Pjaustyklių eBay'ui mačiau
QUOTE(erikae @ 2011 06 26, 19:03)
Pjaustyklių eBay'ui mačiau
eBay, tai visko galima rasti, bet aš niekada nepirkusi su Pay pal nedraugauju, tai kolkas pabūsiu be pjaustyklės
QUOTE(AnaSong @ 2011 06 25, 15:43)
Ingrid2, o kur ir uz kiek pirkai pjaustykle?
cia mano su ciobreliu e.a. ir tarkiais muilo, nuspalvinto meduoliu prieskoniais:)
http://imageshack.us...6/p6110268.jpg/
o kas is naturaliu priemoniu(prieskoniniu ir pan) nudazo zalia spalva?
cia mano su ciobreliu e.a. ir tarkiais muilo, nuspalvinto meduoliu prieskoniais:)
http://imageshack.us...6/p6110268.jpg/
o kas is naturaliu priemoniu(prieskoniniu ir pan) nudazo zalia spalva?
Pjaustykles nepirkau. Pasidariau brezinuka ir paprasiau, kad uosvis pagamintu
Spirulina dazo zaliai
Sveikos merginos
Gal kam reikia RBD kokosų ir palmių aliejaus. Pirkausi dideli kiekį, dar maždaug pusę turbūt liko Muiliukus visai apleidau , tai galvoju reikia pabandyti atsargas išsituštinti
Gal kam reikia RBD kokosų ir palmių aliejaus. Pirkausi dideli kiekį, dar maždaug pusę turbūt liko Muiliukus visai apleidau , tai galvoju reikia pabandyti atsargas išsituštinti
QUOTE(Ingrid2 @ 2011 06 26, 23:35)
aš vakar irgi pasidariau pjaustyklę , tik peilį nusipirkti liko, ir sulaukti kol pilnai išdžius, nes klijavau ir dar kampukus prisukau keliose vietose, nepreciziška, bet bus manau kaip man pradedančiajai super
jau prisipirkau šiandien šarmo, ryt gaminsiu muilą, bus pirmas bandymas
sakykit, iš kur užsakinėjat dažus, aš turiu maistinių, gerų gelinių, nekenksmingų,tortams, bet kažkuri rašė, kad paskui spalva labai eina, ar gerai supratau?
QUOTE(ailima @ 2011 06 27, 12:25)
jau prisipirkau šiandien šarmo, ryt gaminsiu muilą, bus pirmas bandymas
sakykit, iš kur užsakinėjat dažus, aš turiu maistinių, gerų gelinių, nekenksmingų,tortams, bet kažkuri rašė, kad paskui spalva labai eina, ar gerai supratau?
ne del spalvos - del naturalumo
nors as irgi esu bandzius su tais tortams dazais - spalvos gavosi labai ryskios ir visai nedaze prausiantis muilu
bet jau cia kaip kuriai - vienai grazu naturalus, man asmeniskai spalvos nemaiso
QUOTE(olivyte @ 2011 06 27, 07:53)
Sveikos merginos
O kas tas RBD? koki kieki turi?
QUOTE(Ingrid2 @ 2011 06 27, 23:12)
O kas tas RBD? koki kieki turi?
RBD (refined-bleached-deodorized) - tai rafinuotas, bespalvis, bekvapis. Turiu apie 10 kg.