Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Stikliuk,labai gražios lentynos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 06 14, 20:18)
Sveikutes  drinks_cheers.gif retas svecias as cia pask metu.. tik nroejau paprasyt, kad manes neisbrauktumet.. man tik reik trumpo poilsio.. persiskaiciau turbut biggrin.gif  4u.gif bet nenoriu jusu palikt

Ne ne, nu kaip jau mes be taves, klegesy. tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pagaliau baigės vargeliai ir šiandien apturėjau paskutinį egzaminą yahoo.gif galėsiu tą savaitėlę atsidėti skaitymui, nes dar pakankamai knygų liko perskaityti ax.gif

Šiandien pabaigiau S.Brown " Nešvarus žaidimas". Labai nesiplėsiu (nėra jėgų, naktį prieš egzaminą visiškai negalėjau užmigt blink.gif ).
Taigi tai buvo mano pirmoji pažintis su šia rašytoja. Iš tikrųjų nelabai ir nuspėjau įvykius, nors įpusėjus knygą, jau viskas buvo gana aišku (bet aš skaitydama knygas stengiuos negalvoti ankščiau laiko kas žudikas ir pan. ax.gif ) Taigi labai nustebino kaip viskas buvo susiję nuo pradžių (Spikmeno pastūmėjimas žmoną miegoti su kitu vyru vardan "kilnaus tikslo" ir kaip po to paaiškėjo, kad jis buvo viską puikiai suplanavęs) Bet man asmeniškai pabaiga buvo gal kiek per saldi, tipiškas Happy End'as biggrin.gif
Apibendrinant, tai lengvas skaitalas, nors apimtis yra vidutiniškai didelė, tačiau skaitosi lengvai, greitai ir siužetas įtraukia, tad buvo sunku atsitraukti. Šiaip nieko labai ypatingo, bet ir toliau skaitysiu šios autorės knygas būtent tada, kai norisi poilsio smile.gif

Ir šiandien pradėjau J.Picoult "Dešimtasis ratas". Nieko dar pasakyti negaliu, nes tik pačią pradžią tepradėjau ir labai sunku buvo susikaupti ( kaltas nuovargis). Taigi bus matyti patiks ar ne vėliau 4u.gif

Ir labas naujokei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 13, 20:39)

Šiandien man visai patiko mūsų ekpromtu išėjęs meet biggrin.gif Ačiū, Fati, už visą info.

Sėkmės tau kuriantis svetur ir pradedant naują savo gyvenimo etapą 4u.gif

O dėl vilniečių meeto be pasikeitimų. Kaip ir tarėmės, kad tinkames 19 d. O vietą ir laiką manau paliekam tą patį kaip visada: PC Europa prie fontanįlio 13 val??????
Atsakyti
Sveikos,

Gal turite kuri Dž. Rodario knygą "Fantazijos gramatika" pirkčiau wink.gif, labai reikia, bet niekur nerandu pirkti
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 14, 22:25)
O dėl vilniečių meeto be pasikeitimų. Kaip ir tarėmės, kad tinkames 19 d. O vietą ir laiką manau paliekam tą patį kaip visada: PC Europa prie fontanįlio 13 val??????

Čia sekmadienis išeina, taip? smile.gif labai tikiuosi, kad lis ir man nebus pagundos prie ežero važiuot ir atlėksiu pas jus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 14, 20:56)
Čia sekmadienis išeina, taip? smile.gif labai tikiuosi, kad lis ir man nebus pagundos prie ežero važiuot ir atlėksiu pas jus laugh.gif

Taip čia sekmadienis. Būtų šaunu jei dalyvautum 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

O man "Prancūziškas romanas" deja sugadino įspūdį apie Beigbeder (kaip asmenybę) unsure.gif (ir tai tebuvo antroji mano skaityta šio autoriaus knyga). Buvo vietų, kur jis man pasirodė gerokai suskydęs kaip vyras g.gif (turiu omeny scenas policijos areštinėje). Kietuolio ir drąsaus žmogaus sudarytas įvaizdis deja subliuško kaip muilo burbulas.
Jeigu skaityti šią jo knygą ir aš patariu ją skaityti paskutinę.
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 14, 21:25)

Man tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 14 birželio 2011 - 22:13
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 14, 23:15)
O man "Prancūziškas romanas" deja sugadino įspūdį apie Beigbeder (kaip asmenybę) unsure.gif (ir tai tebuvo antroji mano skaityta šio autoriaus knyga). Buvo vietų, kur jis man pasirodė gerokai suskydęs kaip vyras g.gif  (turiu omeny scenas policijos areštinėje).  Kietuolio ir drąsaus žmogaus sudarytas įvaizdis deja subliuško kaip muilo burbulas.

Na kadangi aš iš kitų knygų nebuvau susidariusi apie jį nuomonės kaip apie "kietuolį ir drąsų žmogų", tai man skaitant "Prancūzišką romaną" ir tokios problemos nebuvo, atvirkščiai, man patiko, kad čia jis daug realesnis, žmogiškesnis pasirodė. smile.gif
Atsakyti
man irgi viskas tinka del meeto drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 06 14, 22:34)
Na kadangi aš iš kitų knygų nebuvau susidariusi apie jį nuomonės kaip apie "kietuolį ir drąsų žmogų", tai man skaitant "Prancūzišką romaną" ir tokios problemos nebuvo, atvirkščiai, man patiko, kad čia jis daug realesnis, žmogiškesnis pasirodė.  smile.gif

Gaila, neturiu tos knygos, tai negaliu pacituoti. Bet mane nemaloniai nustebino tos vietos , kur jis kameroje raudojo, kad pvz. jau gal net visą parą nebuvęs po dušu cool.gif Sakyčiau, jei jau žaidi (šiuo atveju kokaino uostymas) , žaisk iki galo, būk pasiruošęs galimiems nemalonumams cool.gif
Buvo ir kas patiko šioje knygoje - tai jo meilė dukrai.
Bet knygoje "14.99 Euro" jis patiko kur kas labiau. Deja, po "Prancūziško romano" juo nusivyliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 14 birželio 2011 - 23:59
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 15, 00:56)
kur jis kameroje raudojo, kad pvz. jau gal net visą parą nebuvęs po dušu  cool.gif

biggrin.gif

Laba ryta, vakar velai pabaigiau Stambulo pavainike. Vis dar sunku nusakyti trumpai ispudi, bet nesiplesiu, nes daug jau prisneketa, ir kiekviename pasisakyme randu tiesos gruda biggrin.gif
Is tikro be galo nustebino ir pribloske netiketi siuzeto posukiai blink.gif (turiu omeny, kai pradejo aisketi, kaip atsirado Asja unsure.gif swoon.gif). Knyga man pasirode labai eklektiska - visko ten joje galima rasti: ir banalybiu, ir klisiu, ir labai originaliu vieteliu; ir idomybiu apie kitas kulturas, ir istoriniu ziniu; ir pavirsutiniskumo, ir giliu minciu; ir net magijos bigsmile.gif
Manau, jei buciau sia knyga atradus pati, negirdejus jokiu puikiu vertinimu, ji butu palikus daug geresni ispudi. Vis tik jungiuosi i ta barikadu puse, kuri ivertino ja teigiamai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 15 birželio 2011 - 09:34