Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. III d.

QUOTE(sauliuxxx @ 2011 06 25, 13:42)
Zinau as sita persona  lotuliukas.gif "Lauzia" is saves nerealu verslininka, uzsiima viskuom is eiles, visko po biski, bet nieko iki galo, manosi zinas "viska apie viska", bet va, jau pora metu praejo nuo tos dienos, kai jis man pliauskejo apie milijonus, o niekur taip ir nepajudejo - vis dar raso bloga su klaikiom gramatinem klaidom ir klaidinancia informacija apie viska is eiles  doh.gif

taip ir galima numanyt lotuliukas.gif tevas chemikas, o sunaus elementariu dalyku neismoke lotuliukas.gif

butu galima pakomentuot, bet pratrins tuos komentarus, neleis rodyt. Tikiuos nieks neras tos nesamones ir neskaitys
Atsakyti
Ingrid2, o kur ir uz kiek pirkai pjaustykle? smile.gif
cia mano su ciobreliu e.a. ir tarkiais muilo, nuspalvinto meduoliu prieskoniais:)
http://imageshack.us...6/p6110268.jpg/
o kas is naturaliu priemoniu(prieskoniniu ir pan) nudazo zalia spalva? smile.gif
Atsakyti
Štai čia yra aprašyta su pavyzdžiais kokie augaliukai kokią spalvą duoda muilui. Man pati gražiausia žalia išgauta dilgėlių pagalba.
Atsakyti
QUOTE(AnaSong @ 2011 06 25, 16:43)
Ingrid2, o kur ir uz kiek pirkai pjaustykle? smile.gif
cia mano su ciobreliu e.a. ir tarkiais muilo, nuspalvinto meduoliu prieskoniais:)
http://imageshack.us...6/p6110268.jpg/
o kas is naturaliu priemoniu(prieskoniniu ir pan) nudazo zalia spalva? smile.gif

Dilgelės, arba aš bandysiu su žaliuoju moliu daryti blush2.gif
Atsakyti
AnaSong, kaip tik kątik pasigaminau džiovintų dilgėlių miltelių. Kitą savaitę gaminsiu sodininko muilą, tai galėsiu parodyti, kas išėjo. Dar žalią spalvą duoda želmenų milteliai, tai aš greičiausiai juos abu maišysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 06 25, 11:10)
O jei dažote su oksido milteliais, įvairių spalvų moliais arba mica, ar kinta spalva su laiku?

moliai daugiau maziau islaiko spalva. tik jais neisgausi ryskiu sodriu spalvu.
Papildyta:
QUOTE(erikae @ 2011 06 25, 12:22)
Atsiprašau kad perskaičiusi tik pirmą temą lendu pas jus ..

man atrodo, daug tokiu receptu internete - puodukas to, puse puoduko ano..
i blogus visi gali rasyti, ka tik nori smile.gif informacijos gausa, deja, turi du galus smile.gif
Papildyta:
Zalia spalva turbut sunkiausia isgauti nat priemonem. Tikra zalia. Nes dazniausiai gaunasi alyvuogine zalia.
Ir ji dazniausiai isblunka.
Papildyta:
dilgeliu milteliai gal ir nebloga ideja. kiek pamenu, kai kazkada su jom dariau, lyg neparudavo dauguma gabaliuku.
user posted image

Evah, kaip juos naudosi? Idomu, kaip su laiku kis spalva.
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2011 06 23, 12:35)
graziai atrodo, o dezute ir pavadinima pati pasidarei ar galima isigyti kur nors 4u.gif

Dėžutę pati lanksčiau, štampukas pirktinis

Evah, tavo avižų muilas atrodo nuostabiai thumbup.gif
Atsakyti
Daddygirl, šįkart planuoju sumaišyti su lašeliu šilto aliejaus ir įmaišyti po pėdsako arba tiesiog į šiltus aliejus suberti. Dar neapsisprendžiau dėl išvaizdos rolleyes.gif Man irgi įdomiausia, kaip laikysis spalva. Kiek teko girdėti, dilgėlės turėtų išlaikyti spalvą. Dar tą patį girdėjau apie petražolių miltelius.
Taip sakant, grįžtu prie natūralumo rolleyes.gif Turiu baisią žinių spragą - natūralias dažymo priemones, tad dabar darbuojuosi.
Papildyta:
Ačiū agee! Vakar dar keturis kilogramus išviriau jo, labai gaila buvo ožkos pieną palikti šaldiklyje biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 25 birželio 2011 - 19:45
Ta sraipsni, kuriame naudojama teik daug sarmo, buvau jau skaiciusi gan seniai VA CIA , kiek suprantu imta ir copy paste padaryta
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 06 25, 19:47)
Daddygirl, šįkart planuoju sumaišyti su lašeliu šilto aliejaus ir įmaišyti po pėdsako arba tiesiog į šiltus aliejus suberti. Dar neapsisprendžiau dėl išvaizdos rolleyes.gif Man irgi įdomiausia, kaip laikysis spalva. Kiek teko girdėti, dilgėlės turėtų išlaikyti spalvą. Dar tą patį girdėjau apie petražolių miltelius.
Taip sakant, grįžtu prie natūralumo  rolleyes.gif Turiu baisią žinių spragą - natūralias dažymo priemones, tad dabar darbuojuosi.
Papildyta:
Ačiū agee! Vakar dar keturis kilogramus išviriau jo, labai gaila buvo ožkos pieną palikti šaldiklyje biggrin.gif

user posted image

kaip visad nerealu smile.gif geras kiekis smile.gif as su eiliniu klausimu - kuo kvepia? ax.gif
ech, kaip pasiilgau muilo virimo... dabar tenka su vyru si reikala derint, tad baigiu pamirst muilo kvapa... verysad.gif
Atsakyti
Ievulyte, šis - niekuo. Tiksliau, specialiai jokio kvapo nedėjau. Man labai patinka natūralus šito muilo kvapas smile.gif Jis labai lengvas, bet tikrai jaučiamas. O dėl kiekio, tai patikrintus ir mėgstamus receptus darau didesniais kiekiais - mažiau terlionės biggrin.gif Pasisukiojai virtuvėj porą valandų ir yra, ilgam.

Užjaučiu dėl abstinencijos. Man irgi dažnokai tenka derintis prie šeimyniškių, tai kai jau verdu, užsibarikaduoju virtuvėj biggrin.gif
Atsakyti
perskaiciau apie pertazoles ir snd isbandziau smile.gif bet kaip tuos miltelius padaryt, kad butu kaip pudra? nes as maliau maliau su kavamale, bandziau sijoti, bet tada pastebejau, kad ant kavamales krasteliu tie miltukai kaupiasi, tai vis maldavau ir gramdydavau..biz privargau kol pora arbatiniu sauksteliu pabandymui pasidariau smile.gif
dar taip pat dariau burokeliu miltukus, bet ir jie nera birus, gal reikia ziupsni druskos, kad dregme isgarint?et gaila, kad ant prieskoniu(kalbu ne apie misinius)ne raso ko ten dar deda:)
dar turiu risidziovinus juodu serbentu zieveliu, bet dar nezinau kuo jas smulkint,nes paskui nerasiu kavamalei, kadangi labai jau nedaug turiu smile.gif
Evah, o kaip tu is dilgaliu miltelius darysi?
ryt eisiu dilgeliaut smile.gif
Atsakyti