Taigi, kadangi niekas nerašo padoraus reportažo apie Kos salą, tai sakau aš pabandysiu. Iš karto atsiprašau, kad nerašysiu nei apie Kalymnos ar Nissyros salą, nemačiau ir Zia kaimo, nepasakysiu, koks cinamono gėrimo skonis, o ir kitų salos įžymybių neaprašysiu, bet... Tikiuosi, kad rasite naudingos info
taigi, pirmiausia visiems aktualus klausimas - nuvykau į salą, o kaip nuvažiuoti į viešbutį? Galima važiuoti taksi, galima važiuoti visuomeniniu transportu. Autobusai iš Koso oro uosto pradėjo važinėti tik šiemet, sako, taksistai pradėjo dėl to pykti... Bet kokiu atveju, taksistai rupūžės nesidera, tad taksi kainos pobrangės...
Bendras autobusų grafikas iš oro uosto
Važiuojantiems į Kardameną reikia atminti, kad Kardamenoje reikės keisti autobusus - tie, kurie važiuoja į Mitsis, vieni autobusai, tie kurie važiuoja i Lakitira - kiti autobusai. Grafikas:
Beje, Mitsis viešbučiai turi ir savo autobusą, kuris veža į Kardameną, tačiau atminkite kad jis yra nemokamas, tik bilietą reikia pasiimti iš anksto registratūroje. Grafiko neskanavau, bet manau vietoje rasite
taip pat grafikas -Kardamena - Kos - Kardamena.
Taigi, pradžiai apie įžymybes... Pirmiausia , važiuojant į Kos , turi apsiginkluoti arba geromis helenistikomis žiniomis, arba bizantikos žiniomis... Nes ir tų ir tų įžymybių pilna... Ir be abejo, reikia gautiv gerą salos žemėlapį - aš pats pirkausi kišeninį žemėlapį už 3,5 EUR, bet jis superinis. Labiausiai patiko kelio parašymas:"Secondary unsurfaced road in poor quality" ir "Unsurfaced but suitable for veliches". O kaip juos realiai atskirti žemėlapyje? velniai žino... Tiesa sakant, jame sužymėti ir takai, ir tokie objektai, kur vietiniai nelabai žino. Pvz , ar kas inojote, kad rya 3 mineralinės SPA versmės, nors realiai pasiekiama tik viena?
Taigi, vieną paskyriau kelionei mašina, pasiėmiau KIA picanto , ir sakyčiau geras velniukas ta mašinėlė... Visai patiko
Mano mašiniukas:
Ką gi, ir pirma mano kelionė buvo į pietinę salos pusę - na gerai sakau sau pasieksiu aš, Aspri Petra Cave ir suksiu atgal... Pakeliui užsukau į Agios Stefanos bazilikos vietą - nuo kelio matosi labai gerai ženklas - iš tiesų ši vieta nustebino... Pirmiausia teko pravažiuoti apleistą viešbučio kompleksą - tikrai įdomiai atrodo...
Užuolaidos plėvesuoja, žolės auga, gėlės bando augti... Bet...
O pačios bazilikos griuvesiai rodo, kad tai buvo kad įspudinga maža bažnytėlė - nežinia ar marmuro kolonos buvo perkeltos iš kitur ar ...
Ir kas įdomiausia prieš bazilikos liekanas - Kastri saloje yra pastatyta šiuolaikinė koplytėlė... Gan įdomus sprendimas
Maudaisi ir meldiesi
Tiesa sakant daug ten tų šiuolaikinių koplytėlių - bet gal apie viską iš eilės Kefalos miestelį pravažiavau kelis kartus - na iš tiesų tipinis šiuolaikinis miestelis, keli senesni namai ir didesnė cerkvė.
Kaip ne keista būtų, čia kainos parduotuvėse mažesnės, o ir galima pamatyti tikrų graikišku kavinių - kur sėdi vieni senukai (vyrai ta prasme) ir bendrauja tarpusavyje. Na gal tik tas paminklas nei šioks nei toks, nežinia ką jis reiškia...
Taigi lekiam toliau ir beiškant nelaimingos Aspri Petra olos, radau kitą koplytėlę. Reikia pasakyti, tai kad vis tik senoji koplytėlė nerestauruota, o šalia pastatyta visai nauja. Ir ... Nors ir buvau girdėjęs, gal jei yra noras, galima Graikijoje bet kada aplankyti koplyčias, tik čia su tuo susidūriau pirmą kartą - tiesiog tereikėjo pasukti duryse raiktą ir užeiti... Beliko uždegti žvakutę, numesti keletą eurocentų ir keliauti toliau
Tiesa sakant tos olos taip ir neradau, kaip ir pažymėtų arceologinių vietų... Gal jas užstojo šios pašiūrės, nežinau
Kadangi laiko buvo, nusprendžiau nulėkti iki pačio salos galo - Agias Mamas ...
Reikia pasakyti, kad kelias ne fontanai, sako, žiemą saloje buvo baisinės liūtys, tad kelias lig šiol kai kur paplautas - vis tik pagal žemėlapį nematau ar tai "suitable for veliches' ar ne
Agia Mamas varpinė
Ir pati koplytėlė
Kaip ir beveik visos koplytėlės Kos saloje - ji yra nauja, tad vėl į mašiną ir atgal. Pakeliui matau užrašą Beach Paradisos , tad nutariu užsukti ten. Vat ir dabar yra pagrindinis klausimas - kurį pliažą giria - nes Kos saloje yra du pliažai Paradisos ir Paradise. Tad įdedu palyginimui Paradisos pliažo foto
Dar kartą pasižiūrėjau į savo žemėlapį ir paklausiau baro savininko - ar įmanoma tiesiausiu keliu nuvažiuoti į Ag. Theologos. Tas sako, o tai pas tave džipas, sakau nu ne, ai tai sako sunkiai sunkiai, bet sakau, tai iki Ag. Mamos nuvažiaviau, sakau gal pavyks, nu sako bandyk, bet nerekomenduoju. Tad kas bijote tikrai nevažiuokite šiuo keliu. O man kas, velnias neims Ir pirmyn
Vaizdai super, laukine gamta... Ech....
Sustojau prieš pat gerą kelią... Vien kad nufotografuoti šitą gėlytę -
Ech kvapas ... Čiobreliai , dar kažkas... Ir ožkų skambaliuku skambėjimas, patikėkite ... Tai nepakartojama
Vėl ant gero kelio ir ožkos
Tiesa sakant nevarkite jei ant kelio ožkos - nepypsėkite - tiesiog ramiai važiuokite pirmu bėgiu ir pravažiuosite
Tiesa sakant tos olos taip ir neradau, kaip ir pažymėtų arceologinių vietų... Gal jas užstojo šios pašiūrės, nežinau
Kadangi laiko buvo, nusprendžiau nulėkti iki pačio salos galo - Agias Mamas ...
Reikia pasakyti, kad kelias ne fontanai, sako, žiemą saloje buvo baisinės liūtys, tad kelias lig šiol kai kur paplautas - vis tik pagal žemėlapį nematau ar tai "suitable for veliches' ar ne
Agia Mamas varpinė
Ir pati koplytėlė
Kaip ir beveik visos koplytėlės Kos saloje - ji yra nauja, tad vėl į mašiną ir atgal. Pakeliui matau užrašą Beach Paradisos , tad nutariu užsukti ten. Vat ir dabar yra pagrindinis klausimas - kurį pliažą giria - nes Kos saloje yra du pliažai Paradisos ir Paradise. Tad įdedu palyginimui Paradisos pliažo foto
Dar kartą pasižiūrėjau į savo žemėlapį ir paklausiau baro savininko - ar įmanoma tiesiausiu keliu nuvažiuoti į Ag. Theologos. Tas sako, o tai pas tave džipas, sakau nu ne, ai tai sako sunkiai sunkiai, bet sakau, tai iki Ag. Mamos nuvažiaviau, sakau gal pavyks, nu sako bandyk, bet nerekomenduoju. Tad kas bijote tikrai nevažiuokite šiuo keliu. O man kas, velnias neims Ir pirmyn
Vaizdai super, laukine gamta... Ech....
Sustojau prieš pat gerą kelią... Vien kad nufotografuoti šitą gėlytę -
Ech kvapas ... Čiobreliai , dar kažkas... Ir ožkų skambaliuku skambėjimas, patikėkite ... Tai nepakartojama
Vėl ant gero kelio ir ožkos
Tiesa sakant nevarkite jei ant kelio ožkos - nepypsėkite - tiesiog ramiai važiuokite pirmu bėgiu ir pravažiuosite
kadangi turėjau dar laiko, nuspredžiau nuvažiuoti į kitą salos pusę. Ypač viliojo Palio Pili pilis. Grįžimui pasukau per Kamari miestelį - kaip visada Graikijoje miestelių panašiais pavadinimais galima sutikti daug, tiesa sakant tai tipinis žvejybinis miestelis, tiesa paplūdymiai akmenuoti. Tad vanduo nors ir skaidrus, tačiau...
Na aišku, važiuodamas, kaip kvailys, pasukau į Pili miestelį. Aišku, aš ten jokios pilies neradau, tačiau netikėtai radau dar vieną tipinį graikišką kaimelį ir ... senovinę (šį kartą tikrai) koplytėlę. manau besibraškydami pio šį kaimelį ir jūs šią vietą rasite gan lengvai :
Tikiuosi Jums irgi vietinis diedukas ją parodys Ir bandys kažką papasakoti angliškai, kad tai bizantinis reikalas... Ar tai jo šeimos šventykla
Dar kartą pasitikrinu žemėlapį ir pirmyn į pilį - Palio Pili šiaip reiškia senasis Pili. Šį kartą rodyklės kelią į pilį parodo teisingai. Tik va šį kartą mane apgauna patys graikai Paisvaikščiuojimui po pilį yra įrengtas pažintinis takas, ten yra gan nemažai bažnytėlių, tačiau nepasiduokite provokacijai ir neikite ten kur parašyta ranka "Castel" - nes ten visai ne pilis, bet... kavinė... Iš vienos pusės gal ir gerai - pilis matosi visu žavumu,
Bet tada pasidaro gaila laiko ir jėgų antrą kartą lipti į kalną... Nors pabandyti verta... Keliaudami būkite atsargūs ir žiūrėkite po kojomis - driežų didumas neišpasakytas:
Beje, kaip ir gėlių -
O čia kelios bažnytėlių ir tvirtovės foto - kai pagalvoji koks velnias jas statė ir kiek vargo bestatydamas...
Papildyta:
O leidžiantis nuo kalno mano kelią užtvėrė avių banda su motorizuotu piemeniu
Dienos pabaigai beliko aplankyti tik įžymųjį Plakia mišką bei Andimachia tvirtovę - dėl miško klausimų kaip ir nėra
Dėl Andimachia tvirtovės - šiek tiek daugiau komentarų - tvirtovė kaip ir Polia Pili liko nuo kryžiaus žygio laikų, sakyčiau tikrai verta aplankyti, čia taip pat yra išlikusios pora tikrų koplytėlių , bevaikštant galima rasti ne tik herbus, bet ir statybos metus.
Įėjimo herbas
Bažnytėlė su herbu:
Vis dar veikianti bažnytėlė, kaip visada atvira
ir dar kartą - mūrai
Tiesa sakant nepalankiau Andimachia tradicinio namo Ir dar gal kažmą užmiršau, bet... Norint keliauti galima rasti ką pamatyti
Papildyta:
Tiesa, fotografuodami būkite atsargūs - saloje pilna karinių bazių - vien dėl to kad Turkija šalia - čia Kos miesto pliažas , ten kur horizonte matosi kalnai ir gyvenvietė - jau Turkija.
O čia - karinis laivas, bet nenustebkite kad ant kelio pamatysite ir besivažinėjančius tankus:) Jų greičio limitas - 70 km per valandą, net ženklas specialus stovi
Aišku, Jūs laukiate žinių apie viešbučius, na šiek tiek kantrybės Tuoj ir jie bus
Papildyta:
Ot velnias, sumaišiau foto
Šita foto vadinasi - ir mieste galima užsiimti avininkyste
O vietoje aukščiau paskelbtos turėjo būti ši foto
na nepykite prašau
Na aišku, važiuodamas, kaip kvailys, pasukau į Pili miestelį. Aišku, aš ten jokios pilies neradau, tačiau netikėtai radau dar vieną tipinį graikišką kaimelį ir ... senovinę (šį kartą tikrai) koplytėlę. manau besibraškydami pio šį kaimelį ir jūs šią vietą rasite gan lengvai :
Tikiuosi Jums irgi vietinis diedukas ją parodys Ir bandys kažką papasakoti angliškai, kad tai bizantinis reikalas... Ar tai jo šeimos šventykla
Dar kartą pasitikrinu žemėlapį ir pirmyn į pilį - Palio Pili šiaip reiškia senasis Pili. Šį kartą rodyklės kelią į pilį parodo teisingai. Tik va šį kartą mane apgauna patys graikai Paisvaikščiuojimui po pilį yra įrengtas pažintinis takas, ten yra gan nemažai bažnytėlių, tačiau nepasiduokite provokacijai ir neikite ten kur parašyta ranka "Castel" - nes ten visai ne pilis, bet... kavinė... Iš vienos pusės gal ir gerai - pilis matosi visu žavumu,
Bet tada pasidaro gaila laiko ir jėgų antrą kartą lipti į kalną... Nors pabandyti verta... Keliaudami būkite atsargūs ir žiūrėkite po kojomis - driežų didumas neišpasakytas:
Beje, kaip ir gėlių -
O čia kelios bažnytėlių ir tvirtovės foto - kai pagalvoji koks velnias jas statė ir kiek vargo bestatydamas...
Papildyta:
O leidžiantis nuo kalno mano kelią užtvėrė avių banda su motorizuotu piemeniu
Dienos pabaigai beliko aplankyti tik įžymųjį Plakia mišką bei Andimachia tvirtovę - dėl miško klausimų kaip ir nėra
Dėl Andimachia tvirtovės - šiek tiek daugiau komentarų - tvirtovė kaip ir Polia Pili liko nuo kryžiaus žygio laikų, sakyčiau tikrai verta aplankyti, čia taip pat yra išlikusios pora tikrų koplytėlių , bevaikštant galima rasti ne tik herbus, bet ir statybos metus.
Įėjimo herbas
Bažnytėlė su herbu:
Vis dar veikianti bažnytėlė, kaip visada atvira
ir dar kartą - mūrai
Tiesa sakant nepalankiau Andimachia tradicinio namo Ir dar gal kažmą užmiršau, bet... Norint keliauti galima rasti ką pamatyti
Papildyta:
Tiesa, fotografuodami būkite atsargūs - saloje pilna karinių bazių - vien dėl to kad Turkija šalia - čia Kos miesto pliažas , ten kur horizonte matosi kalnai ir gyvenvietė - jau Turkija.
O čia - karinis laivas, bet nenustebkite kad ant kelio pamatysite ir besivažinėjančius tankus:) Jų greičio limitas - 70 km per valandą, net ženklas specialus stovi
Aišku, Jūs laukiate žinių apie viešbučius, na šiek tiek kantrybės Tuoj ir jie bus
Papildyta:
Ot velnias, sumaišiau foto
Šita foto vadinasi - ir mieste galima užsiimti avininkyste
O vietoje aukščiau paskelbtos turėjo būti ši foto
na nepykite prašau
Taigi, dėl viešbučių - kaip jau kažkur minėjau buvome apsistoję Helona Double Tree by Hilton viešbutyje. Tiesiog norėjome pabandyti pagyventi kambaryje su privačiu baseinu Tiesa sakant tikrai nesigailėjome - superinis viešbutis, superinis aptarnavimas - atvykus iš karto šokoladinis sausainis, kambaryje atšaldytas šampanas ir vaisių krepšelis.... Realiai tai dviejų kambarių butas, su didžiule terasa... Ech , tikras la fa... maudaisi kada nori ir kaip nori Aišku, viešbutis turi šiokių tokių minusų - tai kad iš jo toli iki miestelio, o ir žalumos nėra... Na bet kokiu atveju
Sharing pool (bendras baseinas keliems kambariams)
Vakare visi baseinai keičia spalvas, gaila tik kad neina jų perteikti..
Bunant viešbutyje kažkas atsitiko baseinui, tai atvarė viešbučio vadovas sako - tai jūs nepykite, bet mes turime jus perkelti, kadangi neturime tokių laisvų kambarių, tai mes perkelsime Jus į vilą... Ką ir čia jau besakysi... namuose pasižiūrėjau vilos kainą - 600 EUR naktis...
Publika - italai, vokiečiai, rusai... Bet kokiu atveju tai viešbutis ne vaikams, jokio cypimo kaukimo. Beje, įdomiai sprendė eilių problemas valgykloje - visus išvedžioja ir pasodina pageidajamose vietose. Vieną kartą nebuvo vietos lauke, tai sako gal norite viduje ar norėsite palaukti - sakome palauksim - tai nuvedė į kitą sasę - sako čia Jums užkandžiai, o prie užkandžio ouzas... Et ir ką čia besakysi, tik 5* viešbutis, be jokių ten 5* su pliusu
Gerai o dabar apie žemiškuosius dalykus.
Taigi visų mamų meilė Mitsis viešbučiai. Jų kaip žinia Kose yra 5 viešbučiai, 4 prie kardamenos, 1 - Ramira beach -Psalidi vietovėje. Visi kotiruojami kaip 5*, o Blue Domes - net 5*+.
Pagal pastatymo senumą (jaunėjimo tvarka) viešbučiai eina Ramira, Family, Summer palace, Norida ir Blue Domes. Savininko tikslas turėti 20 viešbučių, juos kas met renuovuoti eilės tvarka. Blue domes teritorijoje savininkas turi savo vilą ir kas kartėmis atvažiuoja inspektuoti visus viešbučius.
Taigi pirmiausia apie Kardamenos viešbučius. kaip jau minėjau, tai yra didžiausias kompleksas viešbučių, 3 iš jų naudojasi bendromis paslaugomis, 4 - vienu pliažu, tačiau skirtingais gultais ir skėčių spalvomis.
Mitsis Family - bene prasčiausias viešbutis, jį vertinčiau kaip 4*, ir visiškai negalima jo vadinti family - nors ir turėtų būti pritaikytas vaikams, tačiau yra ant kalno, iki pliažo velniai žino kaip su vežimėliu nusigauti... Savininkai žada gauti golfo mašinas, kurios žmones nuvež iki pliažo...
summer palace - superinis vaizdas iš restorano balkono, supernis vidinis baseinas, tačiau pats viešbutis vėl suspaustas, nes... vėl ant kalno...
Vaizdas iš valgyklos
O čia vaizdas į pliažą - skirtinga skėčio spalva - skirtingas viešbutis
Norida sakyčiau geresnis už paskutinis, na viešbutis kaip viešbutis.
Įžymusis Blue domes
Kambarių skaičius ~490 , t.y. pilno užpildymo metu gyvena ne mažiau kaip 1000 žmonių. Taip, viskas super vaizdai , baseinai, teritorija (beje pliažas akmenukai, tam kad vėjas nepūstų dulkių, nes šioje teritorijoje gana dažni vėjai), bet kiek ilgai jis tems su tokiu apkrovimu?
Įdomumo dėlei - visi viešbučiai naudojasi vienu vandens parku, jis atrodo taip:
Sharing pool (bendras baseinas keliems kambariams)
Vakare visi baseinai keičia spalvas, gaila tik kad neina jų perteikti..
Bunant viešbutyje kažkas atsitiko baseinui, tai atvarė viešbučio vadovas sako - tai jūs nepykite, bet mes turime jus perkelti, kadangi neturime tokių laisvų kambarių, tai mes perkelsime Jus į vilą... Ką ir čia jau besakysi... namuose pasižiūrėjau vilos kainą - 600 EUR naktis...
Publika - italai, vokiečiai, rusai... Bet kokiu atveju tai viešbutis ne vaikams, jokio cypimo kaukimo. Beje, įdomiai sprendė eilių problemas valgykloje - visus išvedžioja ir pasodina pageidajamose vietose. Vieną kartą nebuvo vietos lauke, tai sako gal norite viduje ar norėsite palaukti - sakome palauksim - tai nuvedė į kitą sasę - sako čia Jums užkandžiai, o prie užkandžio ouzas... Et ir ką čia besakysi, tik 5* viešbutis, be jokių ten 5* su pliusu
Gerai o dabar apie žemiškuosius dalykus.
Taigi visų mamų meilė Mitsis viešbučiai. Jų kaip žinia Kose yra 5 viešbučiai, 4 prie kardamenos, 1 - Ramira beach -Psalidi vietovėje. Visi kotiruojami kaip 5*, o Blue Domes - net 5*+.
Pagal pastatymo senumą (jaunėjimo tvarka) viešbučiai eina Ramira, Family, Summer palace, Norida ir Blue Domes. Savininko tikslas turėti 20 viešbučių, juos kas met renuovuoti eilės tvarka. Blue domes teritorijoje savininkas turi savo vilą ir kas kartėmis atvažiuoja inspektuoti visus viešbučius.
Taigi pirmiausia apie Kardamenos viešbučius. kaip jau minėjau, tai yra didžiausias kompleksas viešbučių, 3 iš jų naudojasi bendromis paslaugomis, 4 - vienu pliažu, tačiau skirtingais gultais ir skėčių spalvomis.
Mitsis Family - bene prasčiausias viešbutis, jį vertinčiau kaip 4*, ir visiškai negalima jo vadinti family - nors ir turėtų būti pritaikytas vaikams, tačiau yra ant kalno, iki pliažo velniai žino kaip su vežimėliu nusigauti... Savininkai žada gauti golfo mašinas, kurios žmones nuvež iki pliažo...
summer palace - superinis vaizdas iš restorano balkono, supernis vidinis baseinas, tačiau pats viešbutis vėl suspaustas, nes... vėl ant kalno...
Vaizdas iš valgyklos
O čia vaizdas į pliažą - skirtinga skėčio spalva - skirtingas viešbutis
Norida sakyčiau geresnis už paskutinis, na viešbutis kaip viešbutis.
Įžymusis Blue domes
Kambarių skaičius ~490 , t.y. pilno užpildymo metu gyvena ne mažiau kaip 1000 žmonių. Taip, viskas super vaizdai , baseinai, teritorija (beje pliažas akmenukai, tam kad vėjas nepūstų dulkių, nes šioje teritorijoje gana dažni vėjai), bet kiek ilgai jis tems su tokiu apkrovimu?
Įdomumo dėlei - visi viešbučiai naudojasi vienu vandens parku, jis atrodo taip:
Udriau,
O kaip kainos? Alaus, maisto ir pnš....Girdėjau, kad šiemet dėl krizės viskas labai pabrango visoj Graikijoj ir salose. Pažįstama graikė sakė, kad kavos puodelis 5 eurai. Ar tiesa?
O kaip kainos? Alaus, maisto ir pnš....Girdėjau, kad šiemet dėl krizės viskas labai pabrango visoj Graikijoj ir salose. Pažįstama graikė sakė, kad kavos puodelis 5 eurai. Ar tiesa?
Labai fainas reportazas Toks vaizdas, kas skirtingose salose buvom
Atsakau į abu klausimus iš karto - nebuvo laiko kada po kavines ir parduotuves lakstyti, tiesa sakant net frape tik vieną kartą tegėriau, aš jau nekalbu apie cinamono gėrimą, bet sakyčiau kainos proto ribose, kuras tik be proto beviek du eurai, tik kai maži atstumai beveik jo neišnaudoji...
O dėl skirtingų salų Toks jau mano gyvenimas man reikia tik gero žemėlapio ir aš pataikau ten kur turistai ne visada būna arba nemato... Net patys graikai stebėdavosi - sako oo mes patys šito nežinojome, nors tas objektas pažymėtas žemėlapyje...
Gerai grįžtame prie viešbučių - Ramiros nekomentuoju, mano pasisakymą žinote kitoje temoje
Gaia Royal, Gaia palace. Abu viešbučiai yra viename bloke, Palace toliau nuo jūros, Royal senesnis prašosi remonto, tačiau prie jūros. Žadama rekonstrukcija, bus vandens parkas. Vis tik vieta ir gera ir bloga - pliažas smėlis, tačiau totaliai nėra kur išeiti, grynas kaimas. Beje, čia ir aš mačiau tas kopas (na gerai koputes). Beje, autobusų stotelė čia nuo viešbučio laaabai toli...
Gaia palace
Pliažas
Kaip ir sakiau - man asmeniškai tikrai patiko Caravia beach - na aišku , stilius ne šiuolaikinis, 4*, kambariuose prancūziški balkonai, bet teritorija, pliažas... Ech...
Sako būna uodų, vis tik teritorija pakankamai žalia, bet visuose kambariuose yra kištukai nuo uodų. Juokingiausia buvo matyti tarp želdinių augančias cukinijas ir agurkus, sakau čia kam ar pažinimui ar valgymui, tai menedžeris sako - ai čia abiem
Iberostar Astir
Jei rinkčiausi tarp Mitsis ir Iberostaro -bet kokiu atveju laimėtų Iberostaras
Jo pliažas:
Ir kambariai su sharing pool
Šie kambariai buvo išparduoti sausio - vasario mėnesiais, matyt tai kažką sako...
Beje, butent čia pamačiau krūūva dviračių - čia su dviračiais žmonės ir į Kosą nulekia ir į Marmarį. Iš pačio viešbučio išeiti irgi nėra kur, deja...
O dėl skirtingų salų Toks jau mano gyvenimas man reikia tik gero žemėlapio ir aš pataikau ten kur turistai ne visada būna arba nemato... Net patys graikai stebėdavosi - sako oo mes patys šito nežinojome, nors tas objektas pažymėtas žemėlapyje...
Gerai grįžtame prie viešbučių - Ramiros nekomentuoju, mano pasisakymą žinote kitoje temoje
Gaia Royal, Gaia palace. Abu viešbučiai yra viename bloke, Palace toliau nuo jūros, Royal senesnis prašosi remonto, tačiau prie jūros. Žadama rekonstrukcija, bus vandens parkas. Vis tik vieta ir gera ir bloga - pliažas smėlis, tačiau totaliai nėra kur išeiti, grynas kaimas. Beje, čia ir aš mačiau tas kopas (na gerai koputes). Beje, autobusų stotelė čia nuo viešbučio laaabai toli...
Gaia palace
Pliažas
Kaip ir sakiau - man asmeniškai tikrai patiko Caravia beach - na aišku , stilius ne šiuolaikinis, 4*, kambariuose prancūziški balkonai, bet teritorija, pliažas... Ech...
Sako būna uodų, vis tik teritorija pakankamai žalia, bet visuose kambariuose yra kištukai nuo uodų. Juokingiausia buvo matyti tarp želdinių augančias cukinijas ir agurkus, sakau čia kam ar pažinimui ar valgymui, tai menedžeris sako - ai čia abiem
Iberostar Astir
Jei rinkčiausi tarp Mitsis ir Iberostaro -bet kokiu atveju laimėtų Iberostaras
Jo pliažas:
Ir kambariai su sharing pool
Šie kambariai buvo išparduoti sausio - vasario mėnesiais, matyt tai kažką sako...
Beje, butent čia pamačiau krūūva dviračių - čia su dviračiais žmonės ir į Kosą nulekia ir į Marmarį. Iš pačio viešbučio išeiti irgi nėra kur, deja...
Na va ir baigsiu savo istoriją - nes mažiukai viešbučiai ne visus domina Jei kas rašykite
O pabaigai - dar dėl Nissyros salos - kažkas patarė plaukti didesniu laivu, nes mažiukai supa, o kartais būna kad visai neplaukia -. turėkite omenyje kad didelis gali būti, kad išplaukia vakare, o grįž tik ryte... Tad išplaukdami paklauskite O bangų tikrai būna, čia mus jūra apdovanojo paskutinę dieną - vaizdas pro vilos langą
Ir atsisveikinimo bangos:
O pabaigai - dar dėl Nissyros salos - kažkas patarė plaukti didesniu laivu, nes mažiukai supa, o kartais būna kad visai neplaukia -. turėkite omenyje kad didelis gali būti, kad išplaukia vakare, o grįž tik ryte... Tad išplaukdami paklauskite O bangų tikrai būna, čia mus jūra apdovanojo paskutinę dieną - vaizdas pro vilos langą
Ir atsisveikinimo bangos:
Udriau viskas super labai smagus,informatyvus fotoreportazas
fainas reportazas, dekui o kaip su vaikais, ar patartumes vaziuot i Kos?
Udriau, viskas
O kodel gi ne? Mes visur su dukra vazinejom
QUOTE(skyler @ 2011 06 13, 16:42)
o kaip su vaikais, ar patartumes vaziuot i Kos?
O kodel gi ne? Mes visur su dukra vazinejom