Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Perskaiciau Minette Walters "Skulptore" , labai kazka atsiliept ir nera ka,nemoku as tokiu detektyvu atsiliepimus rasyt, visi jie daugmaz vienodi eina,kazkokio isskirtinio rasytojos bruozo neaptikau,taip kaip,kad pav. Jo Nesbø raso ir pan...Bet prisiduodu cia su perskaityta knyga vien del to,kad pirma minejau,jog nesiskaito ji man,tad galejau kazka atbaidyti nuo skaitymo tos knygos...bet dabar pakeiciau nuomone,jau isitraukiau ir perskaiciau ja.Nepasakysiu aisku ir nieko labai liaupsinancio,nes esu jau pratusi prie rimtesniu ir su savitu stilium trileriu,sis man jau per lengvas,bet siaip visumoj paemus visai gerai susikaite,tad detektyvu megejam turetu patikti.

Dabar pradejau skaityti Арто Паасилинна. "Лес повешенных лисиц",bet knyga kompe,tai atsisvieciau pirma dali ir perskaiciau,uzkabino thumbup.gif ,o ant vidurio antros dazai printerio pasibaige biggrin.gif ,tai kol susiruosiu dabar nusipirkt kasete pertrauka doh.gif ,imsiu gal kita kokia paskaitineti,nes jauciu be kito pirmadienio nenuvaziuosiu tu dazu kasetes...nera kada,remontai vyksta vyrui nera laiko mane nuvezt doh.gif sako knygu milijonai,pakentesi,skaityk kita biggrin.gif Tai einu rinktis kokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 06 15, 20:01)
Tai einu rinktis kokia  smile.gif

Pasirinkau Simon Beckett "Mirties chemija",nors galvojau gal koki Kinsellos lengva imtis,bet vistik trauka detektyvam stipresne biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, kadangi vakar skaitomą knygą palikau darbe, teko namie imti kitą...

Bandžiau A. Baricco „Toji istorija“, bet visai nekabino ir numečiau rolleyes.gif bet apie ją lyg ir nebuvo kažkokių labai gerų atsiliepimų rolleyes.gif

Tai kadangi ta nepatiko, pradėjau Nick Cave „Asilė, pamačiusi angelą“, gal yra skaičiusių?

Reikia greičiau skaityt bibliotekines knygas, nes jau seniai vėluoju grąžinti, vis sulaukiu pranešimų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 birželio 2011 - 07:13
Sveikutės! skaitau puikią ir begalo šiltą knygą ISABEL ALLENDE "APIE MEILĘ IR ŠEŠĖLIUS" ,tai man pirmoji pažintis su rašytoja ir ji išties laabai gera.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Registruojuosi ir aš naujoje temoje. Baigiau K. Avtengen "Išdavystė" - nepatiko, neužkabino, nors turinys turėtų būtų pakankamai įtraukiantis g.gif

QUOTE(eliss @ 2011 06 14, 14:55)
Gal kas žinot,Vagoj kokios nuolaidinės knygos?Gal įdomių kokių yra g.gif

Vakar kaip tik nusipirkau Džeimsą Mirandą Baris už 5 lt blink.gif Kita skaityta autorės knyga "Haliucinuojantis Fucault" pasirodė labai stipri ax.gif

QUOTE(marakeš @ 2011 06 15, 15:42)
Skaitau Šantaramą, baisiai patinka ir baisiai nepatogu ją tampytis.

O po to bus mano eilė? bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 06 16, 08:43)
Sveikos  4u.gif  Registruojuosi ir aš naujoje temoje. Baigiau K. Avtengen "Išdavystė" - nepatiko, neužkabino, nors turinys turėtų būtų pakankamai įtraukiantis  g.gif

Man sita vienintele knyga is jos visu irgi nepatiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 16, 08:13)

Tai kadangi ta nepatiko, pradėjau Nick Cave „Asilė, pamačiusi angelą“, gal yra skaičiusių?

Aš tai jos taip ir neįveikiau schmoll.gif buvau labai užsidegus, bet niekaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 06 16, 10:45)
Aš tai jos taip ir neįveikiau  schmoll.gif buvau labai užsidegus, bet niekaip  rolleyes.gif

Kodėl?
Pusseserė pamenu ją skaitė, bet ar pabaigė, nežinau...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 16, 11:16)
Kodėl?
Pusseserė pamenu ją skaitė, bet ar pabaigė, nežinau...

mėgstu kliedesines knygas, bet šita, kažkaip per daug buvo. Gal metas netinkamas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vakar perskaičiau J. Picoult "Dešimtasis ratas". Nieko aš per daug nesitikėjau, tad nieko labai stipriai ir nenustebino. Gan įdomu buvo stebėti vaiko ir tėvų santykius, jų bėdas ir patiko, kad buvo nemažai detektyvo mirksiukas.gif Bet nebuvo jokio wow, nes supratau, kas tas žudikas. Man turbūt labiausiai patiko tėtis ir jo komiksai, ir kaip jie susiję su juo ir jo gyvenimu. Taip pat vaizduojamas pragaras.
Gal visai ir nieko knyga, bet man "Tobulas paveikslas" labiau patiko. Manau tai ne mano skonio knyga apie vaikų ir tėvų santykius mirksiukas.gif
Bet autorė labai nustebino savo žiniomis apie Dantę, jo kūrinį, pragarą.
Nenorėčiau šią knygą turėti savo namų bibliotekoj.

Dabar pradedu skaityti J. Harris "Penki ketvirčiai apelsino" 4u.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

kas bus dar meete? Ingenas, Fati, Vessta.... g.gif

Gal kas noretu, paneles, man kokia knyga paskolinti? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 16, 12:16)
laba 4u.gif

kas bus dar meete? Ingenas, Fati, Vessta.... g.gif

Gal kas noretu, paneles, man kokia knyga paskolinti? blush2.gif  lotuliukas.gif

as galiu, tik nezinau ko noretum ax.gif
Atsakyti