Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

sveiki 4u.gif
gal galite padeti
reigstruojuosi pirma karta libis.lt svetaine suvedu pazymejimo numeri ir praso slaptazodi o is ku zinoti koks jis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Myntė @ 2011 06 15, 08:42)
sveiki  4u.gif
gal galite padeti
reigstruojuosi pirma karta libis.lt svetaine suvedu pazymejimo numeri ir praso slaptazodi o is ku zinoti koks jis?  blush2.gif

Pažymėjimo numeris - tai jūsų skaitytojo bilieto, kuri išdavė biblioteka, numeris
Slaptažodis - jūsų pavardė
Atsakyti
Knygoje Stambulo pavainike daznai minimas J. Cash. Man labiausiai patinkanti jo daina wub.gif

http://www.youtube.c...D5NC2C-aYQh-FzV
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 15 birželio 2011 - 09:55
Laba... 4u.gif

Įpusėjau kauliukų žmogų, labai patinka laugh.gif

Oi, turėjau Ingėnui klausimą, bet jau grįžau keliais psl. atgal ir radau ats. dėl filmo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 15 birželio 2011 - 10:37
Labas smile.gif

Per naktį perskaičiau Alyson Noel „Prieblandos šalį“. Deja, nuomonė apie Nemirtingųjų sagą nepasitaisė doh.gif

Mačiau diskutavot apie F. Beigbeder, tai pagaliau prisiruošiau paimti jo „14.99 Euro“ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 15, 10:52)
Knygoje Stambulo pavainike daznai minimas J. Cash. Man labiausiai patinkanti jo daina wub.gif

o žinai, kad daina ne jo?

Ingėnai, o iš ko tu susidarei įspūdį, kad Beigbederis drąsus ir visa kita? Man jis toks nupeipėlis visada atrodė biggrin.gif

Skaitau Šantaramą, baisiai patinka ir baisiai nepatogu ją tampytis.
Atsakyti
laba.

buvau bibliotekoje, tai kažkaip labai ramiai susiradau porą knygų, kurias iš anksto buvau susiplanavusi imti biggrin.gif :
J. Ivanauskaitė ,,Miegančių drugelių tvirtovė"
Arundhati Roy ,,Mažmožių dievas"
.

O su ,,Kita širdimi" draugauju lėtokai. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 15 birželio 2011 - 14:32
QUOTE(Masako @ 2011 06 15, 09:52)

Labai graži šita, seniai žinojau, bet buvau pamiršus, tai perskaičius knygoj youtubėj pažiūrėjau ir prisiminiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 06 15, 13:42)
Ingėnai, o iš ko tu susidarei įspūdį, kad Beigbederis drąsus ir visa kita? Man jis toks nupeipėlis visada atrodė biggrin.gif

Na aš skaičiau jo tik "14.99 Euro" (ir paskui - "Prancūzišką romaną").
Na drąsus ir kietas gal visgi netikslus apibūdinimas blush2.gif Skaitant "14.99 Euro" susidariau įspūdį, kad jis maištinga asmenybė (o man tai patinka blush2.gif ), šiek tiek išsišokėlis. Taip pat man pasirodė, kad bent jau kai kuriems Beigbederio poelgiams (ar išsakomoms mintims) visgi reikia jei ne drąsos tai bent jau avantiūrizmo.
Žodžiu, toje knygoje jis man visai patiko, o va "Prancūziškame romane" deja nelabai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 15 birželio 2011 - 15:31
Jeigu kam įdomu, bet tikrai niekam nerekomenduoju doh.gif

Alyson Noël „Nemirtingieji“

#1 „Amžinai“

#2 „Mėlynasis mėnulis“

#3 „Prieblandos šalis“
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 15, 16:30)
Na aš skaičiau jo tik "14.99 Euro" (ir paskui - "Prancūzišką romaną").
Na drąsus ir kietas gal visgi netikslus apibūdinimas blush2.gif  Skaitant "14.99 Euro" susidariau įspūdį, kad jis maištinga asmenybė (o man tai patinka blush2.gif ), šiek tiek išsišokėlis. Taip pat man pasirodė, kad bent jau kai kuriems  Beigbederio poelgiams (ar išsakomoms mintims) visgi reikia jei ne drąsos tai bent jau avantiūrizmo.

O man Beigbeder labiausiai patiko kai paskaičiau "Aš tikiu. Aš irgi ne". Vyskupo ir netikinčiojo dialogas. Manau, nekyla klausimų kurioj pusėj Beigbeder biggrin.gif.
Žodžiu, toj knygoj aš iš tiesų jame pamačiau intelektualą. Ir tik tai mane veža.
O tradiciniai jam taikomi apibūdinimai - "įžūlus", "nihilistas", "narkomanas", "skandalistas", tik etiketės, nieko įdomaus tame nėr.
Tačiau Beigbeder skaityti man visai patinka (ypač "99 frankai").
Papildyta:
QUOTE(marakeš @ 2011 06 15, 14:42)
Skaitau Šantaramą, baisiai patinka ir baisiai nepatogu ją tampytis.

Aš taip noriu ją greičiau skaityt, o laiko taip nėr sad.gif. Ir darbo debesys.
Dažnai ją skaitau kaip kokią dokumentinę literatūrą. Pvz., gabaliukas apie tai kaip gimsta lūšnynas. Turbūt joks "Lonely Planet" apie tai neparašo taip išsamiai...
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 15, 10:30)
Laba ryta, vakar velai pabaigiau Stambulo pavainike.
Knyga man pasirode labai eklektiska - visko ten joje galima rasti: ir banalybiu, ir klisiu, ir labai originaliu vieteliu; ir idomybiu apie kitas kulturas, ir istoriniu ziniu; ir pavirsutiniskumo, ir giliu minciu; ir net magijos bigsmile.gif

Ir man ji tokia pasirodė.
QUOTE(caralaite @ 2011 06 15, 20:30)
O man Beigbeder labiausiai patiko kai paskaičiau "Aš tikiu. Aš irgi ne". Vyskupo ir netikinčiojo dialogas. Manau, nekyla klausimų kurioj pusėj Beigbeder biggrin.gif.
Žodžiu, toj knygoj aš iš tiesų jame pamačiau intelektualą. Ir tik tai mane veža.

Turiu "Aš tikiu. Aš irgi ne", bet niekaip neprisiruošiu skaityti. Turbūt bijau, kad bus neįdomu. O Beigbederį kaip intelektualą aš matau kiekvienoj jo knygoj, vienose daugiau, kitose mažiau. Man tas irgi labiausiai patinka- kad tarp visokų "paistymų" galima įžvelgti protingą žmogų.

Šiuo metu skaitau Kevin Brooks "Luką". Manau, kad ji blogai baigsis, tai nelabai norisi skaityti, tokia biškį slegianti knyga, pilna vienas už kitą bjauresnių veikėjų.
Atsakyti