir as buvau aki i karstaji buda uzmetusi.

Gal zinot gaminant karstuoju budu muila kiek laiko reikia muila brandinti?