Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. III d.

QUOTE(Babi* @ 2011 07 03, 08:49)
O kaip darydavai skystus šampūnus? ax.gif

skiesdavau putu baze, pridedavaui paturbiimu- nieko mandro smile.gif
Atsakyti
Taigi, supjausčiau savo antrąjį sodininko muilą šįryt. Kur kas geriau smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Evah, grazu, ypac ta sviesi zalia apacioj thumbup.gif
Atsakyti
Ievulyte, netyčia jie čia išėjo, bet kitą kartą turbūt vėl bandysiu juos atkartot biggrin.gif
Atsakyti
Evah, labai gražu, veža mane šita žalia spalva thumbup.gif
Atsakyti
Mane irgi. Dabar sėdėsiu kumščius laikydama, kad niekas neparuduotų biggrin.gif
Atsakyti
vakar padariau kavos- abrikosu muila, tai kvapas unreal gavosi rolleyes.gif dejau tik ea, bet abrikosa, turint fantazijos, galima uzuost biggrin.gif
Atsakyti
Būtų labai smagu pamatyt mirksiukas.gif O kokius ea derinai? Nors kava su abrikosais ir be eterinių labai gerai skamba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 03 liepos 2011 - 13:34
QUOTE(Evah @ 2011 07 03, 13:34)
Būtų labai smagu pamatyt mirksiukas.gif O kokius ea derinai? Nors kava su abrikosais ir be eterinių labai gerai skamba biggrin.gif

as kazkokia tingine, kai reik ikelinet nuotraukas biggrin.gif dariau ant plikytos kavos, ea derinys labai margas, dejau atrodo isvis nederancius ea kvapus, taip pat dejau i recepta ir abrikosu aliejaus su kavos infuzija (jei teisingai issireiskiau smile.gif pries tai ten laikiau kava gal pusmeti, paskui nufiltravau, rezultatas - aliejus kvepiantis kava)
Atsakyti
Ir muile kavos kvapas jaučiasi? Labai įdomu! Visokių ištraukų esu bandžius, bet niekad nesumąsčiau, kad galima ir su kava tokią pagamint thumbup.gif Galiu pasivogt idėją? Norėčiau išmėginti virtuviniam muilui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 07 03, 17:08)
Ir muile kavos kvapas jaučiasi? Labai įdomu! Visokių ištraukų esu bandžius, bet niekad nesumąsčiau, kad galima ir su kava tokią pagamint  thumbup.gif Galiu pasivogt idėją? Norėčiau išmėginti virtuviniam muilui  rolleyes.gif

vien nuo istraukos kvapas muile vargiai jausis, bet pati istrauka tai neblogai kvepia smile.gif gali vogt ideja lotuliukas.gif nebandei sarma maisyt ant uzplikytos kavos? Va cia sioks toks kavos kvapas yra, nors toks keistokas, savotiskas ir kol sviezias toks kavos muilas, tai ne visiem gali patikt, bet paskui jis silpsta
Atsakyti
Esu bandžiusi porą kartų maišyti su kava vietoj vandens, bet kadangi abu buvo kvėpinti aromatiniais aliejais su kava, tai taip ir likau nesužinojus, ar pats muilas kvepia doh.gif
Atsakyti