Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. III d.

Pjaustyklių eBay'ui mačiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 26 birželio 2011 - 18:04
QUOTE(erikae @ 2011 06 26, 19:03)
Pjaustyklių eBay'ui mačiau  blush2.gif

eBay, tai visko galima rasti, bet aš niekada nepirkusi su Pay pal nedraugauju, tai kolkas pabūsiu be pjaustyklės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaSong @ 2011 06 25, 15:43)
Ingrid2, o kur ir uz kiek pirkai pjaustykle? smile.gif
cia mano su ciobreliu e.a. ir tarkiais muilo, nuspalvinto meduoliu prieskoniais:)
http://imageshack.us...6/p6110268.jpg/
o kas is naturaliu priemoniu(prieskoniniu ir pan) nudazo zalia spalva? smile.gif

Pjaustykles nepirkau. Pasidariau brezinuka ir paprasiau, kad uosvis pagamintu smile.gif

Spirulina dazo zaliai
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 06 26, 14:13)
Laukiu nesulaukiu savo naujos pjaustyklės, nes nors ir turiu visai neblogą, vis vien nesugebu lygiai pjaustyt doh.gif Porą valandų pjausčiau avižų, pieno ir medaus bloką  laugh.gif

user posted image

Bet buvo verta, nes pavyko puikiai mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Gal kam reikia RBD kokosų ir palmių aliejaus. Pirkausi dideli kiekį, dar maždaug pusę turbūt liko tongue.gif Muiliukus visai apleidau blush2.gif , tai galvoju reikia pabandyti atsargas išsituštinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrid2 @ 2011 06 26, 23:35)
Pjaustykles nepirkau. Pasidariau brezinuka ir paprasiau, kad uosvis pagamintu  smile.gif

aš vakar irgi pasidariau pjaustyklę blush2.gif , tik peilį nusipirkti liko, ir sulaukti kol pilnai išdžius, nes klijavau ir dar kampukus prisukau keliose vietose, nepreciziška, bet bus manau kaip man pradedančiajai super

jau prisipirkau šiandien šarmo, ryt gaminsiu muilą, bus pirmas bandymas biggrin.gif

sakykit, iš kur užsakinėjat dažus, aš turiu maistinių, gerų gelinių, nekenksmingų,tortams, bet kažkuri rašė, kad paskui spalva labai eina, ar gerai supratau?
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2011 06 27, 12:25)
jau prisipirkau šiandien šarmo, ryt gaminsiu muilą, bus pirmas bandymas biggrin.gif
sakykit, iš kur užsakinėjat dažus, aš turiu maistinių, gerų gelinių, nekenksmingų,tortams, bet kažkuri rašė, kad paskui spalva labai eina, ar gerai supratau?

ne del spalvos - del naturalumo ax.gif
nors as irgi esu bandzius su tais tortams dazais - spalvos gavosi labai ryskios thumbup.gif ir visai nedaze prausiantis muilu thumbup.gif
bet jau cia kaip kuriai - vienai grazu naturalus, man asmeniskai spalvos nemaiso blush2.gif
Atsakyti
Ką radau rolleyes.gif

Natūralių dažų sąrašas.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 06 27, 13:54)

luks nuoroda thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 06 27, 14:54)

super thumbup.gif ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olivyte @ 2011 06 27, 07:53)
Sveikos merginos smile.gif

Gal kam reikia RBD kokosų ir palmių aliejaus. Pirkausi dideli kiekį, dar maždaug pusę turbūt liko  tongue.gif Muiliukus visai apleidau  blush2.gif , tai galvoju reikia pabandyti atsargas išsituštinti  ax.gif

O kas tas RBD? koki kieki turi?
Atsakyti
QUOTE(Ingrid2 @ 2011 06 27, 23:12)
O kas tas RBD? koki kieki turi?

RBD (refined-bleached-deodorized) - tai rafinuotas, bespalvis, bekvapis. Turiu apie 10 kg.
Atsakyti